• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

cok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun

cok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun
Canım gozun aydın inş darısı başımıza benimdr test gunum salı sabırsızlıkla bekliom o gunu ama bu sefer daha umutluyum.sadece goguslerim şiş degil o kafama takılıo.gebe kalanların hep şişio agrıyo ya .

Çok sevindim canımm gayet güzel sonucun hayırlı olsuun 🥰 Sağlıcakla kucagımıza da alırız inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Beni de dualarına alırsan çok sevinirim

Merhaba benim transferden sonra 5. Günüm günler geçmiyor ya

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eder İnşaAllah tez zamanda hiç belirti yaşadın mı bizler de ister istemez piskoljik olarak yaşıyoruz ama sen daha net bişey söylersen eğer çok sevinirim

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eder İnşaAllah tez zamanda hiç belirti yaşadın mı bizler de ister istemez piskoljik olarak yaşıyoruz ama sen daha net bişey söylersen eğer çok sevinirim
Cok haklisin ben k.dogum hemsiresiyim gercekten bu isin yatmayla belirtiyle bi alakasi yok vucut birsuru hormon aliyor tamamen ondan ama iste bir umut diyoruz.kendi basina gelince insan oyle olmuyor.bazen dusuk yapan hastalara herseyi yapardik tedavi istirahat ama duserdi yinede.doktorumuz derdiki hastalar dr ilgilenmedi demesin diye bunlari yapiyoruz yoksa Allahin ol dedgine tip dunyasininda bizim de yapacagimiz hicbirsey olmuyor

Hadi gözün aydin canim 😄 dualarinda benide unutma sıra kalp atısında 😍😍

Cok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah
Bende hastanedeyim sira bekliyorum inşallah benimde artmıştır :dua:
Senin ilk değerin kaçtı

Çok sevindim canımm gayet güzel sonucun hayırlı olsuun 🥰 Sağlıcakla kucagımıza da alırız inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Beni de dualarına alırsan çok sevinirim
cok tesekkur ederim canimm ettim ettim hepimize dua ettim 🙏🥰🥰

cok tesekkur ederim darisi basina olsun insallahh
hayir hic bisey yasamadim hatta ilaclar goguslerimi agritmisti oncekilerde bunda o bile olmadii

kusy 1090 sonucun noldu cok merak ediyorum 🙄🙄

Son düzenleme:
Back