Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

5.gün embriyosu olduğu için çıkar diye düşünmüştüm ama yok

Sizce kullandığımız ilaçlar silik çizgi çıkmasına sebep olur mu progesteron iğnesi örneğin

5.gün embriyosu olduğu için çıkar diye düşünmüştüm ama yok
Hep aynıydı bizde de yok Rabbim hayırlısını versin . Arkadaşlar birşey diyeceğim negatif çıkan arkadaşlar yaklaşık ne zamana süre sonra adet oluruz sonuçta çok fazla hormon aldık.hemen olurmuyuzki bilgisi olan varmi

Merh.kizlar ilk önce herkesin transferi hayırlı olsun inş.rabbim kucaklarinizi doldurur ve emeklerinizi boşa çıkarmaz.Ben 15 ocakta transfer oldum.28 test günüm ama bn 25 kan verdim ve negatifti.simdi 28 tekrar verecem eşimi ikna etmek icin (belki cikabilirmis)

Herkesin farklıdır ama ben 22snde negatif sonucunu aldım, normalde 22si adet tarihimdi.. 26sında lekelenmem başladı, daha bugün tam anlamıyla oldum. Yani benim 5 gün sonra oldu

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun, test gününde vermen daha iyi umarım güzel sonuçlar alırsın inşAllah

Sonucumda değişiklik olacağını sanmiyorum inş.sizler pozitifleri görürsünüz rabbim yüzünüzü güldürür inş.

Bende ayın 16 transfer oldum ve 25 test yaptırdım kandan negatif çıktı doktora sordum birkaç gün sonra pozitif çıkma ihtimali yokmuş dedim tutsaydi eğer değer çok az da olsa yükselirdi ama sonuç 0 dedi değişmez dedi

Arkadaşlar transferin 6. Günü. Acıktım ana yemek yemek istemiyorum iştahsızlık var. Böyle bişey yaşayan oldu mu

Arkadaşlar transferin 6. Günü. Acıktım ana yemek yemek istemiyorum iştahsızlık var. Böyle bişey yaşayan oldu mu

Ben değil ama transfer zamanı aynı doktordan tedavi olduğumuz bir arkadaşla tanışıp numaralarımızı almıştık. Onunla konuşunca kendisi bana demişti.. Yemek yiyemiyorum, iştahım yok diye.. Sonucu güzel oldu elhamdülillah.. İnşAllah sende güzel sonuçlar alırsın arkadaşım

Ay inşallah ya. Herseyi buna yoruyorum ama normalde iştahsız değilimdir

Bugun transferimun 3. Günü. Dun geceden beri kasıklarimda bicak kesiği gihi sancim var . Pozitif olanlara tebrik ederim . Insallah isteyen herkese nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…