• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canm hormonların etkisiyle ates yukselir korkma 38 alti ates sayilmaz bu arada.usume bendede vardi 2 3 gunden beri dun gece bi ates basti

Canm hormonların etkisiyle ates yukselir korkma 38 alti ates sayilmaz bu arada.usume bendede vardi 2 3 gunden beri dun gece bi ates basti
İnşallah hormonlardandır canım ya daha bugün progestanı bile yaptırmadım anlamadım valla birikiyor mu artıyor mu hormon gün be gün öncekinde hiç böyle olmamıştı

Tabikide hormonlardan canm mesela yumurtlama gununde de kadinlarin atesleri yukselir.bi dunya ilac aliyoruz vucudumuz tabi tepki vericek

Tabikide hormonlardan canm mesela yumurtlama gununde de kadinlarin atesleri yukselir.bi dunya ilac aliyoruz vucudumuz tabi tepki vericek
İlk defa böyle oldu ama 37.2 ye çıktı yandım alev alev açık havaya filan çıktım grip gibiydim geçti diye pimpiriklendim 😿

İlk denemem 🤦🏻‍♀️ Bir daha da deneyeceğimi sanmıyorum zaten
Bende 4.gunden itibaren hem gebelik testi hemde ovulasyon testi yaptim.enson 7.gunde negatif ve kantestimde negatif cikinca umudu kestim. Ilk denememde 16 haftalik kizimi kaybettim suni sanciyla 12 saat sanci cektim.dedimki keske negatif ciksaydida bunlari yasamasaydim. Allahim verdiginde de vermediginde de bir hayir vardir. Bu soylediklerim tum negatif cikan arkadaslara. Simdi 3.kez deneyecegim son donmuslarimla.olmasa yeniden ignelere baslicam. Pes etmeyin bende hepiniz gibi cok yoruldum agladim esim teselli etti. Sabirla bebeklerinizi bekleyin tek uzulen siz degilsiniz ayni duygulari paylasiyorum sizinle. Simdi adetimi bekliyorum beklemeler hepsinden cok yoruyor. Allah tez zamanda gonlunuzdekini versin insallah.

Kızlar birşey soracağım akıntı durumunuz nasıl benim şu gibi geliyor belirti olabilir mi acaba
Su gibi akinti belirti evet benim ilk tranverimde su gibi akintim vardi.hamileydim 2.transverimde akintim yoktu sonuc negatif.hadi insallah

Arkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Insallah sag salim kucahina alirsin

İnş sağsalim kucağına alırsın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Arkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler

Back