Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 5. Haftaya kadar sürdü . Hatta kistler mi ağrı yapıyor diye bile düşünmüştüm . Benim transferden 3-4 gün sonra bıçak saplanır gibi ağrım olmuştu . Yere kapandım o kadar şiddetliydi .Merhaba benim de transferden sonra 7. gün itibariyle kasık ağrım var. Regl olacakmış gibi ağrıyor bugün 9. günüm. Benim hcg ye 7 gün itibariyle bakmaları gerekti. Değer de alt sınırda olunca kasık ağrısı bana tedirginlik veriyor. 7. Gün ayapa kalkarken sağ kasıkta ve 9. Gün yatakta dönerken sol kasıkta ani bir ağrı girdi. Kasık ağrısı da devam ediyor. Kullandığım ilaçların mı etkisi diye düşünüyorum ama bu ağrılar kendi sağlığım açısından da beni tedirgin ediyor. Sizin kasık ağrısı ne kadar sürdü acaba?
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi ☺
insallah guzel haberlerini verirsin burdan allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinBenim de 26 şubatta dondurulmuş embriyolarım transfer edildi.Yarın sonuç alıcaz İnşallah Rabbim bekleyen herkesin gönlünün muradını verir. Lütfen bana da dua edin ...
Maşallah çok yüksek cıkmış ikiz olabilir mi acaba gözüm aydın canımKızlar onuncu gün kan testi sonucum
Pozitif inşallah bekleyen herkesi Rabbim çok mutlu etsinKızlar onuncu gün kan testi sonucum
cok sevindim allah tamamina erdirsin saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin..Kızlar onuncu gün kan testi sonucum
Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin canim Benim de bugün transferim oldu şimdi 10 gün geçmezKızlar onuncu gün kan testi sonucum
Ana seninde ikiz benimde böyle yüksektiKızlar onuncu gün kan testi sonucum
Bugün kanda çıkar Yarın da İdrar testinde çıkabilir canım hadi hayırlısıBayanlar benim ki 3.gün embriyosuydu . 8.günümdeyim . Kan testi için erken mi sizce ? Biraz daha bekleyeyim mi yoksa kan tahlili yaptırayım mı çıkar mı ?
Bence az çok bi değer çıkabilir.benim 10.gün 216 ydı.8.günde de yapsam çıkarmış o halde.içinizden nasıl geçiyorsa öyle yapın bence :)Bayanlar benim ki 3.gün embriyosuydu . 8.günümdeyim . Kan testi için erken mi sizce ? Biraz daha bekleyeyim mi yoksa kan tahlili yaptırayım mı çıkar mı ?
Tebrikler ben senden daha gec yapmıştım yine de bu kadar net görünmüyorduHanımlar merhaba transferimin 6. Günü 3.gün çift donmuş embriyo transferi yapıldı bugün idrar testinde pozştifi gördüm henüz kan vermedim gününü bekliyorum hem çok mutlu hem çok korkuyorum