Güzel sonuclar olacaak hissediyorumBende birazdan gidecem kan vermeyeinsallah seninde benimde katlamistir
![Folded hands: medium-light skin tone :pray_tone2: 🙏🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fc.png)
![Folded hands: medium-light skin tone :pray_tone2: 🙏🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fc.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sonuclar olacaak hissediyorumBende birazdan gidecem kan vermeyeinsallah seninde benimde katlamistir
Canım gozun aydın inş darısı başımıza benimdr test gunum salı sabırsızlıkla bekliom o gunu ama bu sefer daha umutluyum.sadece goguslerim şiş degil o kafama takılıo.gebe kalanların hep şişio agrıyo ya .cok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun
Çok sevindim canımm gayet güzel sonucun hayırlı olsuuncok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eder İnşaAllah tez zamanda hiç belirti yaşadın mı bizler de ister istemez piskoljik olarak yaşıyoruz ama sen daha net bişey söylersen eğer çok sevinirimcok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun
Cok haklisin ben k.dogum hemsiresiyim gercekten bu isin yatmayla belirtiyle bi alakasi yok vucut birsuru hormon aliyor tamamen ondan ama iste bir umut diyoruz.kendi basina gelince insan oyle olmuyor.bazen dusuk yapan hastalara herseyi yapardik tedavi istirahat ama duserdi yinede.doktorumuz derdiki hastalar dr ilgilenmedi demesin diye bunlari yapiyoruz yoksa Allahin ol dedgine tip dunyasininda bizim de yapacagimiz hicbirsey olmuyorÖncelikle hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eder İnşaAllah tez zamanda hiç belirti yaşadın mı bizler de ister istemez piskoljik olarak yaşıyoruz ama sen daha net bişey söylersen eğer çok sevinirim
Hadi gözün aydin canimcok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun
Cok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip eder insallahcok sukurr 2. sonucumu da aldimm rabbimmm tum isteyenlere nasip etsinn cuma gunu sela ile oglen namazi arasi edilen dualar kabul olurmus simdi cuma dualarini okuycam isteyen herkese de dua edicem rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin benim sonucum 174.81 10. gun
Amin canim inşallahGüzel sonuclar olacaak hissediyorumİkinziinde güzel haberlernizi bekliyorum
cok tesekkur ederim canimm ettim ettim hepimize dua ettimÇok sevindim canımm gayet güzel sonucun hayırlı olsuunSağlıcakla kucagımıza da alırız inşallah
Beni de dualarına alırsan çok sevinirim
cok tesekkur ederim darisi basina olsun insallahhÖncelikle hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eder İnşaAllah tez zamanda hiç belirti yaşadın mı bizler de ister istemez piskoljik olarak yaşıyoruz ama sen daha net bişey söylersen eğer çok sevinirim
Ya bende de bi belirti yok ondan ya merak içerisindeyimcok tesekkur ederim darisi basina olsun insallahh
hayir hic bisey yasamadim hatta ilaclar goguslerimi agritmisti oncekilerde bunda o bile olmadii
cok sagol canimm unutmadim ettimHadi gözün aydin canimdualarinda benide unutma sıra kalp atısında
![]()
insallahhhh seninde guzelce yukselmistirCok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah
Bende hastanedeyim sira bekliyorum inşallah benimde artmıştır
Senin ilk değerin kaçtı
bazi kisilerde olmuyor bende de hic olmadi hala da yokYa bende de bi belirti yok ondan ya merak içerisindeyim
yooo benim hic agrim olmadiiCanım gozun aydın inş darısı başımıza benimdr test gunum salı sabırsızlıkla bekliom o gunu ama bu sefer daha umutluyum.sadece goguslerim şiş degil o kafama takılıo.gebe kalanların hep şişio agrıyo ya .
Gözünüz aydin, hayirli olsun,, banada umut oldunuz, sizinde orta kalite transfer edildi yanilmiyorsam degilmi? Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahyooo benim hic agrim olmadii![]()