• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

ilk mi bu transfer? insallahh tutunuyordur su an sana ilk 4 gun cokkk onemlii en bol dua yi bugunlerde yap
İlk evet 🙏 evimizin de ilk bebeği olacak Allah'ın izninle .. evin içinde dolanıyorum kısa kısa ama genellikle uzanıyorum onun dışında bana da dün duş alabilirsin demişlerdi ama az önce aldım 🤭 Allah'ım inşallah olur çok istiyoruz 🤲🏻

Bende ayni senin gibi dusunuyorm canm donmuslarla bidaha denerim uzulmicem diyorm 😊
Aynen öyle zaten bence psikolojik rahatlık çok önemli 😊 zaten senin yaşında çok minnak ben olacağını düşünüyorum senin şimdiden ☺️

Aynen öyle zaten bence psikolojik rahatlık çok önemli 😊 zaten senin yaşında çok minnak ben olacağını düşünüyorum senin şimdiden ☺
Bizde problem esimde ya onun icin olmaz diye korkuyrm ama sperm sebebi ile olmasaydi 5. Gune ulasmazdi dondurmazlardi dimi

Bizde problem esimde ya onun icin olmaz diye korkuyrm ama sperm sebebi ile olmasaydi 5. Gune ulasmazdi dondurmazlardi dimi
Aşkım sperm'in en kalitelisini seçip mikroenjeksiyon yapıyorlar yumurtaya kaliteli olmasa tabii ki 5'inci güne gitmezdi 😊 çıtır annesi olacak o yumoşun çok yakında

Aşkım sperm'in en kalitelisini seçip mikroenjeksiyon yapıyorlar yumurtaya kaliteli olmasa tabii ki 5'inci güne gitmezdi 😊 çıtır annesi olacak o yumoşun çok yakında
Yaa ne tatli dillisin sen 😊 insalah canim insallah. Yureginin güzelligini burdan gorebiliyorum insallh seninde rahmindeki miniğin sımsıkı tutunurda sana boyle tatli dili bi anneyi üzmez 😇

Yaa ne tatli dillisin sen 😊 insalah canim insallah. Yureginin güzelligini burdan gorebiliyorum insallh seninde rahmindeki miniğin sımsıkı tutunurda sana boyle tatli dili bi anneyi üzmez 😇
Gülümse işte böyle süreç sıkıntılı stresli zaten.. pozitif olursan bütün evren seninle iş birliği yapar .. inanırsak olacak bence 🙏 rabbim yüzümüzü güldürsün aşkitom ❤️🤲🏻

Gülümse işte böyle süreç sıkıntılı stresli zaten.. pozitif olursan bütün evren seninle iş birliği yapar .. inanırsak olacak bence 🙏 rabbim yüzümüzü güldürsün aşkitom ❤🤲🏻
Amin canm amiiin hepimizinki gülsun😘 kendine ve minnakına dikkat et 🤗

Merhaba belirti olarak ne oluyor benim 4.gunun transferimin ama belirtim yok
Benimde 4.gun bendede ilaclarin genel belirtisi kasik atmasi bacak agrisindan baska bisey.yok belirti aramayin arkadaslar dusunurseniz gebeler anliyormu bebeginin tutundugu yoo anca 5 hafta falan filan nasil geciriyosun yatuyomusun napiyosun ben yat kalk otur seklindeyi..daha bi is yapmadim .ama bunaldm artik sanirim bugun cikicam disari

Back