- 13 Temmuz 2019
- 41
- 20
- 3
- 32
Ee tabii ki ümitlen çok normal şu an değerin çok sevindim10.gün 3.gün embriyosu
Vallah bana şok olduBirde negatf diyordun bak insallah 2 gun sonra tekrarla
bende transferin 8inci günü evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama inanamadım 13üncü gün kan testi yaptım pozitif çıktıİlki ilk 10 dk da diğeri yarım saatte hayalet çizgi çıktı . Bugün transferden sonra 6.günüm 5.gün embriyosu. Pozitif demeli miyim buna
Benimde pazartesi test günüm ama bu cuma yaptırıcam kan testi
kızlar bende 1 temuzda tüp bebek transfer oldum kan testim pozitif çıktı bugün doktor ultrasonda görmedi tekrar kan verdim betam düşmemiştir değilmi
valla bün hastaneye gittim kese görünmedi yine kan verdim allah hepimizin yardımcısı olsunİnş keseyide görürsünüz
İşin enteresanı 2 embriyo transfer edildibenimde öyle, bir mucize gerek bize.
ama şöyle de düşünüyorum genellikle tek embriyo transfer edilen kişiler daha geç öğreniyor idrar da..
kan verip pozitif alıp idrar da hala negatif olan insanlar var.
10 temmuz da transfer oldu kuzumBende aynı gün sonuç alacam aynı gün transfer oldu ozman
Aynı hisler benimkiside.. hayırlısı olsun hakkımızdaHayırlısı olsun kuzum artık. Zaten insan hiçbir şeyi değiştiremiyor Rabbim ol diyecek ki olacak. Eşimin bana yaklaşımı merhameti sevgisi beni dün çok ağlattı olmazsa ben baba olamıcaksın nasıl diyeceğim diye düşünmekten.. Ben ağlıyorum o kahroluyorne bileyim yani .. Rabbim vermiyorsa da vardır bir hayır demekten başka çare yok. İdrar testleri negatif çıktığından beri gebeliğe inancım bitti resmen içten içe.. bir hissim de yok regl olacakmışım gibi hissetmekten başka. Formaliteden gidip kan testi vericem çıkarsa mucize olur benim için.. Rabbim hayırlısını versin
valla bün hastaneye gittim kese görünmedi yine kan verdim allah hepimizin yardımcısı olsun
10 temmuz da transfer oldu kuzumİnşallah mucize olur bizimledir fasulyemiz
Bahçeci 4bc idiHangi merkezde oldunuz kalitesi neydi
evet oyle dendi bana arastirinca da oyle cikti senindemi oyle3bc kalite orta kalite mi oluyor canim ?
masalahhh rabbim insallah devaminida getirir insallahh10.gün 3.gün embriyosu
Yani o kadar stresten ağladım ki iş güç herşeyi yaptım ilaçları bıraktım ona rağmen bu sonuç Allahı n Bi mucizesi gerçekten ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum tekrar Bi tahlil daha yapıcam ondan sonra artıkmasalahhh rabbim insallah devaminida getirir insallahh
senin minnos kucuk 3. gunluk anca toparlanir be tutunur simdi yedigine ictigine cok cok dikkat ett
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşaAllahEe tabii ki ümitlen çok normal şu an değerin çok sevindimBana da dua et lütfen
Insallah sag salim kucahina alirsinArkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?