Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Allah hepinize pozitif sonuç almayı nasip etsin arkadaşlar.negatif alanlar da pes etmesin.umut hep var.sadece sabır.yumurta ve sperm olduktan sonra Allahın izniyle herşey oluyor.yeter ki inanalım.ben cumartesi kese görmeye gidicem.Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.birgün hepiniz güzel haberler verirsiniz dilerim ki.

Allah razı olsun arkadaşım çok sağolasın.. Rabbimin iziniyle sağlıkla,sıhhatle gör yavrucağını veya yavrucaklarını :) Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşAllah.. Darısı başımıza :) Seni listeye yazayım mı ? İzinin var mı ?

Olur canım sen nasıl istersen:)

Sonuç bekleyen arkadaşlar inşAllah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız hayırlısı ile sağlıkla,sıhhatle.. Darısı sağlıkla bizim başımıza olur inşAllah.. :) Poziiitif olalım, güzel düşünelim güzel olsun.

Merhaba arkadaşlar benim 15 Ocak'ta 5. gün embriyosu transfer edildi. Hep buraları uzaktan takip ettim. Sizlerin paylaştıklarını okuyup moral buldum , ümitlendim . Üye olup yazmak istedim. Bugün test günümdü. Sonucum pozitif hcg değerim 959 çıktı. İlk tüp bebek deneyimim (6 yıllık özlem) .Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada sebebsiz infertilite idi.Paylaşmak istedim

Hayirli olsun Rabbim bizlerede nasip etsin dua edin.. belirti olarak neler yasadiniz?

Canım hayırlı olsun
Ne güzel rabbim ilk denemendr nasip etmiş
İnşallah sağlıkla kucağına almanda nasip olur
Keyfini çıkar şımar kendini çok sev kendine çok iyi bak nazlan çok mutlu ol
Fazlasıyla hakediyoruz
Çok çektik
İnş rabbim bana da en kısa zamanda nasip eder

Amin canım teşekkür ederim samimi karşılalamandan
İnşallah tez vakitte Allah gönlünün muradını versin.

Rabbim herkesin duasını kabul eylesin inşallah herkesi çift çizgiyle mukafatlandırsın kucagına almayı nasıp etsin benım 6 yasında kızım var daha sonra 3 düşük oldu kan pıh.taşıyıcıyım ama sonda herseyı kullandıgım halde düştü şimdi tüp bebek yaptım 5.embrıyosu 7 gun oldu transffer olalı çok zormuş beklemek gerçekten 4 Şubat test tarihim

Hayirli olsun Rabbim bizlerede nasip etsin dua edin.. belirti olarak neler yasadiniz?
Amin canım tez vakitte isteyen herkese nasip etsin.
İştahım arttı ama iştahlı bir insanım dedim.
Ara ara adet ağrılarım oldu tamam işte adet oluyorum dedim.
Trasferin 8. ve 9. günü kahverengi leke geldi transfer işlemi olğu için dedim.
Gögüslerin hassaslaştı adet öncesi durum dedim.
Bunları yaşadım ama hiç gebeliğe yormadım yormak istemedim belki de.. Ümitlenip hüsran yaşamak istemiyordum( 6 yıl her ay hüsran)
Bir yede okumuştum arkadaşlar belirti filan aramayın diye hep onu düşündüm.

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım, Transferin sekizinci günü diye yazarım bende nasipse. Katlanarak artması duası ile inşAllah.. İstersen test tarihinde yazayım sen ne dersen
:) kanamam var ama benim ya cok moralimi bozuyor dr a da gittim henuz bisi goremeyiz ultrasonda ilaclara devam diyolar birsey olursa ayni islemleri tekrar yasamaya gucum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…