- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hemşire 3 gün dinlenirsen iyi olur dedi. Yukarı doğru asılma (dolaptan birşey almak gibi) kendini çok yorma vs...dedi. 12 gün cinsel ilişki yasak, günlük aktiviteleri çok yorulmadan yapabilir, yemek yapmak , merdiven çıkmak sorun olmaz dedi.Arkadaşlar benim üçüncü denemem. Yarın sabah allah nasip ederse transfer olacağım
Sizlere doktorunuz transferden sonra dışarı Çıkma çok yürüme gibi şeyler söyledi mi neler yapıyorsunuz? Birde dua istiyorum kzılar şimdiden allah razı olsun hepimizin hayırla sonuölandırısn
Öncelikle rahat olArkadaşlar benim üçüncü denemem. Yarın sabah allah nasip ederse transfer olacağım
Sizlere doktorunuz transferden sonra dışarı Çıkma çok yürüme gibi şeyler söyledi mi neler yapıyorsunuz? Birde dua istiyorum kzılar şimdiden allah razı olsun hepimizin hayırla sonuölandırısn
Yok canim yumurtluyor olamam transferim yapilali 9gun oldu adet tarihim yaklastiYumurtalama zamanlarında o şeffaf akıntı normal. Korkma ben stres yapma canım rahat bırak ki vücudun tutsun
Canım gözün aydın Rabbim sag sağlim kucağına almayı nasip etsin inşAllahKızlar sonucum 221 Çok yüksek geldi bana ya nasıl sizce
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim. Ben sabah öyle yapıcam inşaAllah az evvel okumuştum Meryem süresi. Girmeden sen okuyacağım çok sağol. Rabbim ben Murad’ın varsa versinÖncelikle rahat ol
Ben bu sefer çok sıkışık girmedim transfere yoksa çıkınca kendimi sıkıp 15 dk anca dayanıyordum
Çok sıkışık olmadığım için transfer esnasında idrar kesemi sıvıyla doldurdular öyle transfer yaptılar
Sonra o sıvıyı boşalttıkları için nerdeyse 2 buçuk saat vc gitmedim
Transfere girmeden önce abdest aldım Meryem suresini okudum
Bi de kimseye demediğimiz için rahattık
HaYırlısı olsun inş
Rabbim gönlünün muradını versin inş
Canım transferine bağlama düşünmemeye çalışYok canim yumurtluyor olamam transferim yapilali 9gun oldu adet tarihim yaklasti
Sagol canim, Allah razi olsun. Rabbim hepimizin gönül muradini versin insallahCanım transferine bağlama düşünmemeye çalış
Allah korusun tutmadıysa zaten kanamayla atılacak
İnşaAllah tutunuyorlardır dua edicem sana
Sagol canim, Allah razi olsun. Rabbim hepimizin gönül muradini versin insallahCanım transferine bağlama düşünmemeye çalış
Tebeik ederimmm canım gayet güzel bence sonucunKızlar sonucum 221 Çok yüksek geldi bana ya nasıl sizce
Bugun 10.gun canim degerim 144,8 cikti. İnsallah saglicakla degerim artar. Bana dua edin arkadaslar ,benim dualarimda hepiniz varsinizCanım transferine bağlama düşünmemeye çalış
YAaaaa Çok sevindim MaşaAllah ben şimdi transfere giricem bol dua edin banaBugun 10.gun canim degerim 144,8 cikti. İnsallah saglicakla degerim artar. Bana dua edin arkadaslar ,benim dualarimda hepiniz varsiniz
Gözün aydın canım hayırlı olsunBugun 10.gun canim degerim 144,8 cikti. İnsallah saglicakla degerim artar. Bana dua edin arkadaslar ,benim dualarimda hepiniz varsiniz
Cok teşekkür ederim. Allahim tamamina erdirir insallah. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin saglicaklaGözün aydın canım hayırlı olsun
Hz ibrahim.aleyhisselamin duasi var transferde onu tekrar et canim. RABBI HEBLIMINESSALIHIN. ben hep onu tekrar etmistim. Senin de hayirli olsun canimYAaaaa ❤❤ Çok sevindim MaşaAllah ben şimdi transfere giricem bol dua edin bana
Tebrikler insallah değerin artsın bebişini hayırlısıyla kucagına almak nasip olsunBugun 10.gun canim degerim 144,8 cikti. İnsallah saglicakla degerim artar. Bana dua edin arkadaslar ,benim dualarimda hepiniz varsiniz
İnşallah hepimize nasip olsun benim de 23 mart beklemedeyim heyecanlaMerhaba benimde 3.gün embriyosu transferim oldu test günüm 25 Martta Rabbim hayırlısıyla bizlere de evlat nasip etsin
Amin cok teşekkürler. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin. Dileyen isteyen herkese nasp olsun insllh. Bu.benim 4.tup bebek denemem. 3.de de tuttu fakat kanama gecirdim kalbi durdu kurtaj oldum Rabbim kimseye kanama vermesin, saglicakla tamamina erdirsin hepinizin,hepimizinTebrikler insallah değerin artsın bebişini hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun