Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

kızlar benimde pozitiff ☺Transferim 5 Mart’ta olmuştu. Hürrem sultan gibi habire gebeyim ben demek istiyorum 😂😂
Canım senşe aynı gün transfer olmuşuZ
Değerin kaç çıktı
Benim 2 kattan fazla artış oldu o yüzden tedirgin oldum
Gece uyuyamadım valla

kızlar benimde pozitiff ☺Transferim 5 Mart’ta olmuştu. Hürrem sultan gibi habire gebeyim ben demek istiyorum 😂😂
Gozun aydin canim insallah saglikla kucagina al ❤️❤️❤️❤️ Hakkaten cok sevindim burdan gelen her pozitiv cevap bize cok guzel enerji veriyor🙏🙏🙏😍 simdi gelsin sana sorular)) kac gunluk kac embryo transfer olundu? Degerin kacti? Belirtiler nelerdi? Banada cok az kaldi aslinda bu gun yaptiricaktim amma doktor bir gunde beklememi yarin yapmami soyledi. Hayirlisi bakalim

Herkese hayırlı cumalar bugün transferimin 11.günü yarın test günümdü ama bu sabah yapmak istedim önce normal gebelik testi yaptım silik çıkınca erken gebelik testi de yaptım böyle çıktı kızlar gittim kan verdim nolur dua edin bana hiç umudum yoktu hiç dinlenmedim ilk 2 gün dışında umudum olmadığı için moralim de yoktu ilk defa gebelik testinde silik çizgi görebildim inşAllah kan testimde de çıkar dua edin nolur :emir_bebek::KK15:

Eklentiler

• 1C8AFBED-5C80-4886-B99C-9375FB2327D7.jpeg
    1C8AFBED-5C80-4886-B99C-9375FB2327D7.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 89
Herkese hayırlı cumalar bugün transferimin 11.günü yarın test günümdü ama bu sabah yapmak istedim önce normal gebelik testi yaptım silik çıkınca erken gebelik testi de yaptım böyle çıktı kızlar gittim kan verdim nolur dua edin bana hiç umudum yoktu hiç dinlenmedim ilk 2 gün dışında umudum olmadığı için moralim de yoktu ilk defa gebelik testinde silik çizgi görebildim inşAllah kan testimde de çıkar dua edin nolur :emir_bebek::KK15:
Dualarım sizinle, inşallah hayırlı sonucu biran önce alırsınız 😊🙏🏻

Canim kesin hamilesin😘❤️😍 iki test birden yaniltmaz. Simdiden tebrikler😍😍😍 belirtilerin varmiydi?

Dualarım sizinle, inşallah hayırlı sonucu biran önce alırsınız 😊🙏🏻
Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün :dua:
Canim kesin hamilesin😘😍 iki test birden yaniltmaz. Simdiden tebrikler😍😍😍 belirtilerin varmiydi?
İnşallah yaa ilk testten sonra ağlamaya başladım diğer testi nasıl yaptım bilmiyorum çünkü öylesine yaptım gerçekten hiç umudum yoktu hiç belirtim yok çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı var ama arada oluyor çok hafif ama varla yok arası.Embriyolarım 2 tane 4.gün embriyosu 2.kalite yani o yüzden umudum yoktu dikkat etmedim bu sefer hiç yememe içmeme de eğer varsa gerçekten mucize :KK200: Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün gerçekten ilk defa silik çizgi gördüm bu bile beni nasıl heyecanlandırdı hayırlısıyla vardır gerçekten inşallah bekliyorum sonucu şuan ama daha var çıkmasına o_O

İnşallah yaa ilk testten sonra ağlamaya başladım diğer testi nasıl yaptım bilmiyorum çünkü öylesine yaptım gerçekten hiç umudum yoktu hiç belirtim yok çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı var ama arada oluyor çok hafif ama varla yok arası.Embriyolarım 2 tane 4.gün embriyosu 2.kalite yani o yüzden umudum yoktu dikkat etmedim bu sefer hiç yememe içmeme de eğer varsa gerçekten mucize :KK200: Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün gerçekten ilk defa silik çizgi gördüm bu bile beni nasıl heyecanlandırdı hayırlısıyla vardır gerçekten inşallah bekliyorum sonucu şuan ama daha var çıkmasına o_O
Seni o kadar iyi anliyorumki canim🙏🙏 insallah olum sonucun gelsinde icin bir an once rahat etsin insallah🙏🙏🙏 hadi hayirli haberlerini bekliyoruz😘😍❤️❤️

O kadar iyi anlıyorum ki seni
Silik çizgiyle bile dünyalar bİzim oluyo
Rabbim yüzümüzü güldürsün
Sağlıkla devam edelim inş
Hayırlı olsun şimdiden
Tadını çıkaralım şımaralım fazlasıyla hakettik bence
Neler çektiğimizi bizden başka kimse anlayamaz

Çok çok sevindim MaşaAllahh ❤️❤️❤️

Benim henüz tecrübem yok ama kkda gördüğüm kadarıyla gayet iyi bir değer, maşallah. Tebrik ederim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah🙏🏻😊

Herkese teşekkür ederim benim 12 yumurtam toplandı 7 tane dollendi 5. Güne 2 embriyom kaldı hatta gelişimleri biraz yavaş olduğu için 6. Gün dondurdular. 28 yasında olduğum için ve sebepsiz infertilite olduğu için doktorum tek embriyo transfer etti. 7. Güne kadar hiç bir belirti yaşamadım 7. Ve 8.gün (normalde adet günüme 2 gün kala) adet agrıları gelmeye başladı hatta korktum adet olacağım diye moralim bozuldu sonra 9. Gün gittim sağlık ocağına kan verdim sonucum bugün çıktı oda 75 yarın yani 11.gün tekrar kan vereceğim. Dediğim gibi belirti olarak sadece bildigin Adet sancısı ve adete hep 2-3gün kala üşüme gelirdi yine öyle oldu

X