Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

bende korkumdan test yapamıyorum kanda bakacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yüce rabbim bizleri de sevindir Allahım

çok sevindim bitanem ya, bu mesajı görüncede tutamadım kendimi rabbim çok görmesin sana, rabbim in gözü nazarı üzerinde olsun, bana da dua et kuzum
Kuzum Allah'ım güldürsün herkesin yüzünü en hayırlı yönden çok zor bir süreç hala inanamıyorum dualarım hepinizle gerçekten yarın kan verip emin olayım rahatlayacağım

Ay evet inşallah boşuna üzülmüşüm Allahım isteyen herkese versin Rabbim emekleri boşa çıkarmasın nerede varsa

bende korkumdan test yapamıyorum kanda bakacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yüce rabbim bizleri de sevindir Allahım
İlk denemen mi canım çok korkuyorum benim ikinci bu sefer ilkinde o üzüntüyü yaşayınca daha temkinliyim olmayacak gibi düşünüp olursa sevineyim olmazsa çok üzülmeyeyim diye uğraşıyorum ama umut virüs gibi insana hemen yayılıyor

Yaaa ben sana demedimmi ama olucak dedim olucak kiz doktorumuza kiZdik bide o gun birsuru bak oldu işte rabbim devamini getirsin cok mutlu oldm suan
edepsiz biz hayırlısı Allahın izninle kanda da göreyim inanacağım rüya görmediğime inanacağım

Kuzum Allah'ım güldürsün herkesin yüzünü en hayırlı yönden çok zor bir süreç hala inanamıyorum dualarım hepinizle gerçekten yarın kan verip emin olayım rahatlayacağım
Sesimi sala sala ağladım hemde, öbür odada uyuyan eşim fırladı geldi adamcağız, noldu bişey mi oldu diyo, kk biri daha hamile dedim, nereden bilsin adam aramızdaki bağı, kafayımı yedim diye dehşetle bana bakıyor şu an.

edepsiz biz hayırlısı Allahın izninle kanda da göreyim inanacağım rüya görmediğime inanacağım
Ruya degil tatlim anne oluyosun anneee yarn git kan ver bakalm insalah kat kat artar degerin bebis sımsıki tutunur annesine ben sana snden ümitliyim dedim bosuna demedim banada dua et ben cok korkuyorm olmicak diye cem beye dicem vallaa sana ne yaptiysa banada aynisini yapsin

Ya kıyamam hala inanamıyorum boşuna sevinmiyorumdur dime

Seninde olacak zaten bende senden ümitliyim Rabbim ol derse her şey olur Midem bulandı heyecandan inanki.. anneme testi uzatıp ananesi al torununun ilk fotografı dedim ağlayarak uyandı testi öptü kadın rabbim herkese nasip etsin inşallah

Seninde olacak zaten bende senden ümitliyim Rabbim ol derse her şey olur Midem bulandı heyecandan inanki.. anneme testi uzatıp ananesi al torununun ilk fotografı dedim ağlayarak uyandı testi öptü kadın rabbim herkese nasip etsin inşallah
[/QUOTE]
Kurban olurum ya burnumun diregi siZladi yemin ederim Masallah subanallah nazar degmesin kat kat artsin dgerin rabbim saglikla kucagina versin senin icin cok mutluyum inanki

Ya kıyamam hala inanamıyorum boşuna sevinmiyorumdur dime
Kızım delimisin, hamilesin işte, tadını çıkar, günlerdir dua ediyordum ama, her gün Meryem suresini okuduktan sonra, bütün kk anne olmak isteyenlere ve ismini bildiklerimi ismiyle(bu arada bitek senin ismini biliyorum burada melikecim) hepinize gönderdim dualarımı

Caniiim banada dua et daha konulmadi pazartesi konulcak yasemin adım kulun kula duasi kabul olurmus

inşallah bizi de katmışsın dualarına canım benim raabim herkesin yüzünü güldürsün inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…