• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar birşey soracağım akıntı durumunuz nasıl benim şu gibi geliyor belirti olabilir mi acaba

bana rakam veya harf ile söylenmedi, orta kalite denildi sadece
Banada söylenmedi,hatta millet şukadar hücre filan deyincede şaşırdım ben sadece orta kalitede iki embriyo olduğunu biliyorum.hatta embriyolog bu kagıtta birinin resmî var ama ikisinide transfer ediyoruz dedi.şimdi düşünüyorumda ben neden sormadım ki

Arkadaşlar ayın 8 inde toplama,11inde transfer oldu.doktor e2 ile progesteron tahlili istedi transferden 6 gun sonra.e2 1296 prostetik 60 cıktı.hersey normal dediler.sizde nasıl yaptıran varmı?

Banada söylenmedi,hatta millet şukadar hücre filan deyincede şaşırdım ben sadece orta kalitede iki embriyo olduğunu biliyorum.hatta embriyolog bu kagıtta birinin resmî var ama ikisinide transfer ediyoruz dedi.şimdi düşünüyorumda ben neden sormadım ki
Embriyo kalitesi falan bahane ben biraz da ilk deneme de doktorların ve hastanenin bunu maddi çıkar sağlamak adına kullandığını düşünüyorum.
Nasıl olsa embriyo donduruyoruz nasıl olsa yine gelmek zorunda kalacak gibisinden..
Bana rahim dinlendirme demişti sonra gerek görmedi, polip var 1 tane demişti onu alcam sonra vazgeçti böyle dalga geçer gibi işler..
biz ne ümitlerle ne masraflar altına girerek gidiyoruz ama çok da umurlarında olduğunu düşünmüyorum. reklamlarını iyi yapıp insanların umudunu çalıyorlar son aşama da tabii ki rabbim ol derse oluyor ama brn böyle düşünüyorum. :) benim olmadı gibi hissetmemden kaynaklı da değil sürecin en başından böyle düşünüyordum. Velev ki, ilk deneme de hamile kalanların sayısı ikinci deneme de kalanlara göre baya baya az .

Kızlar transfer sonrası 6.günüm ve ben ishal oldum doktor ishal ya da kabız olma demişti sorun olur mu ki acaba ya bir de bende akıntı falan yok yani tutmadı mi acaba

Kızlar transfer sonrası 6.günüm ve ben ishal oldum doktor ishal ya da kabız olma demişti sorun olur mu ki acaba ya bir de bende akıntı falan yok yani tutmadı mi acaba
Kabız olup ıkınmıyorsun sonuçta o kadar etkileyemez sanki canım ama doktprunla konuş yine de probiyotik verebilir belki bir de bol su içmemiz lazım senin daha da çok şuanda

bosverin sormamaniz daha iyi olmus, CAN i veren Allah, Kaliteye bakmaz merak etmeyin

Kabız olup ıkınmıyorsun sonuçta o kadar etkileyemez sanki canım ama doktprunla konuş yine de probiyotik verebilir belki bir de bol su içmemiz lazım senin daha da çok şuanda
Haklısın canım sağol içiyorum aslında o kadar çok ilaç atıyoruz ki mecburen içiyoruz suyuda neyse hayırlısı olsun inşallah artık en ufak detayı önemsiyoruz işte Allahım 23 temmuz gelmez bana artık ya yazın transfer yapmak çok zormuş valla kışın 2 kere denedik günler çabucak geçiyodu test günü çabucak geliyodu şimdi akşamı zor ediyorum sanki😄

Haklısın canım sağol içiyorum aslında o kadar çok ilaç atıyoruz ki mecburen içiyoruz suyuda neyse hayırlısı olsun inşallah artık en ufak detayı önemsiyoruz işte Allahım 23 temmuz gelmez bana artık ya yazın transfer yapmak çok zormuş valla kışın 2 kere denedik günler çabucak geçiyodu test günü çabucak geliyodu şimdi akşamı zor ediyorum sanki😄
Ayni durumdayiz, şu 22 si bir türlü gelmedi.

Kızlar ateş basması yaşayan oldu mu grip gibiydim geçti Boğaz ağrısı filan hiç bişey yok öyle bişeyden değil gibi çok artmadı 37.1 di en fazla üstümü incelttim 36 lara düştü progestan mı yapıyor acep daha önceki günler olmamıştı hoca ateşin çıkmasın diye vurguladı ondan panik oldum tam da bugün yarın tutunacağı zamanlar 😿

Kızlar ateş basması yaşayan oldu mu grip gibiydim geçti Boğaz ağrısı filan hiç bişey yok öyle bişeyden değil gibi çok artmadı 37.1 di en fazla üstümü incelttim 36 lara düştü progestan mı yapıyor acep daha önceki günler olmamıştı hoca ateşin çıkmasın diye vurguladı ondan panik oldum tam da bugün yarın tutunacağı zamanlar 😿
Canım benimde dün gece oldu ama daha çok üşüyorum ben zannedersem ilaçlardan oluyo bir sürü ilaç demek bir sürü yan etkide demek

Yok ya hiç aklıma gelmedi dur bakim eve geçince ölçeyim bende merak ettim 😄 yüksek olunca noluyomuş tutunma belirtisi mi
YA ben tam tersi ateş embriyoya zarar veriyor diye korkuyorum 😿😿😿 37 yine valla daha artarsa soğuk uygulama yapacağım doktorum sevmiyoruz düşür çıkarsa demişti beklemedeyim bakalım :((

YA ben tam tersi ateş embriyoya zarar veriyor diye korkuyorum 😿😿😿 37 yine valla daha artarsa soğuk uygulama yapacağım doktorum sevmiyoruz düşür çıkarsa demişti beklemedeyim bakalım :KK43:(
Yok ya korkutma kendini ama sor yine de doktoruna için rahat edecekse. Herşeyin hayırlısı Rabbim ne isterse o olacak bunlar sadece sebep boşver takılma

Back