- 5 Mayıs 2018
- 454
- 281
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY hadi senden de güzel haber gelsinBen kan verdim![]()
Yaaa yapsana biYarin kan vericem de idrar testi yapsammi acaba dedim ya kararsiz kaldim kizlar
diyorsun ya mesajların yeni geldi çok sevindim canım ya allahım sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin canım ya bana da bol bol dua et nolur361 cikti kizlarrrrrrrr
Yaa muhteşemmm ikiz mi geliyor acabaaa sağlıkl kucağına al canım benim361 cikti kizlarrrrrrrr
Yaa harika361 cikti kizlarrrrrrrr
Öyle düşünme canım e2 hormonunu nette araştır göğüslerdeki ağrıyı büyümeyi o hormon yapıyormuş kullandıgımız iğneler e2 hormonunu yükseltiyo şimdi ise düşüşe geçiyor ve agrının azalması normal bence içini ferah tut
ASla olmayacak gibi geliyordu dimi silkelen ve bu anların tadını çıkar eşine haber verdin miiiiKizlarr ben soktayim
Maşallah bitanem, rabbim kucağınada almayı nasip etsin361 cikti kizlarrrrrrrr
kız hamilesinKizlarr ben soktayim
Hmm benim de kendiliğinden 2 düşüğüm var dediğin gibi hamile oldugumu hemen gögüslerimden anlardım inşallah saglıkla kucagımıza alırızKuzum benim daha önceden 3 çocuğum var. Onları çok hatırlamıyorum ama şimdiki evliliğimden de 5 düşüğüm var. Kendiliğinden hiç takviyesiz hamile kalmıştım. Hepsinde de 1 hafta kala göğüsler aşırı şişti ve hassasiyet başladı. Şu anda o hassasiyet yok. Teste de adet günüme de bir hafta var. Onu demek istemiştim :/
Superrrr çok sevindim361 cikti kizlarrrrrrrr
Ben olsam herhalde hastanede hemşirelere sarılırdimKizlarr ben soktayim
Ay tebrik ederim, gözün aydın. Darısı hepimizin başına :)361 cikti kizlarrrrrrrr
Yaa darısı bana kan da görmek istiyorum bendeHala soktayim inanamiyorum