- Emoji Skoru
- 1.145
- Puanlar
- 43
evet benim sorunum amh dusuklugu yumurtalarim kalitesiz oluyor 5. gun blasti 3bc kalitesi orta kalite idi ben ilk transfer olurken cok iyi zannediyordum burda yazilanlari okuyunca orta kalite oldugunu ogrenince umitsizlige kapilmistim cok sukurr binlerceee sukur ki tutundu susam im bana rabbim size de yasatsin bu sevinci insallahhh...Gözünüz aydin, hayirli olsun,, banada umut oldunuz, sizinde orta kalite transfer edildi yanilmiyorsam degilmi? Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahevet benim sorunum amh dusuklugu yumurtalarim kalitesiz oluyor 5. gun blasti 3bc kalitesi orta kalite idi ben ilk transfer olurken cok iyi zannediyordum burda yazilanlari okuyunca orta kalite oldugunu ogrenince umitsizlige kapilmistim cok sukurr binlerceee sukur ki tutundu susam im bana rabbim size de yasatsin bu sevinci insallahhh...
amin allah razi olsunn rabbim tum isteyenlere de nasip etsinTebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür ikinci denememde hamileyim bende.okudukça dua ediyorum herkese.ilk negatifi alınca çok kötü olmuştum. Rabbim kimseyi bununla sınamasın.herkesin kucağı dolsun inşallahsy
amin allah razi olsunn rabbim tum isteyenlere de nasip etsin
Daha cikmadi canim sonucumkusy 1090 sonucun noldu cok merak ediyorum
benim 3. denemem ve 4 de opum var gercekten olumsuz sonucu almak zor oluyor en en zoruda olumsuz aldiginda kenarda dondurulmusun olmamasi dondurulmus minnak lar bi umut oluyor insana... rabbimm tumm isteyenlere de versin bu duyguyu yasatsin bizlere de hayirlisi ile saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinÇok şükür ikinci denememde hamileyim bende.okudukça dua ediyorum herkese.ilk negatifi alınca çok kötü olmuştum. Rabbim kimseyi bununla sınamasın.herkesin kucağı dolsun inşallah
:))) senden daha fazla heyecanliyim seninde bugun 10. gun dimi? benim bide pazartesi istedi doktorum 13. gun yaniDaha cikmadi canim sonucumınternetten bakiyorum
canimm cikmadimi daha??Daha cikmadi canim sonucumınternetten bakiyorum
Sonucun cıkmadımı canım , hersey yolundadır umarımDaha cikmadi canim sonucumınternetten bakiyorum
canim senden doktor bir daha tahlil yapmani istedi mi? benim 13. gunde bi daha istedi pazartesi gunu yani.Sonucun cıkmadımı canım , hersey yolundadır umarım
Cikti canim cok şükür benim 14.gunum 1344 geldi:))) senden daha fazla heyecanliyim seninde bugun 10. gun dimi? benim bide pazartesi istedi doktorum 13. gun yani
Hayırlı olsun tebrik ederim rabbim devamıni getirsinCikti canim cok şükür benim 14.gunum 1344 geldi
ayyy masallahh cok sevindim canimmCikti canim cok şükür benim 14.gunum 1344 geldi
8. gun kana baktirdim ben hic idrar da bakmadanBenimde 4.gunum idrar testinde nezman ogrendiniz zor tutuyorum kendimi
doktorunuz kim benim 3bc ile olumlu sonuc aldim hic senin de kalitesi baya iyiMerhaba arkadaşlar. Transferim 6 temmuzda yapıldı. 18 temmuz test günüm ve 14 temmuz adet tarihimbaya korkuyorum. Bahçeci umut kliniğinde tedavi görüyorum. Bu ikinci denemem. İlki başka bir hastanede olmuştu. 5. Gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Doktorum canavar gibi bi embriyo dedi. İnşallah gerçekten öyledir de bana tutunmuştur nenimle aynı tarihte transferi olan var mı acaba neler yaşıyorsunuz. Ben baya günler geçmesin adet günüm gelmesin istiyorum. Belirtiler yaşayan var mı? İnşallah hepimiz pozitif haberlerle geliriz buralara bi gün
Amin canim teşekkür ederim Allah sizlerede nasip etsin inşallahHayırlı olsun tebrik ederim rabbim devamıni getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?