• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İlki ilk 10 dk da diğeri yarım saatte hayalet çizgi çıktı . Bugün transferden sonra 6.günüm 5.gün embriyosu. Pozitif demeli miyim buna 😕
bende transferin 8inci günü evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama inanamadım 13üncü gün kan testi yaptım pozitif çıktı

benimde öyle, bir mucize gerek bize.
ama şöyle de düşünüyorum genellikle tek embriyo transfer edilen kişiler daha geç öğreniyor idrar da..
kan verip pozitif alıp idrar da hala negatif olan insanlar var.
İşin enteresanı 2 embriyo transfer edildi😔

Hayırlısı olsun kuzum artık. Zaten insan hiçbir şeyi değiştiremiyor Rabbim ol diyecek ki olacak. Eşimin bana yaklaşımı merhameti sevgisi beni dün çok ağlattı olmazsa ben baba olamıcaksın nasıl diyeceğim diye düşünmekten.. Ben ağlıyorum o kahroluyor 😞 ne bileyim yani .. Rabbim vermiyorsa da vardır bir hayır demekten başka çare yok. İdrar testleri negatif çıktığından beri gebeliğe inancım bitti resmen içten içe.. bir hissim de yok regl olacakmışım gibi hissetmekten başka. Formaliteden gidip kan testi vericem çıkarsa mucize olur benim için.. Rabbim hayırlısını versin
Aynı hisler benimkiside.. hayırlısı olsun hakkımızda

masalahhh rabbim insallah devaminida getirir insallahh
senin minnos kucuk 3. gunluk anca toparlanir be tutunur simdi yedigine ictigine cok cok dikkat ett 🙏🙏
Yani o kadar stresten ağladım ki iş güç herşeyi yaptım ilaçları bıraktım ona rağmen bu sonuç Allahı n Bi mucizesi gerçekten ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum tekrar Bi tahlil daha yapıcam ondan sonra artık

Arkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Insallah sag salim kucahina alirsin

2oglum var durumum yok allah razı için çocuklarinizin küçük gelen kıyafetlerini benim çocuklarima verirmisiniz çocuklarimi sevindirmis olursunuz

Back