- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah, Allah sizinkinin de devamını, sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.11+1 bugün.öyle demeyin.sizin yaşlarınızda ne çok hamile görüyorum,burda ve sosyal medyadan takip ettiğim doktorların sayfasında.tek yumurtası olup tutan baya kişi var.Allah nasip etsin inşallah.
Sağolun.inşallah siz de ve isteyen herkes de görsün o günleri.Amin inşallah, Allah sizinkinin de devamını, sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Benim bugün 6.günüm bende senin gibi 3.günden beridir yapıyorum tabii ki negatif ama ben moralimi bozmuyorum yaparken de aslında ne çıkacağını bilerek yapıyorumArkadaşlar gülmeyin ama benim 3. günüm ne olur ne olmaz diye test yaptım. Tek çizgide moralim bozuldu.
Var mı benim gibi hemen test yapan?
Canım çok erken ya 3. Gun .. 8 günden önce yerleşme tamamlanmıyor zaten genel olarakArkadaşlar gülmeyin ama benim 3. günüm ne olur ne olmaz diye test yaptım. Tek çizgide moralim bozuldu.
Var mı benim gibi hemen test yapan?
Kendimize eziyet ediyoruz başka bir şey değil. Olacağı varsa da olmaz. Rahat olmaya çalışalım artık.Benim bugün 6.günüm bende senin gibi 3.günden beridir yapıyorum tabii ki negatif ama ben moralimi bozmuyorum yaparken de aslında ne çıkacağını bilerek yapıyorum
Özel bir durumunuz varsa temkinli olun tabi ki ama ben bunların hiçbirinin sonucu etkilediğini düşünmüyorum o yüzden rahat olun. Eğer bunlar etkileseydi doktorlar bizi 2 hafta yatağa bağlardıInşallah arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Strese girmeyim diyorum ama annem daha çok strese sokuyor. Onu yeme, bunu yapma, eğilme, doğrulma...vs. Işe bile göndermiyor. Bak annecim boyle yapdıkça daha cok strese giriyorum diyorum anlamıyor.
4. Gün embriyosu yarın çıkabilir ama ilk günler değer az olabiliyor. Stres olacaksanız 1-2 gün daha beklemenizi tavsiye ederim Pozitif sonuç alın hayırlısı ile inşallahKizlar ben 7 martda transfer oldum. 4 gun embryosu artik dayanamiyorum yarin test yapicam. Varsa cikar diye dusunuyorum. Dua edin bana
Evet haklısın rahatım aslında ama işte 5 defa negatif alınca ister istemez bi alışma var...Kendimize eziyet ediyoruz başka bir şey değil. Olacağı varsa da olmaz. Rahat olmaya çalışalım artık.
4. Gün embriyosu yarın çıkabilir ama ilk günler değer az olabiliyor. Stres olacaksanız 1-2 gün daha beklemenizi tavsiye ederim ☺ Pozitif sonuç alın hayırlısı ile inşallah
Özel bir durumunuz varsa temkinli olun tabi ki ama ben bunların hiçbirinin sonucu etkilediğini düşünmüyorum o yüzden rahat olun. Eğer bunlar etkileseydi doktorlar bizi 2 hafta yatağa bağlardı
Allah yardımcınız olsun. Inşallah bu sefer olumlu sonuç alıp, yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Can-ı gönülden diliyorum.Evet haklısın rahatım aslında ama işte 5 defa negatif alınca ister istemez bi alışma var...
Bu yolda olan herkese aynı duayı her daim ettiğimden şüphen olmasın canım, rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hem maddi hemde manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç... En umutsuz anımda Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmez diyorum ve hayata devam duaya devam...Allah yardımcınız olsun. Inşallah bu sefer olumlu sonuç alıp, yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Can-ı gönülden diliyorum.
Aynı belirtiler bende de olmuştu özellikle 6.günden sonra vücut ısısı hep yükseliyordu pozitif olmuştu sonraki denemede hiçbir şey hissetmedim negatif olmuştuPozitivi alan arkadasalar sizde hangi belirtiler vardi teste kadar? Bende genel adet sancilari var birde ekstra belim feci agriyor ve vucut isim genelde 37 oluyor. Insallah her kes pozitivi gorsun
Insallah bendede pozitiv olur tesekkurler cevap icinAynı belirtiler bende de olmuştu özellikle 6.günden sonra vücut ısısı hep yükseliyordu pozitif olmuştu sonraki denemede hiçbir şey hissetmedim negatif olmuştu