- 10 Mart 2018
- 33
- 15
- 8
- 37
Bahçeci 4bc idi
bana rakam veya harf ile söylenmedi, orta kalite denildi sadeceevet oyle dendi bana arastirinca da oyle cikti senindemi oyle
Banada söylenmedi,hatta millet şukadar hücre filan deyincede şaşırdım ben sadece orta kalitede iki embriyo olduğunu biliyorum.hatta embriyolog bu kagıtta birinin resmî var ama ikisinide transfer ediyoruz dedi.şimdi düşünüyorumda ben neden sormadım kibana rakam veya harf ile söylenmedi, orta kalite denildi sadece
Embriyo kalitesi falan bahane ben biraz da ilk deneme de doktorların ve hastanenin bunu maddi çıkar sağlamak adına kullandığını düşünüyorum.Banada söylenmedi,hatta millet şukadar hücre filan deyincede şaşırdım ben sadece orta kalitede iki embriyo olduğunu biliyorum.hatta embriyolog bu kagıtta birinin resmî var ama ikisinide transfer ediyoruz dedi.şimdi düşünüyorumda ben neden sormadım ki
Karindan mi bakti gorunmedi?valla bün hastaneye gittim kese görünmedi yine kan verdim allah hepimizin yardımcısı olsun
Kan sonucu kac ciktivalla bün hastaneye gittim kese görünmedi yine kan verdim allah hepimizin yardımcısı olsun
Kabız olup ıkınmıyorsun sonuçta o kadar etkileyemez sanki canım ama doktprunla konuş yine de probiyotik verebilir belki bir de bol su içmemiz lazım senin daha da çok şuandaKızlar transfer sonrası 6.günüm ve ben ishal oldum doktor ishal ya da kabız olma demişti sorun olur mu ki acaba ya bir de bende akıntı falan yok yani tutmadı mi acaba
bosverin sormamaniz daha iyi olmus, CAN i veren Allah, Kaliteye bakmaz merak etmeyinBanada söylenmedi,hatta millet şukadar hücre filan deyincede şaşırdım ben sadece orta kalitede iki embriyo olduğunu biliyorum.hatta embriyolog bu kagıtta birinin resmî var ama ikisinide transfer ediyoruz dedi.şimdi düşünüyorumda ben neden sormadım ki
Haklısın canım sağol içiyorum aslında o kadar çok ilaç atıyoruz ki mecburen içiyoruz suyuda neyse hayırlısı olsun inşallah artık en ufak detayı önemsiyoruz işte Allahım 23 temmuz gelmez bana artık ya yazın transfer yapmak çok zormuş valla kışın 2 kere denedik günler çabucak geçiyodu test günü çabucak geliyodu şimdi akşamı zor ediyorum sankiKabız olup ıkınmıyorsun sonuçta o kadar etkileyemez sanki canım ama doktprunla konuş yine de probiyotik verebilir belki bir de bol su içmemiz lazım senin daha da çok şuanda
Ayni durumdayiz, şu 22 si bir türlü gelmedi.Haklısın canım sağol içiyorum aslında o kadar çok ilaç atıyoruz ki mecburen içiyoruz suyuda neyse hayırlısı olsun inşallah artık en ufak detayı önemsiyoruz işte Allahım 23 temmuz gelmez bana artık ya yazın transfer yapmak çok zormuş valla kışın 2 kere denedik günler çabucak geçiyodu test günü çabucak geliyodu şimdi akşamı zor ediyorum sanki
Amin canım hepimiz inşInsallah sag salim kucahina alirsin
Canım benimde dün gece oldu ama daha çok üşüyorum ben zannedersem ilaçlardan oluyo bir sürü ilaç demek bir sürü yan etkide demekKızlar ateş basması yaşayan oldu mu grip gibiydim geçti Boğaz ağrısı filan hiç bişey yok öyle bişeyden değil gibi çok artmadı 37.1 di en fazla üstümü incelttim 36 lara düştü progestan mı yapıyor acep daha önceki günler olmamıştı hoca ateşin çıkmasın diye vurguladı ondan panik oldum tam da bugün yarın tutunacağı zamanlar
Ben de üşüyorum ya ayaklarım dönüyorum daha da artacak diye korkuyorum sen ölçtün mü hiç ateşiniCanım benimde dün gece oldu ama daha çok üşüyorum ben zannedersem ilaçlardan oluyo bir sürü ilaç demek bir sürü yan etkide demek
Yok ya hiç aklıma gelmedi dur bakim eve geçince ölçeyim bende merak ettimBen de üşüyorum ya ayaklarım dönüyorum daha da artacak diye korkuyorum sen ölçtün mü hiç ateşini
YA ben tam tersi ateş embriyoya zarar veriyor diye korkuyorumYok ya hiç aklıma gelmedi dur bakim eve geçince ölçeyim bende merak ettimyüksek olunca noluyomuş tutunma belirtisi mi
Yok ya korkutma kendini ama sor yine de doktoruna için rahat edecekse. Herşeyin hayırlısı Rabbim ne isterse o olacak bunlar sadece sebep boşver takılmaYA ben tam tersi ateş embriyoya zarar veriyor diye korkuyorum37 yine valla daha artarsa soğuk uygulama yapacağım doktorum sevmiyoruz düşür çıkarsa demişti beklemedeyim bakalım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?