Tebrikler canım Sag salim kucagına al insallah Peki sende kac gun embryosuydu?Transfer sonrası hergün laboquick idrar testi yaptım tam 6. Günde silik çizgi çıktı , 9. Gün de kan verdim pozitifti☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım Sag salim kucagına al insallah Peki sende kac gun embryosuydu?Transfer sonrası hergün laboquick idrar testi yaptım tam 6. Günde silik çizgi çıktı , 9. Gün de kan verdim pozitifti☺
Cevap icin tesekkurler askim insallah 16si tahlil yapicam bakalim nolucak dua edin banaCanım benimde 4.gun embriyosuydu ben 10.gun kan verdim en erken 9/10 da ver bence bazen geç yerleşme olabiliyor inşallah olumlu sonuç alırsın
Cevap icin tesekkurler askim insallah 16si tahlil yapicam bakalim nolucak dua edin bana
Canim senin 10cu gun degerin kacti?
Canim senin 10cu gun kacti degerin?Canım benimde 4.gun embriyosuydu ben 10.gun kan verdim en erken 9/10 da ver bence bazen geç yerleşme olabiliyor inşallah olumlu sonuç alırsın
10. Gun 170.5Canim senin 10cu gun kacti degerin?
Masallah canim insallh sag salim dogsun butun kalbimle diliyorum. Sende kac embryo transfer oldu? Senide yoruyorum amma inan umut oluyor insana10. Gun 170.5
12.gun 315.4
14.gun 861.63
Teşekkür ederimTebrikler canım❤ Sag salim kucagına al insallah Peki sende kac gun embryosuydu?
Peki hangi belirtileri yasadiniz?Teşekkür ederim
5. Gün embriyosuydu
Estağfurullah ben çok bakamıyorum geç cab verebiliyorum sende kusura bakma .. 2 tane 4.gun taze embriyo transfer edildi .. inşallah senin ve isteyen herkesin sonucları pozitif olurMasallah canim insallh sag salim dogsun butun kalbimle diliyorum. Sende kac embryo transfer oldu? Senide yoruyorum amma inan umut oluyor insana
Arkadaşlar merhaba bende sali gunu pozitifi aldim 154 idi. 2 gun sonra bugun tekrar bakildi 281 cikti. Tam 2 kat artmamis cok endiseliyim
Evet 48 saat ara ile yaptirdim. Doktorda artisin iyi oldugunu endiselenmemen gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum. Bir daha kan verme haftaya kese için gel dedi. Ama ben cumartesi tekrar vercem sanırımİlk verdiğin saatle aynı saatte mi yaptırdın
48 saat de bi vermek gerekiyor
Daha erken verdiysen düşük çıkmış olabilir
Ama doktorlar %60 artışı yeterli buluyorlar diye biliyorum
Bence canını sıkma gayet güzel
İnş sağlıkla devam eder
Evet 48 saat ara ile yaptirdim. Doktorda artisin iyi oldugunu endiselenmemen gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum. Bir daha kan verme haftaya kese için gel dedi. Ama ben cumartesi tekrar vercem sanırım
Benim ardışık transfer olsu 3. Gun bir tane embriyoyu 28 şubatta ve 5. Gun bir embriyoyu 2 martta koydular hangisi tuttu bilmiyorum tabi. Benim sesimi endişeli duyunca haftaya gel dedi ama tabi vajinal olarak bakacak.Ben 3 gündür her gün veriyorum
İlk defa görünce insan heyacandan bekleyemiyor
Akşamda verip artık 2 günde bi vericem
Senin transferin ne zaman olmuştu
Haftaya Benimde görünür mü acaba kese
Benim ardışık transfer olsu 3. Gun bir tane embriyoyu 28 şubatta ve 5. Gun bir embriyoyu 2 martta koydular hangisi tuttu bilmiyorum tabi. Benim sesimi endişeli duyunca haftaya gel dedi ama tabi vajinal olarak bakacak.
Inşallah hepimizinAnladım canım
İnş sağlıkla kucağına Alman nasip olur
Bende bugün transfer oldum.insallah herkes için hayırlısı olur.
Benim de aynıydı belirtiler.inşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur o sebeptendir bunlar :)Selam arkadaşlar, benim de transferim yapıldı. 3.gün embriyosu tek dondurulmuş yumurtam vardı, salı günü transfer yapıldı, geriye kaldı 9 gün. Çok umutlu değilim. 44 yaşındayım, Allah ol derse olur. Bel ağrısı hiç geçmiyor, sabah ezanıyla uyandım adet sancısı gibi bir sanci, bacaklarıma vuruyordu. Şimdi kasık ağrım gecti ama bel ağrısı devam ediyor.
Sizin tutundu sanırım. Kaç haftalık hamilesiniz? Benim yaştan dolayı şansım çok az maalesef.Benim de aynıydı belirtiler.inşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur o sebeptendir bunlar :)