Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cok sevindimm sağlıkla kucagına alırsın inşallahkızlar benimde pozitiff ☺Transferim 5 Mart’ta olmuştu. Hürrem sultan gibi habire gebeyim ben demek istiyorum
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar benimde pozitiff Transferim 5 Mart’ta olmuştu. Hürrem sultan gibi habire gebeyim ben demek istiyorum
Canım senşe aynı gün transfer olmuşuZkızlar benimde pozitiff ☺Transferim 5 Mart’ta olmuştu. Hürrem sultan gibi habire gebeyim ben demek istiyorum
Gozun aydin canim insallah saglikla kucagina al Hakkaten cok sevindim burdan gelen her pozitiv cevap bize cok guzel enerji veriyor simdi gelsin sana sorular)) kac gunluk kac embryo transfer olundu? Degerin kacti? Belirtiler nelerdi? Banada cok az kaldi aslinda bu gun yaptiricaktim amma doktor bir gunde beklememi yarin yapmami soyledi. Hayirlisi bakalimkızlar benimde pozitiff ☺Transferim 5 Mart’ta olmuştu. Hürrem sultan gibi habire gebeyim ben demek istiyorum
Dualarım sizinle, inşallah hayırlı sonucu biran önce alırsınızHerkese hayırlı cumalar bugün transferimin 11.günü yarın test günümdü ama bu sabah yapmak istedim önce normal gebelik testi yaptım silik çıkınca erken gebelik testi de yaptım böyle çıktı kızlar gittim kan verdim nolur dua edin bana hiç umudum yoktu hiç dinlenmedim ilk 2 gün dışında umudum olmadığı için moralim de yoktu ilk defa gebelik testinde silik çizgi görebildim inşAllah kan testimde de çıkar dua edin nolur
Canim kesin hamilesin iki test birden yaniltmaz. Simdiden tebrikler belirtilerin varmiydi?Herkese hayırlı cumalar bugün transferimin 11.günü yarın test günümdü ama bu sabah yapmak istedim önce normal gebelik testi yaptım silik çıkınca erken gebelik testi de yaptım böyle çıktı kızlar gittim kan verdim nolur dua edin bana hiç umudum yoktu hiç dinlenmedim ilk 2 gün dışında umudum olmadığı için moralim de yoktu ilk defa gebelik testinde silik çizgi görebildim inşAllah kan testimde de çıkar dua edin nolur
Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsünDualarım sizinle, inşallah hayırlı sonucu biran önce alırsınız
İnşallah yaa ilk testten sonra ağlamaya başladım diğer testi nasıl yaptım bilmiyorum çünkü öylesine yaptım gerçekten hiç umudum yoktu hiç belirtim yok çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı var ama arada oluyor çok hafif ama varla yok arası.Embriyolarım 2 tane 4.gün embriyosu 2.kalite yani o yüzden umudum yoktu dikkat etmedim bu sefer hiç yememe içmeme de eğer varsa gerçekten mucize Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün gerçekten ilk defa silik çizgi gördüm bu bile beni nasıl heyecanlandırdı hayırlısıyla vardır gerçekten inşallah bekliyorum sonucu şuan ama daha var çıkmasınaCanim kesin hamilesin❤ iki test birden yaniltmaz. Simdiden tebrikler belirtilerin varmiydi?
Seni o kadar iyi anliyorumki canim insallah olum sonucun gelsinde icin bir an once rahat etsin insallah hadi hayirli haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun hepimizin yüzü gülsün
İnşallah yaa ilk testten sonra ağlamaya başladım diğer testi nasıl yaptım bilmiyorum çünkü öylesine yaptım gerçekten hiç umudum yoktu hiç belirtim yok çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı var ama arada oluyor çok hafif ama varla yok arası.Embriyolarım 2 tane 4.gün embriyosu 2.kalite yani o yüzden umudum yoktu dikkat etmedim bu sefer hiç yememe içmeme de eğer varsa gerçekten mucize Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün gerçekten ilk defa silik çizgi gördüm bu bile beni nasıl heyecanlandırdı hayırlısıyla vardır gerçekten inşallah bekliyorum sonucu şuan ama daha var çıkmasına
Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün
İnşallah yaa ilk testten sonra ağlamaya başladım diğer testi nasıl yaptım bilmiyorum çünkü öylesine yaptım gerçekten hiç umudum yoktu hiç belirtim yok çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı var ama arada oluyor çok hafif ama varla yok arası.Embriyolarım 2 tane 4.gün embriyosu 2.kalite yani o yüzden umudum yoktu dikkat etmedim bu sefer hiç yememe içmeme de eğer varsa gerçekten mucize Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün gerçekten ilk defa silik çizgi gördüm bu bile beni nasıl heyecanlandırdı hayırlısıyla vardır gerçekten inşallah bekliyorum sonucu şuan ama daha var çıkmasına
Yaaa inşaAllahhh güzel haberlerini bekliyorum ben senyok ya azda olsa ciksin raziyim
Çok çok sevindim MaşaAllahhAllah razı olsun hepimizin yüzü gülsün
Tebrik ederim yüksek değil canım gayet iyi:) 12.gün 477 çıkmıştı benimde.Kızlar sonucum 221 Çok yüksek geldi bana ya nasıl sizce
Cok cok tebrikler canim hazirlan insallah sunun surasinda ne kaldi 9 ay sonra annesinKızlar sonucum 221 Çok yüksek geldi bana ya nasıl sizce