Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Yakıyamam hala inanamıyorum boşuna sevinmiyorumdur dime
Benim de aynı senin gibi göğüs hassasiyetim vardı ama giderek azaldı demek ki tutmadı yavrularımGözün aydın. Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.
Benim de transferin 5. günü ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az. Normalde ne zaman hamile kalsam göğüslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslaşırdı. Tutmadı sanırım bebişler.
Meyke su anda belirtilerin ne durumda neler hissediyorsunYakıyamam hala inanamıyorum boşuna sevinmiyorumdur dime
Canim benim cok tesekkur ederim insallah duan icin Allah binkez razi olsun rabbim senin bebeginide sagsaglim kucagina almayi nasip etsin sizin huzurunuzu sizn mutlulugunuzu banada tattirsinayyy insallahhh senden de boyle guzel haberleri aliriz adasimm hep dualarimdasincani gonuldenn senden de iyi haber almayi diliyorumm
Ya bi resm atsana seninkinide gorüp sevinelimİnşallah hepimiz için olumlu sonuç çıkar ve hamileligimizi konuşuruz burada.
Ben transferden sonra 8. gün test yaptım bugün olumlu gibi gözüküyor ama Pazartesi günü kan testini bekleyeceğim emin olmak için.
Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarimdasiniz ♥.
Yurtdışında tüp bebek yaptıranlar grubunda attim, herkes hamilesin dedi ama işte insan inanamiyor ahh şu Pazartesi bir gelsede.Ya bi resm atsana seninkinide gorüp sevinelim
Ya ne güzel başladık bu güne muhteşemsiniz yaaİnşallah hepimiz için olumlu sonuç çıkar ve hamileligimizi konuşuruz burada.
Ben transferden sonra 8. gün test yaptım bugün olumlu gibi gözüküyor ama Pazartesi günü kan testini bekleyeceğim emin olmak için.
Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarimdasiniz ♥.
Yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Korkuyorum sevincim boşa çıkar diye bekleyeceğim artık.Ya ne güzel başladık bu güne muhteşemsiniz yaa❤❤ Nasıl duruyorsunuz kan vermedenhiç pozitifi görmedim görsem gecenin üçü bile dayanamaz hastaneye giderim herhalde öyle bi görmemişlik idare etsinler artıkk
Korkma hiç canım baya belirgin kesin pozitifYarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Korkuyorum sevincim boşa çıkar diye bekleyeceğim artık.
Evet evet hamilesinYurtdışında tüp bebek yaptıranlar grubunda attim, herkes hamilesin dedi ama işte insan inanamiyor ahh şu Pazartesi bir gelsede.
İnşallah canım. Hepiniz dualarimdasiniz, insallah hepinizinki olumlu sonuçlanır ve burada mutlu haberler verirsinizEvet evet hamilesininsallah kat kat artar degerin hayirli olsn bizede cok dua et
Amin canım benim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin rabbiö tamamına sağlıkla sıhhatle eriştirsin ❤❤İnşallah canım. Hepiniz dualarimdasiniz, insallah hepinizinki olumlu sonuçlanır ve burada mutlu haberler verirsiniz♥
gözün aydın canım. Bize de dua etAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Canim gozun aydin çok sevindim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin. Onceki testin negatif cikmisti sanirim. Umut oldun insanlara.Allahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Ben 5.gun embriyosu 8.gunde idrar testi yaptım. Aynı güne denk geliyor çıkabilir.3.gun embryosu 10.gun bugun idrar testi yapsam cikarmi kizlar
cikar canim isallahh hayirli sonuclarla gelirsin birde banti kullanmadim ama herdefasinda yeni yapistiricaksin cunku bitiyor icindeki hormon3.gun embryosu 10.gun bugun idrar testi yapsam cikarmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?