• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ya 😂😂 kıyamam hala inanamıyorum 😧 boşuna sevinmiyorumdur dime 🙈
Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

Benim de transferin 5. günü ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az. Normalde ne zaman hamile kalsam göğüslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslaşırdı. Tutmadı sanırım bebişler. :(

Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

Benim de transferin 5. günü ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az. Normalde ne zaman hamile kalsam göğüslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslaşırdı. Tutmadı sanırım bebişler. :KK43:
Benim de aynı senin gibi göğüs hassasiyetim vardı ama giderek azaldı demek ki tutmadı yavrularım🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

ayyy insallahhh senden de boyle guzel haberleri aliriz adasimm hep dualarimdasin 🙏🙏 cani gonuldenn senden de iyi haber almayi diliyorumm 🙏🙏🙏
Canim benim cok tesekkur ederim insallah duan icin Allah binkez razi olsun rabbim senin bebeginide sagsaglim kucagina almayi nasip etsin sizin huzurunuzu sizn mutlulugunuzu banada tattirsin 😊😘😘

İnşallah hepimiz için olumlu sonuç çıkar ve hamileligimizi konuşuruz burada.
Ben transferden sonra 8. gün test yaptım bugün olumlu gibi gözüküyor ama Pazartesi günü kan testini bekleyeceğim emin olmak için.
Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarimdasiniz ♥️.

Ben transferden sonra 8. gün test yaptım bugün olumlu gibi gözüküyor ama Pazartesi günü kan testini bekleyeceğim emin olmak için.
Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarimdasiniz ♥.
Ya bi resm atsana seninkinide gorüp sevinelim 😊😍

Eklentiler

• DSC_0084.JPG
    DSC_0084.JPG
    148,7 KB · Görüntüleme: 60
Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarimdasiniz ♥.
Ya ne güzel başladık bu güne muhteşemsiniz yaa❤️❤️ Nasıl duruyorsunuz kan vermeden 🙊🙊🙈 hiç pozitifi görmedim görsem gecenin üçü bile dayanamaz hastaneye giderim herhalde öyle bi görmemişlik idare etsinler artıkk🤣🤣🤗

Ya ne güzel başladık bu güne muhteşemsiniz yaa❤❤ Nasıl duruyorsunuz kan vermeden 🙊🙊🙈 hiç pozitifi görmedim görsem gecenin üçü bile dayanamaz hastaneye giderim herhalde öyle bi görmemişlik idare etsinler artıkk🤣🤣🤗
Yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Korkuyorum sevincim boşa çıkar diye bekleyeceğim artık.

Arkadaşlar. Climara bant kullanan var mı. 3günde bir değiştirmem gerekiyor. Ama çikinca yenisini mi yapıştırmak lazım yoksa yine eskisiyle mi idare edeyim. 3 gün de bir olmuyor hemen yenisini yapıştırınca da. Napıyım

Back