• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Öyle düşünme canım e2 hormonunu nette araştır göğüslerdeki ağrıyı büyümeyi o hormon yapıyormuş kullandıgımız iğneler e2 hormonunu yükseltiyo şimdi ise düşüşe geçiyor ve agrının azalması normal bence içini ferah tut

Kuzum benim daha önceden 3 çocuğum var. Onları çok hatırlamıyorum ama şimdiki evliliğimden de 5 düşüğüm var. Kendiliğinden hiç takviyesiz hamile kalmıştım. Hepsinde de 1 hafta kala göğüsler aşırı şişti ve hassasiyet başladı. Şu anda o hassasiyet yok. Teste de adet günüme de bir hafta var. Onu demek istemiştim :/

Kuzum benim daha önceden 3 çocuğum var. Onları çok hatırlamıyorum ama şimdiki evliliğimden de 5 düşüğüm var. Kendiliğinden hiç takviyesiz hamile kalmıştım. Hepsinde de 1 hafta kala göğüsler aşırı şişti ve hassasiyet başladı. Şu anda o hassasiyet yok. Teste de adet günüme de bir hafta var. Onu demek istemiştim :/
Hmm benim de kendiliğinden 2 düşüğüm var dediğin gibi hamile oldugumu hemen gögüslerimden anlardım inşallah saglıkla kucagımıza alırız 🙏🏻

Pazartesi transferim var kızlar. Heyecan bastı. İlkinde kabizlik tan çekmiştim. Şimdi biraz daha tedbirli davranmaya çalişayım diyorum. Duplacı kabız olmadan da içtiniz mi. Transferden sonra. Yoksa kabız olmadan da tükettiniz mi

Back