bende korkumdan test yapamıyorum kanda bakacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yüce rabbim bizleri de sevindir AllahımBoşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerin ❤❤ Darısı bize artık asla o testte çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden bu sefer direkt kan vereceğim korkumdansenden sonra da emin oldum önce idrar yapmamaya
Kuzumçok sevindim bitanem ya, bu mesajı görüncede tutamadım kendimirabbim çok görmesin sana, rabbim in gözü nazarı üzerinde olsun, bana da dua et kuzum
Yaaa ben sana demedimmi ama olucak dedim olucakAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Ay evet inşallah boşuna üzülmüşümBoşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerin ❤❤ Darısı bize artık asla o testte çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden bu sefer direkt kan vereceğim korkumdansenden sonra da emin oldum önce idrar yapmamaya
İlk denemen mi canım çok korkuyorum benim ikinci bu sefer ilkinde o üzüntüyü yaşayınca daha temkinliyim olmayacak gibi düşünüp olursa sevineyim olmazsa çok üzülmeyeyim diye uğraşıyorum ama umut virüs gibi insana hemen yayılıyorbende korkumdan test yapamıyorum kanda bakacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yüce rabbim bizleri de sevindir Allahım
Allahım hepimize nasip etsinyaaa çok sevindim canım allahım bizlere de nasip etsin inşallah dualarını bizden eksik etme canım benim
Yaaa ben sana demedimmi ama olucak dedim olucakkiz doktorumuza kiZdik bide o gun birsuru bak oldu işte rabbim devamini getirsin cok mutlu oldm suan
Sağol canım güzel duaların için hepimizeAy evet inşallah boşuna üzülmüşümAllahım isteyen herkese versin Rabbim emekleri boşa çıkarmasın nerede varsa
Sesimi sala sala ağladım hemde,KuzumAllah'ım güldürsün herkesin yüzünü en hayırlı yönden çok zor bir süreç hala inanamıyorum dualarım hepinizle gerçekten yarın kan verip emin olayım rahatlayacağım
Ruya degil tatlim anne oluyosun anneeeedepsiz biz hayırlısı Allahın izninle kanda da göreyim inanacağım rüya görmediğime inanacağım
YaSesimi sala sala ağladım hemde,öbür odada uyuyan eşim fırladı geldi adamcağız, noldu bişey mi oldu diyo, kk biri daha hamile dedim, nereden bilsin adam aramızdaki bağı , kafayımı yedim diye dehşetle bana bakıyor şu an .
Seninde olacak zaten bende senden ümitliyimRuya degil tatlim anne oluyosun anneeeyarn git kan ver bakalm insalah kat kat artar degerin bebis sımsıki tutunur annesine ben sana snden ümitliyim dedim bosuna demedim banada dua et ben cok korkuyorm olmicak diye cem beye dicem vallaa sana ne yaptiysa banada aynisini yapsin
Kızım delimisin,Yakıyamam hala inanamıyorum boşuna sevinmiyorumdur dime
Caniiim banada dua et daha konulmadi pazartesi konulcak yasemin adımKızım delimisin,hamilesin işte, tadını çıkar, günlerdir dua ediyordum ama, her gün Meryem suresini okuduktan sonra, bütün kk anne olmak isteyenlere ve ismini bildiklerimi ismiyle(bu arada bitek senin ismini biliyorum burada melikecim) hepinize gönderdim dualarımı
inşallah bizi de katmışsın dualarına canım benim raabim herkesin yüzünü güldürsün inşalalhKızım delimisin,hamilesin işte, tadını çıkar, günlerdir dua ediyordum ama, her gün Meryem suresini okuduktan sonra, bütün kk anne olmak isteyenlere ve ismini bildiklerimi ismiyle(bu arada bitek senin ismini biliyorum burada melikecim) hepinize gönderdim dualarımı
Seve seveCaniiim banada dua et daha konulmadi pazartesi konulcak yasemin adımkulun kula duasi kabul olurmus
hemen kan ver bence canimmAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
hayirli olsunn rabbim mutlulugunu daim etsin insallahhh kuzumm asil test gunun yarinmiydi? zaten 3 kere test istiyorlar bence kanini simdiden ver suphelerin kalksin ortadan icin daha rahat ederYakıyamam hala inanamıyorum boşuna sevinmiyorumdur dime
ayyy insallahhh senden de boyle guzel haberleri aliriz adasimm hep dualarimdasinCaniiim banada dua et daha konulmadi pazartesi konulcak yasemin adımkulun kula duasi kabul olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?