6. günümSenin kaçıncı günün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. günümSenin kaçıncı günün?
Erken davranıyoruzdur umarım. Tesellim 12.günde idrarda negatif çıkışda kanda pozitif olanlar... inşallah bizim pozitif olucak inanıyorum (inanmak istiyorum)6. günüm
Bugünde yaptım çıkmadı ovulasyonda da çıkmadı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne diyim6. Gün cok erken kızlar , ben 7. Günde gebelik testi hayalet bir çizgi göründü görünmedi şeklindeydi, erkenden yapıp moralinizi bozmayın.
benimde öyle, bir mucize gerek bize.Erken davranıyoruzdur umarım. Tesellim 12.günde idrarda negatif çıkışda kanda pozitif olanlar... inşallah bizim pozitif olucak inanıyorum (inanmak istiyorum)
bence de yapmamayı başarabilirsen yapma zaten çıkmıyorKızlar herkese merhaba umarım herkes iyi sonuçlar alır çünkü negatifin ne kadar yıpratıcı olduğunu ilk denememde yaşadımbu ikinci denemem yine umudum çok yok ama geri sayım başladı hepimize sabır şans ve bebiş diliyorum
Bu sefer idrar testi yapmamaya çalışacağım dayanabilirsem![]()
AYnen canım ama testinierken yaptırmayı düşünüyorum açıkcası geçen de öyle yattım çıkmazsa asıl günüde tekrar baktıracağımbence de yapmamayı başarabilirsen yapma zaten çıkmıyorboşuna stres sıkıntı en doğrusu kan testi
Evet kuzum en mantıklısı 8-10 gün arası kan da baktırmak böyle idrar da varsa da çıkmıyor boşuna moral bozukluğu umarım hakkında hayırlısı olurAYnen canım ama testinierken yaptırmayı düşünüyorum açıkcası geçen de öyle yattım çıkmazsa asıl günüde tekrar baktıracağım
İNşallah canım hepimiz için hayırlı olsun.benim embriyolar 6.gün ama 5 gibi değerlendiriliyor kan testini 7.gün akşam yapmayı düşünüyorum tutarsa düşükte olsa pozitif olması lazımmışEvet kuzum en mantıklısı 8-10 gün arası kan da baktırmak böyle idrar da varsa da çıkmıyor boşuna moral bozukluğu umarım hakkında hayırlısı olur![]()
Hayırlısı olsun kuzum artık. Zaten insan hiçbir şeyi değiştiremiyor Rabbim ol diyecek ki olacak. Eşimin bana yaklaşımı merhameti sevgisi beni dün çok ağlattı olmazsa ben baba olamıcaksın nasıl diyeceğim diye düşünmekten.. Ben ağlıyorum o kahroluyorİNşallah canım hepimiz için hayırlı olsun.benim embriyolar 6.gün ama 5 gibi değerlendiriliyor kan testini 7.gün akşam yapmayı düşünüyorum tutarsa düşükte olsa pozitif olması lazımmış
Eşlerimiz bizi böyle görünce daha çok üzülüyorlar ben de kendime sürekli bunu hatırlatıyorum hem baba olamıyolar hem de biz çok kötü olursak onlar için de çok daha zor.senin kaçıncı denemen canım embriyo kaçıncı gündü yedinci hün idrar için erken bence hemen üzülmeHayırlısı olsun kuzum artık. Zaten insan hiçbir şeyi değiştiremiyor Rabbim ol diyecek ki olacak. Eşimin bana yaklaşımı merhameti sevgisi beni dün çok ağlattı olmazsa ben baba olamıcaksın nasıl diyeceğim diye düşünmekten.. Ben ağlıyorum o kahroluyorne bileyim yani .. Rabbim vermiyorsa da vardır bir hayır demekten başka çare yok. İdrar testleri negatif çıktığından beri gebeliğe inancım bitti resmen içten içe.. bir hissim de yok regl olacakmışım gibi hissetmekten başka. Formaliteden gidip kan testi vericem çıkarsa mucize olur benim için.. Rabbim hayırlısını versin
İlk denememEşlerimiz bizi böyle görünce daha çok üzülüyorlar ben de kendime sürekli bunu hatırlatıyorum hem baba olamıyolar hem de biz çok kötü olursak onlar için de çok daha zor.senin kaçıncı denemen canım
Benim de ilk denemem, sonucu öğrenmeye daha 5 gün var ama olumsuz çıkarsa şimdiden kendimi 2.denemeye hazırladım.İlk denememBir daha da deneyeceğimi sanmıyorum zaten
5. Gün embriyosuydu kuzumCanım sonradan gördüm 7. Gün müş daha hemen üzülme idrar için erken kaçıncı dün embriyosuydu ?
İlk denememde ben de bi daha deneyemem demiştim ikinciyi denedim şimdi bu sefer de üçe gücüm kalmadı diyorum ama biliyorum bir şekilde yine onu da deneyeceğim insan toplanıyor gücü buluyor inşallaj gerek kalmaz sana
Benimde pazartesi test günüm ama bu cuma yaptırıcam kan testiBenim de ilk denemem, sonucu öğrenmeye daha 5 gün var ama olumsuz çıkarsa şimdiden kendimi 2.denemeye hazırladım.
Bir bakarsın 1.de olmaz 2.de olur.
Dediğin çok doğru canım ilk denememde yaptığım idrar testleri negatif çıktıkça Nası çıldırmış gibi ağladığımı dünyayı yerinden oynatmak istediğmi eşimin çaresizliğini hatırladıkça nasıl bir dahs güç bulmuşum diyorum ben de.şimdi daha stabil bakıyorum olmazsa daha güçlü durmaya çalışacağım hayatta tek Şey bebek sahibi olmak değil sonuçta.tedaviler bizi olgunlaştıryor.çocuğu olup ufka şeylere dert diyen insanlara şaşıp kalıyorum.eminim ki daha büyük problemleri olan sağlığı ile savaş verenler çocuğunu kaybedenler de bizim durumumuza şükrederdi o yüzden herşeyi kabullenip beklemek en gzeli olursa dünyalar bizim olur olmazsa nasipKizlar durun bakalm hemen karalari baglamissiniz..ilkinde benm kadar kendini hasta eden var midir acaba diyorum.hergun agla agla tutmadi yol tuttysada dusuk dis gebelik olursa.hasta gibi yattim koturum gibi daha dogrusu bacagimi kipirdatcak halim yoktu.esim agladi halime ananem agladi kadincagz..negatfi gordum koca bi 0 la.kendime gelmem zaman aldi 2 bucuk sene sonra deneyebildim..simdi diyorumki rabbim sen bilirsin..ben elimden geleni yapiyorum..takdir senin..o yuzden korkmayin..insan nelere alisiyor bu hayatta pes etmek yok gucumuz yettigince..Allahtan gelen biseye isyan etmeyelim bizede bu imtihani uygun gormus.evlatsizlikla sinanmak zor evlatlada zor..hepimiz icin hayirlisi olsun..kendinize haksizlik etmeyin ne yollardan geciyoruz kolay degil..