Bugun transferimun 3. Günü. Dun geceden beri kasıklarimda bicak kesiği gihi sancim var . Pozitif olanlara tebrik ederim . Insallah isteyen herkese nasip olur.
Cok sag ol arkadaşım.Hadi hayırlısı olsun arkadaşım, güzel sonuçlar alırsın inşAllah.. Sonucunu bizede bildirirsin :)
3. Gunn benim dePozitif alanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alır. Bugün 6. Gün beklemek zormuş gerçekten
Pozitif alanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alır. Bugün 6. Gün beklemek zormuş gerçekten
Benim de 6. Gun embriyosu ben de p.tesi bakıcam sonuc. Ayni merak icindeyim cikar mi ki7. Gün oldu dayanamıyorum sıkıldım 5. Gün embriyosu olduğu için acaba idrar da çıkar mı kigizlice test yapmak istiyorum eşimin haberi olmadan
Aynen ben de sürekli yatmadım ama agir is de yapmadim ben de de çok agri sanci var.Transferimin 4. Gunu bugun. Surekli yatmamaya calisiyorum evin icinde arada bir dolasiyorum ama ayakta kalinca adet agrisi gibi agrim oluyor yatinca geciyor. Psikolojik mi bilmiyorum. Bu sekilde agri yasayan var mi?
Idrar da çıkmayabilir bence.7. Gün oldu dayanamıyorum sıkıldım 5. Gün embriyosu olduğu için acaba idrar da çıkar mı kigizlice test yapmak istiyorum eşimin haberi olmadan
Benimde test gunum 5 subat. 5 subati beklemeyi dusunuyorum. Ne olacaksa o gun olsun bitsin.
Canım ben geçen tüp bebek tedavimde 6.gün idrar da da kanda da pozitifi gördüm ama benim nacizane fikrim test gününde yap çünkü ben pozitifi alıp sevindim test günümde geri düştü değer kimyasal gebelik oldu ama var ise kesin olarak kanda çıkar şuan idrar da da çıkar çünkü beşinci gün embriyosu ise 5.gün kanda bthcg dolaşmaya başlıyormuş7. Gün oldu dayanamıyorum sıkıldım 5. Gün embriyosu olduğu için acaba idrar da çıkar mı kigizlice test yapmak istiyorum eşimin haberi olmadan
Insallah arkadasim Allah bebek bekleyen herkesin yuzunu guldursun beklemek cok zor ama yapcak bir sey yok..
Benim 41.48 degerim bugun 8.gunum transferde ama ne olur bilmiyorum ilerisi icinPozitif sonuç alan arkadaşlar kimlerdi, yazabilirlerse liste oluşturalım en başa hayırlısı ile :)