• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim de aynı senin gibi göğüs hassasiyetim vardı ama giderek azaldı demek ki tutmadı yavrularım🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Hiç belirtim yok kuzum 🤦🏻‍♀️ Sadece belirtiden sayarsak sol kasığım ve belim ağrıo ara ara özellikle uykudan uyandığımda

Kızlar bence beklemek idrar da bakmamak en mantıklısı dayanabiliyorsanız tabii ki.. ben 5'inci günden bu güne herkesi ağlattım ümitlerini kırdım üzdüm yani. Şimdi pozitif idrar testi çıkınca da acaba test mi bozuk diye inanamıyorum. Allah'ım yarın kan testimi de olumlu görürsem inanacağım iyice.. şöyle ki, 6.-7. 8.9. Gün testte pozitif görenler var evet ama görmeyip 12 gün pozitif olanlar da var. Üzülmemek lazım ama negatifi görünce insan çok üzülüyor biliyorum aslında benim gibi sabırsız değilseniz en sağlıklısı 12 gün beklemek sabır etmekk 🤲🏻

Boşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerin ❤❤ Darısı bize artık asla o testte çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden bu sefer direkt kan vereceğim korkumdan 😢 senden sonra da emin oldum önce idrar yapmamaya 🤗
hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim

Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

Benim de transferin 5. günü ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az. Normalde ne zaman hamile kalsam göğüslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslaşırdı. Tutmadı sanırım bebişler. :KK43:
Öyle düşünme canım e2 hormonunu nette araştır göğüslerdeki ağrıyı büyümeyi o hormon yapıyormuş kullandıgımız iğneler e2 hormonunu yükseltiyo şimdi ise düşüşe geçiyor ve agrının azalması normal bence içini ferah tut

Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

Benim de transferin 5. günü ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az. Normalde ne zaman hamile kalsam göğüslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslaşırdı. Tutmadı sanırım bebişler. :KK43:
Öyle düşünme canım e2 hormonunu nette araştır göğüslerdeki ağrıyı büyümeyi o hormon yapıyormuş kullandıgımız iğneler e2 hormonunu yükseltiyo şimdi ise düşüşe geçiyor ve agrının azalması normal bence içini ferah tut

Kızlar bence beklemek idrar da bakmamak en mantıklısı dayanabiliyorsanız tabii ki.. ben 5'inci günden bu güne herkesi ağlattım ümitlerini kırdım üzdüm yani. Şimdi pozitif idrar testi çıkınca da acaba test mi bozuk diye inanamıyorum. Allah'ım yarın kan testimi de olumlu görürsem inanacağım iyice.. şöyle ki, 6.-7. 8.9. Gün testte pozitif görenler var evet ama görmeyip 12 gün pozitif olanlar da var. Üzülmemek lazım ama negatifi görünce insan çok üzülüyor biliyorum aslında benim gibi sabırsız değilseniz en sağlıklısı 12 gün beklemek sabır etmekk 🤲🏻
Çok sevindim adına inşallah kan testinde de hamile çıkarsın. Yarın inşallah güzel bir haberle gelirsin♥️

Benim bugün transferden sonra 7.günüm 5.gün embriyosu kan vermeyi düşünüyorum inşallah onda da pozitifi görürürüm ya. İdrar da pozitif gibi bakalım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah pozitif çıkar, onca stresli bir süreçten sonra herşey unutulmuş gibi olur.

Back