- 24 Ocak 2019
- 20
- 6
- 42
5.gün embriyosu olduğu için çıkar diye düşünmüştüm ama yokAllah hepimize positifi görmeyi nasip etsin Benim transfer gününü saymazsak bugün 8.gün akşamüstü dayanamayıp şu ucuz olan idrar testlerinden yaptım koca bir boşluk büyüteçle bile baktım yok ikinci çizgi böyle olupta sonradan çıkar mı acaba çok mu aceleciyim
Progesteron değil de çatlatma iğnesi sebep olabiliyor ovitrelle falan yanıltıcı olabiliyor canımSizce kullandığımız ilaçlar silik çizgi çıkmasına sebep olur mu progesteron iğnesi örneğin
Mervecimmm ben dayanamadım ama sen dayan arkadasım birden içimden bişeyler koptu sanki
Sizce kullandığımız ilaçlar silik çizgi çıkmasına sebep olur mu progesteron iğnesi örneğin
Hep aynıydı bizde de yok Rabbim hayırlısını versin . Arkadaşlar birşey diyeceğim negatif çıkan arkadaşlar yaklaşık ne zamana süre sonra adet oluruz sonuçta çok fazla hormon aldık.hemen olurmuyuzki bilgisi olan varmi5.gün embriyosu olduğu için çıkar diye düşünmüştüm ama yok
Hep aynıydı bizde de yok Rabbim hayırlısını versin . Arkadaşlar birşey diyeceğim negatif çıkan arkadaşlar yaklaşık ne zamana süre sonra adet oluruz sonuçta çok fazla hormon aldık.hemen olurmuyuzki bilgisi olan varmi
Merh.kizlar ilk önce herkesin transferi hayırlı olsun inş.rabbim kucaklarinizi doldurur ve emeklerinizi boşa çıkarmaz.Ben 15 ocakta transfer oldum.28 test günüm ama bn 25 kan verdim ve negatifti.simdi 28 tekrar verecem eşimi ikna etmek icin (belki cikabilirmis)
Sonucumda değişiklik olacağını sanmiyorum inş.sizler pozitifleri görürsünüz rabbim yüzünüzü güldürür inş.
Bende ayın 16 transfer oldum ve 25 test yaptırdım kandan negatif çıktı doktora sordum birkaç gün sonra pozitif çıkma ihtimali yokmuş dedim tutsaydi eğer değer çok az da olsa yükselirdi ama sonuç 0 dedi değişmez dediMerh.kizlar ilk önce herkesin transferi hayırlı olsun inş.rabbim kucaklarinizi doldurur ve emeklerinizi boşa çıkarmaz.Ben 15 ocakta transfer oldum.28 test günüm ama bn 25 kan verdim ve negatifti.simdi 28 tekrar verecem eşimi ikna etmek icin (belki cikabilirmis)
Arkadaşlar transferin 6. Günü. Acıktım ana yemek yemek istemiyorum iştahsızlık var. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Ay inşallah ya. Herseyi buna yoruyorum ama normalde iştahsız değilimdirBen değil ama transfer zamanı aynı doktordan tedavi olduğumuz bir arkadaşla tanışıp numaralarımızı almıştık. Onunla konuşunca kendisi bana demişti.. Yemek yiyemiyorum, iştahım yok diye.. Sonucu güzel oldu elhamdülillah.. İnşAllah sende güzel sonuçlar alırsın arkadaşım
Ay inşallah ya. Herseyi buna yoruyorum ama normalde iştahsız değilimdir
Estrofem kullanıyormusun canımArkadaşlar transferin 6. Günü. Acıktım ana yemek yemek istemiyorum iştahsızlık var. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Evet canınEstrofem kullanıyormusun canım