• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Selam arkadaşlar, transferin 5.günü bitmek üzere karnım şişti, aynen adet olmadan önceki rahatsızlıklar var, baya korkmaya başladım adet olucam diye. Aynı sıkıntıları yaşayan ya da yaşamış olan var mı ?

Selam arkadaşlar, transferin 5.günü bitmek üzere karnım şişti, aynen adet olmadan önceki rahatsızlıklar var, baya korkmaya başladım adet olucam diye. Aynı sıkıntıları yaşayan ya da yaşamış olan var mı ?
Ben yaşadım canım ilaçların etkileri onlar. Progestan ve estrofem gibi hormon içerikleri olan ilaçlar vücudun dengesini bozuyor. Herkeste başka yan etkiler oluyor. Stres yapmamaya çalış olumlu düşün 😊 pozitif sonuç alırsın inşallah 🙏🏻

H
Ben yaşadım canım ilaçların etkileri onlar. Progestan ve estrofem gibi hormon içerikleri olan ilaçlar vücudun dengesini bozuyor. Herkeste başka yan etkiler oluyor. Stres yapmamaya çalış olumlu düşün 😊 pozitif sonuç alırsın inşallah 🙏🏻
Sizin sonuç belli oldu mu?

Benim de 3. Denemem ve test günüm 25 Mart
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim yaş problemim var, daha da ziyade 38 yaşında rezerv azalmaya başlamıştı, tek yumurta ve tek şansım var maalesef. Doktorum da %1 şansım olduğunu söyledi, Allah büyüktür🙏

Yazıların cogunu okudum bende geçen ay opu yapildim bu ay dinlenmedeyim insallah diğer ay transferim olacak hayırlıca Rabbim nasip ederse bende güzel sonuçlar yazarım sizlere ınsllah ☺️😍

Yazıların cogunu okudum bende geçen ay opu yapildim bu ay dinlenmedeyim insallah diğer ay transferim olacak hayırlıca Rabbim nasip ederse bende güzel sonuçlar yazarım sizlere ınsllah ☺😍
Inşallah Allah nasip eder hepimize...Bazen düşünüyorum kimi doğurur çöpe atar kimi bizim gibi hastane kapılarında yatar. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.

Inşallah Allah nasip eder hepimize...Bazen düşünüyorum kimi doğurur çöpe atar kimi bizim gibi hastane kapılarında yatar. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
onu hep bende düşünüyorum kimi ister olmaz kimi atar bundada var bir hayır ınslalah hayırlıca yavrularımıza kavuşuruz 😍

Benim yaş problemim var, daha da ziyade 38 yaşında rezerv azalmaya başlamıştı, tek yumurta ve tek şansım var maalesef. Doktorum da %1 şansım olduğunu söyledi, Allah büyüktür🙏
Ben de 40 yaşı bitirdim şubatta, evet bizler için daha zor ama imkansız değil ben pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum. Rezerv bu yaşlarda baya azalıyor. Ama 25 yaşındaki birinin de rezervi az olabiliyor. Bizim ihtiyacımız olan sadece sağlıklı 1 yumurta o olduğu sürece gebe kalabiliriz. Bana da tek embriyo transferi yapıldı. 1 tane oluştu çünkü. Şu an beklemedeyim.Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Canım benim rabbim ol der ve olur. Ümitli ol. Allah kullarına zulmetmez. Ben inanıyorum olucak. Allah kulun zannı üzeredir. Sana dua da edicem ❤️❤️

Ben de 40 yaşı bitirdim şubatta, evet bizler için daha zor ama imkansız değil ben pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum. Rezerv bu yaşlarda baya azalıyor. Ama 25 yaşındaki birinin de rezervi az olabiliyor. Bizim ihtiyacımız olan sadece sağlıklı 1 yumurta o olduğu sürece gebe kalabiliriz. Bana da tek embriyo transferi yapıldı. 1 tane oluştu çünkü. Şu an beklemedeyim.Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Amiinn inşallah...hayırlı, sağlıklı, imanlı, vatanına milletine faydalı evlatlar nasip etsin bizlere.

Canım benimde değerim öyleydi ikiz bekliyorum seninde ikizdir
Gözünüz aydın ne hoş hem de ikiz. Çok sevindim sizin adınıza. 10 gün boyunca ağrı, tutunma kanaması vs belirtiler nelerdi acaba? Öncesinde idrar testi yaptınız mı ? Ben yerimde duramıyorum bugün 6.günüm bitiyor yine idrar testi yaptım yine en ufak bir iz yok testte.

Back
X