Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Herkese teşekkür ederim benim 12 yumurtam toplandı 7 tane dollendi 5. Güne 2 embriyom kaldı hatta gelişimleri biraz yavaş olduğu için 6. Gün dondurdular. 28 yasında olduğum için ve sebepsiz infertilite olduğu için doktorum tek embriyo transfer etti. 7. Güne kadar hiç bir belirti yaşamadım 7. Ve 8.gün (normalde adet günüme 2 gün kala) adet agrıları gelmeye başladı hatta korktum adet olacağım diye moralim bozuldu sonra 9. Gün gittim sağlık ocağına kan verdim sonucum bugün çıktı oda 75 yarın yani 11.gün tekrar kan vereceğim. Dediğim gibi belirti olarak sadece bildigin Adet sancısı ve adete hep 2-3gün kala üşüme gelirdi yine öyle oldu
[/QUOTE
Tebrik ederim canim senide bakalim bendede ayni nolucak😍🙏

Kızlar hepinizden Allah razı olsun şuan sela okunuyor Rabbim en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün bana da dua edin kan pıhtılaşmasını yeni öğrendik bugun iğnelere başlıcam

Merhaba kızlar, benim de dün transferim oldu ve ilk denememiz. Doktorum 28 mart tahlil günü dedi ama bu zaman bu günler nasıl geçicek bilmiyorum. Herkes için hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün :dua:

İnşallah yaa ilk testten sonra ağlamaya başladım diğer testi nasıl yaptım bilmiyorum çünkü öylesine yaptım gerçekten hiç umudum yoktu hiç belirtim yok çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı var ama arada oluyor çok hafif ama varla yok arası.Embriyolarım 2 tane 4.gün embriyosu 2.kalite yani o yüzden umudum yoktu dikkat etmedim bu sefer hiç yememe içmeme de eğer varsa gerçekten mucize :KK200: Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün gerçekten ilk defa silik çizgi gördüm bu bile beni nasıl heyecanlandırdı hayırlısıyla vardır gerçekten inşallah bekliyorum sonucu şuan ama daha var çıkmasına o_O
Cnm seni çok iyi anlıyorum inşallah güzel haberi kanda da görürsün dualarım seninle

Herkese hayırlı cumalar bugün transferimin 11.günü yarın test günümdü ama bu sabah yapmak istedim önce normal gebelik testi yaptım silik çıkınca erken gebelik testi de yaptım böyle çıktı kızlar gittim kan verdim nolur dua edin bana hiç umudum yoktu hiç dinlenmedim ilk 2 gün dışında umudum olmadığı için moralim de yoktu ilk defa gebelik testinde silik çizgi görebildim inşAllah kan testimde de çıkar dua edin nolur :emir_bebek::KK15:
Inşallah kan testinde de yüzünüz güler .Rabbim sevincinizi daim etsin inşallah.

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?

Kızlar proluton depot iğnesinin üretimi durmuş doktorunuz sizede vermişmiydi?

Benim de 4. Günüm hâlâ ağrı gelip gidiyor ilk günden itibaren özellikle sabahları ağrı daha fazla oluyor, sol yumurtalık, sol bacak ve bel komple ağrıyor ama bu ağrılar bende dönem dönem oluyordu. Transferle alâkalı mı bilemiyorum.

Benim de 4. Günüm hâlâ ağrı gelip gidiyor ilk günden itibaren özellikle sabahları ağrı daha fazla oluyor, sol yumurtalık, sol bacak ve bel komple ağrıyor ama bu ağrılar bende dönem dönem oluyordu. Transferle alâkalı mı bilemiyorum.

Teşekkürler cevabiniz icin.benim sadece belimde agri var.inşallah tutunmayla alakalidir.tecrübeli arkadaşlar yazarsa bi fikir sahibi olabiliriz

Merhaba, transferden sonra her gun degil ama ara ara afedersiniz sumuksu seffaf akintim oluyor. Cok korkuyorum 2 embriyo konulmustu dustuler mi acaba? Yardimci olur musunuz?

X