• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar benim üçüncü denemem. Yarın sabah allah nasip ederse transfer olacağım
Sizlere doktorunuz transferden sonra dışarı Çıkma çok yürüme gibi şeyler söyledi mi neler yapıyorsunuz? Birde dua istiyorum kzılar şimdiden allah razı olsun hepimizin hayırla sonuölandırısn

Arkadaşlar benim üçüncü denemem. Yarın sabah allah nasip ederse transfer olacağım
Sizlere doktorunuz transferden sonra dışarı Çıkma çok yürüme gibi şeyler söyledi mi neler yapıyorsunuz? Birde dua istiyorum kzılar şimdiden allah razı olsun hepimizin hayırla sonuölandırısn
Bana hemşire 3 gün dinlenirsen iyi olur dedi. Yukarı doğru asılma (dolaptan birşey almak gibi) kendini çok yorma vs...dedi. 12 gün cinsel ilişki yasak, günlük aktiviteleri çok yorulmadan yapabilir, yemek yapmak , merdiven çıkmak sorun olmaz dedi.

Öncelikle rahat ol
Ben bu sefer çok sıkışık girmedim transfere yoksa çıkınca kendimi sıkıp 15 dk anca dayanıyordum
Çok sıkışık olmadığım için transfer esnasında idrar kesemi sıvıyla doldurdular öyle transfer yaptılar
Sonra o sıvıyı boşalttıkları için nerdeyse 2 buçuk saat vc gitmedim
Transfere girmeden önce abdest aldım Meryem suresini okudum
Bi de kimseye demediğimiz için rahattık
HaYırlısı olsun inş
Rabbim gönlünün muradını versin inş

Öncelikle rahat ol
Ben bu sefer çok sıkışık girmedim transfere yoksa çıkınca kendimi sıkıp 15 dk anca dayanıyordum
Çok sıkışık olmadığım için transfer esnasında idrar kesemi sıvıyla doldurdular öyle transfer yaptılar
Sonra o sıvıyı boşalttıkları için nerdeyse 2 buçuk saat vc gitmedim
Transfere girmeden önce abdest aldım Meryem suresini okudum
Bi de kimseye demediğimiz için rahattık
HaYırlısı olsun inş
Rabbim gönlünün muradını versin inş
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim. Ben sabah öyle yapıcam inşaAllah az evvel okumuştum Meryem süresi. Girmeden sen okuyacağım çok sağol. Rabbim ben Murad’ın varsa versin

Canım transferine bağlama düşünmemeye çalış
Allah korusun tutmadıysa zaten kanamayla atılacak
İnşaAllah tutunuyorlardır dua edicem sana
Sagol canim, Allah razi olsun. Rabbim hepimizin gönül muradini versin insallah

Sagol canim, Allah razi olsun. Rabbim hepimizin gönül muradini versin insallah

Bugun 10.gun canim degerim 144,8 cikti. İnsallah saglicakla degerim artar. Bana dua edin arkadaslar ,benim dualarimda hepiniz varsiniz

Merhaba benimde 3.gün embriyosu transferim oldu test günüm 25 Martta Rabbim hayırlısıyla bizlere de evlat nasip etsin

Tebrikler insallah değerin artsın bebişini hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun 🙏🏼🙏🏼
Amin cok teşekkürler. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin. Dileyen isteyen herkese nasp olsun insllh. Bu.benim 4.tup bebek denemem. 3.de de tuttu fakat kanama gecirdim kalbi durdu kurtaj oldum :( Rabbim kimseye kanama vermesin, saglicakla tamamina erdirsin hepinizin,hepimizin

Back