• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar transfer sonrası 6.günüm ve ben ishal oldum doktor ishal ya da kabız olma demişti sorun olur mu ki acaba ya bir de bende akıntı falan yok yani tutmadı mi acaba
Ben Dr sorduğumda kabiz olmanın tutunmayla Bi ilgisi yok. Sadece ıkınma demişti. Size tersi mi söylendi.

Günaydın bugün transfer sonrası 7.günüm dayanamayıp test yaptım ve tabiki negatif nedense yine olmadı gibi bi his var içimde 😔
Günaydın benimde 7. Günüm aslı da beklemek lazım ben test günümde yaptıracağım hayırlısı Allahtan artık o nasip edecek ki verecek bize evlatlarımızı nr yapalım sabr etmek lazım sakin sıkma canını üzme yavrunu

Birde kasık batmalarım devam ediyor ama gögüslerimdeki hassasiyet gitti sanki bu tutmadığını mi gösteriyor acaba akıntı hala devam ediyor şu gibi sanki
bende hiç bir belirti omadı ki göğüslerimde ağrı hiç olmadı ama kasıklarımda ağrı oluyordu arada bir sanki adet olacakmışım gibi

Allahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?🙏 inanamıyorum 🤲🏻 İnanamıyorummmmm 😭

Eklentiler

• F59F3BD1-E26E-43C0-9106-FB93415885D9.jpeg
    F59F3BD1-E26E-43C0-9106-FB93415885D9.jpeg
    218,1 KB · Görüntüleme: 103
  • 80284152-139C-4968-931C-CDF8CAA6E002.jpeg
    80284152-139C-4968-931C-CDF8CAA6E002.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 109
Allahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?🙏 inanamıyorum 🤲🏻 İnanamıyorummmmm 😭

Sirf senin icin bu foruma baktimmmm. Ay canim insallahhhhhhh. Geldi minnoşun. Dogunca bolbol tokatla popişini benim yerime. Hakettin bu mutlulugu. Saglikla sihatle devam etsin insallahhhh

Ya kızlar inanamıyorum dün ve önceki günler testleri saatlerce bekledim çıkmadı şu ikinci çizgi 😢 Allahım nerde varsa isteyen sevindir ya rabbim 🤲🏻 Allahım sevincimi kursağımda bırakma 🤲🏻 Çok şaşkınım çok mutluyum 😭

Ya kızlar inanamıyorum dün ve önceki günler testleri saatlerce bekledim çıkmadı şu ikinci çizgi 😢 Allahım nerde varsa isteyen sevindir ya rabbim 🤲🏻 Allahım sevincimi kursağımda bırakma 🤲🏻 Çok şaşkınım çok mutluyum 😭
çok sevindim bitanem ya, bu mesajı görüncede tutamadım kendimi 😭rabbim çok görmesin sana, rabbim in gözü nazarı üzerinde olsun, bana da dua et kuzum

Boşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerin ❤️❤️ Darısı bize artık asla o testte çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden bu sefer direkt kan vereceğim korkumdan 😢 senden sonra da emin oldum önce idrar yapmamaya 🤗

çok sevindim bitanem ya, bu mesajı görüncede tutamadım kendimi 😭rabbim çok görmesin sana, rabbim in gözü nazarı üzerinde olsun, bana da dua et kuzum
Ay ben de tutamadım ya kendim hamile kalmışcasına sevindim gözlerim doldu olmaz diye bişey yok işte hepimize umut oldu❤️❤️

Back