Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bugun transferimun 3. Günü. Dun geceden beri kasıklarimda bicak kesiği gihi sancim var . Pozitif olanlara tebrik ederim . Insallah isteyen herkese nasip olur.

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım, güzel sonuçlar alırsın inşAllah.. Sonucunu bizede bildirirsin :)

Pozitif alanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alır. Bugün 6. Gün beklemek zormuş gerçekten :işsiz:
3. Gunn benim de
Bzir gervekten ama.insallah sabtin sonu selamettir

7. Gün oldu dayanamıyorum sıkıldım 5. Gün embriyosu olduğu için acaba idrar da çıkar mı ki :110: gizlice test yapmak istiyorum eşimin haberi olmadan

Transferimin 4. Gunu bugun. Surekli yatmamaya calisiyorum evin icinde arada bir dolasiyorum ama ayakta kalinca adet agrisi gibi agrim oluyor yatinca geciyor. Psikolojik mi bilmiyorum. Bu sekilde agri yasayan var mi?

Transferimin 4. Gunu bugun. Surekli yatmamaya calisiyorum evin icinde arada bir dolasiyorum ama ayakta kalinca adet agrisi gibi agrim oluyor yatinca geciyor. Psikolojik mi bilmiyorum. Bu sekilde agri yasayan var mi?
Aynen ben de sürekli yatmadım ama agir is de yapmadim ben de de çok agri sanci var.

Test gunum 6 subat ama ben 10. gun yani 4 subatta yapcam. 6. Gun embriyosu transfer edildi. Ilaclarim da bitiyor o zaman test sonucuna gore ilaclarima devam edicem

Arkadaşlar bana kızmayın ama tekrar tekrar söylüyorum test gününüzü bekleyin.. Benimde 6.gün embriyosuydu 6.gün idrarda test yaptım negatif çıktı.. Ağladım durdum ama yinede erkenden dedim. 9.gün aksam erken gebelik testi yaptım.. 2.çizgi hafif silik çıktı heycanlanarak koşarak acile gittik eşimle.. Koca bir negatifle geri döndüm birdaha yıprandım. Yinede 12.günü bekledim doktorun test tarihini.. Gene olumsuz çıkınca ayrı bir mahvoldum.. O yüzden sabırla,duayla test gününüzü bekleyin ve 1 kerede öğrenin kendinizide harap etmemiş olursunuz.. İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız.. Sonuçlarınızı bildirin :)

7. Gün oldu dayanamıyorum sıkıldım 5. Gün embriyosu olduğu için acaba idrar da çıkar mı ki :110: gizlice test yapmak istiyorum eşimin haberi olmadan
Canım ben geçen tüp bebek tedavimde 6.gün idrar da da kanda da pozitifi gördüm ama benim nacizane fikrim test gününde yap çünkü ben pozitifi alıp sevindim test günümde geri düştü değer kimyasal gebelik oldu ama var ise kesin olarak kanda çıkar şuan idrar da da çıkar çünkü beşinci gün embriyosu ise 5.gün kanda bthcg dolaşmaya başlıyormuş

X