Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba benim de transferden sonra 7. gün itibariyle kasık ağrım var. Regl olacakmış gibi ağrıyor bugün 9. günüm. Benim hcg ye 7 gün itibariyle bakmaları gerekti. Değer de alt sınırda olunca kasık ağrısı bana tedirginlik veriyor. 7. Gün ayapa kalkarken sağ kasıkta ve 9. Gün yatakta dönerken sol kasıkta ani bir ağrı girdi. Kasık ağrısı da devam ediyor. Kullandığım ilaçların mı etkisi diye düşünüyorum ama bu ağrılar kendi sağlığım açısından da beni tedirgin ediyor. Sizin kasık ağrısı ne kadar sürdü acaba?
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🙏🏻
Benim 5. Haftaya kadar sürdü . Hatta kistler mi ağrı yapıyor diye bile düşünmüştüm . Benim transferden 3-4 gün sonra bıçak saplanır gibi ağrım olmuştu . Yere kapandım o kadar şiddetliydi .

Benim de 26 şubatta dondurulmuş embriyolarım transfer edildi.Yarın sonuç alıcaz 🙏🙏İnşallah Rabbim bekleyen herkesin gönlünün muradını verir. Lütfen bana da dua edin ...
insallah guzel haberlerini verirsin burdan allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Kızlar onuncu gün kan testi sonucum

Eklentiler

• IMG_3693.JPG
    IMG_3693.JPG
    508,1 KB · Görüntüleme: 181
Benim dondurulmus 5. Gün embriyo transferim oldu. Bugün 9. Gün, dünden beri ne yesem mideme agriyor yapıyor, sabahtan beri de adet olacakmış gibi belimin kalça ile birleştiği kısımda agri var. Adet mi olacağım acaba
Korkuyorum

Canım korkma bende de benzer ağrılar vardı. Adet olacağımı düşünüyordum bende yarın hayırlı haberler verirsin inşallah

Hamiş olan arkadaşlar gözünüz aydın olsun Rabbim sag sağlim kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻❤️Benimde bugün tansferimin 3.günü Yüce Rabbim biz bekleyenlerede nasip etsin insallah 🤲🏻❤️Hamiş insanların duası kabul olur dualarınzda bizleridee eksik etmeyin insallah :dua:

Bayanlar benim ki 3.gün embriyosuydu . 8.günümdeyim . Kan testi için erken mi sizce ? Biraz daha bekleyeyim mi yoksa kan tahlili yaptırayım mı çıkar mı ?
Bence az çok bi değer çıkabilir.benim 10.gün 216 ydı.8.günde de yapsam çıkarmış o halde.içinizden nasıl geçiyorsa öyle yapın bence :)

Hanımlar merhaba transferimin 6. Günü 3.gün çift donmuş embriyo transferi yapıldı bugün idrar testinde pozştifi gördüm henüz kan vermedim gününü bekliyorum hem çok mutlu hem çok korkuyorum

Eklentiler

• 0852159F-B3B0-4205-A24E-1ABD32CA31EF.jpeg
    0852159F-B3B0-4205-A24E-1ABD32CA31EF.jpeg
    1,8 MB · Görüntüleme: 114
  • 66986353-E8B4-4F84-B948-9FFD4FF60705.jpeg
    66986353-E8B4-4F84-B948-9FFD4FF60705.jpeg
    1,8 MB · Görüntüleme: 117
Hanımlar merhaba transferimin 6. Günü 3.gün çift donmuş embriyo transferi yapıldı bugün idrar testinde pozştifi gördüm henüz kan vermedim gününü bekliyorum hem çok mutlu hem çok korkuyorum
Tebrikler ben senden daha gec yapmıştım yine de bu kadar net görünmüyordu 👏🏻👏🏻

X