Ben Dr sorduğumda kabiz olmanın tutunmayla Bi ilgisi yok. Sadece ıkınma demişti. Size tersi mi söylendi.Kızlar transfer sonrası 6.günüm ve ben ishal oldum doktor ishal ya da kabız olma demişti sorun olur mu ki acaba ya bir de bende akıntı falan yok yani tutmadı mi acaba
Aynen kabiz olunmamasi iyi cunku ıkınırken vucudu bagirsaklari zorluyosunBen Dr sorduğumda kabiz olmanın tutunmayla Bi ilgisi yok. Sadece ıkınma demişti. Size tersi mi söylendi.
Günaydın benimde 7. Günüm aslı da beklemek lazım ben test günümde yaptıracağım hayırlısı Allahtan artık o nasip edecek ki verecek bize evlatlarımızı nr yapalım sabr etmek lazım sakin sıkma canını üzme yavrunuGünaydın bugün transfer sonrası 7.günüm dayanamayıp test yaptım ve tabiki negatif nedense yine olmadı gibi bi his var içimde
Haklısın canım sağol keşke bekleseydim bendeGünaydın benimde 7. Günüm aslı da beklemek lazım ben test günümde yaptıracağım hayırlısı Allahtan artık o nasip edecek ki verecek bize evlatlarımızı nr yapalım sabr etmek lazım sakin sıkma canını üzme yavrunu
Birde kasık batmalarım devam ediyor ama gögüslerimdeki hassasiyet gitti sanki bu tutmadığını mi gösteriyor acaba akıntı hala devam ediyor şu gibi sankibenimde akıntım oluyordu hatta transferimin 10uncu günü pembe lekelenme oldu
bende hiç bir belirti omadı ki göğüslerimde ağrı hiç olmadı ama kasıklarımda ağrı oluyordu arada bir sanki adet olacakmışım gibiBirde kasık batmalarım devam ediyor ama gögüslerimdeki hassasiyet gitti sanki bu tutmadığını mi gösteriyor acaba akıntı hala devam ediyor şu gibi sanki
canım sen nezaman transferin olduBirde kasık batmalarım devam ediyor ama gögüslerimdeki hassasiyet gitti sanki bu tutmadığını mi gösteriyor acaba akıntı hala devam ediyor şu gibi sanki
Amin canım çok sagolİnş sağsalim kucağına alırsın
OyyyyAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Allahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Yaaa çok sevindimmmAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
11 temmuz da transfer oldum canım ama bende lekelenme olmadı sadece jel kullanıyorum ya sanki onda gördüm çok silik gibi ama tam kestiremiyorumcanım sen nezaman transferin oldu
çok sevindim bitanem ya, bu mesajı görüncede tutamadım kendimiYa kızlar inanamıyorum dün ve önceki günler testleri saatlerce bekledim çıkmadı şu ikinci çizgiAllahım nerde varsa isteyen sevindir ya rabbim Allahım sevincimi kursağımda bırakma Çok şaşkınım çok mutluyum
Boşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerinYa kızlar inanamıyorum dün ve önceki günler testleri saatlerce bekledim çıkmadı şu ikinci çizgiAllahım nerde varsa isteyen sevindir ya rabbim Allahım sevincimi kursağımda bırakma Çok şaşkınım çok mutluyum
yaaa çok sevindim canım allahım bizlere de nasip etsin inşallah dualarını bizden eksik etme canım benimAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Ay ben de tutamadım ya kendim hamile kalmışcasına sevindim gözlerim doldu olmaz diye bişey yok işte hepimize umut olduçok sevindim bitanem ya, bu mesajı görüncede tutamadım kendimirabbim çok görmesin sana, rabbim in gözü nazarı üzerinde olsun, bana da dua et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?