Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7. Gün 5 liralık teste cıkan sonucum ama 5. Gün embriyosuydu benim ve dün akşam yaptımntesti sabah idrarı bile degilkenTransfer sonrası sonuç bekleyenler arasında 12 gün dayanamayıp eczanelerden alınan gebelik testlerinden yapan var mı ? Benim de ilk denemem . Hiç bir belirti yok . Transfer sonrası 7.günümdeyim .
Benim 7. Gün 5 liralık teste cıkan sonucum ama 5. Gün embriyosuydu benim ve dün akşam yaptımntesti sabah idrarı bile degilken
Kanda mi negatif cikti erken yapmissin keşke yapmasaydin bence bekle gununde tekrar yaptrHayırlı olsun inşallahhhhh tebrik ediyorum . Benim 3.gün embriyosuydu . 7.günüm testi bugün yaptım negatif çıktı (( 3.gün embriyosu olduğu için mi öyle çıktı yoksa tutunmadığı içinmi bilemedim
Kanda mi negatif cikti erken yapmissin keşke yapmasaydin bence bekle gununde tekrar yaptr
Medipol Mega da tedavimiz oldu . Ekibi iyi ve çok Güleryüzlü özellikle Ayşe hoca bitaneHayırlı olsun, tebrik ederim:) hangi merkezde tedavi oldunuz?
O yüzden üzülme bekle canmKan da değil canım eczaneden aldığım gebelik testinde negatif çıktı (( evet erken yaptım dayanamayıp
Bilgi için teşekkürler, tekrar tebrik ederim, darısı hepimizin başına :)Medipol Mega da tedavimiz oldu . Ekibi iyi ve çok Güleryüzlü özellikle Ayşe hoca bitane
Aminnn :) inşallah bizlere kucağımıza almak sizlere de o müjdeli haberleri duymak ve kucağınıza almak nasip olsun .Bilgi için teşekkürler, tekrar tebrik ederim, darısı hepimizin başına :)
Canım sen erken baktırmışsın Bu yazıyı okuHayırlı olsun inşallahhhhh tebrik ediyorum . Benim 3.gün embriyosuydu . 7.günüm testi bugün yaptım negatif çıktı (( 3.gün embriyosu olduğu için mi öyle çıktı yoksa tutunmadığı içinmi bilemedim
Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyonun gelişim aşamaları; Tüp bebek tedavilerinde embriyo transferi yapıldıktan sonra hamilelik sonucu alınmasına kadar geçen süreye kadar yaklaşık 12 gün sürer . Aşağıda iki çeşit tablo hazırladım .Anne adayından yumurta alınıp döllendikten sonra embriyonun 3 .cü gün transferinden sonra ile 5 gün blastosist aşamasına geldikten transferinden sonra gebelik testine kadar olan günlerde embriyonun rahiminizde ki yaşam mücadelesini buradan okuyabilirsiniz.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar
|
Merhaba benim de transferden sonra 7. gün itibariyle kasık ağrım var. Regl olacakmış gibi ağrıyor bugün 9. günüm. Benim hcg ye 7 gün itibariyle bakmaları gerekti. Değer de alt sınırda olunca kasık ağrısı bana tedirginlik veriyor. 7. Gün ayapa kalkarken sağ kasıkta ve 9. Gün yatakta dönerken sol kasıkta ani bir ağrı girdi. Kasık ağrısı da devam ediyor. Kullandığım ilaçların mı etkisi diye düşünüyorum ama bu ağrılar kendi sağlığım açısından da beni tedirgin ediyor. Sizin kasık ağrısı ne kadar sürdü acaba?Benim ilk denememdi . Rabbim nasip etti . Transfer sonrası 9. Gün test istemişlerdi benden . İlk başlar kasık ağrım çok oluyordu . Şimdi daha iyi bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum . Aminnnn tüm dileyen dostlara hayırlısı İle aynı mutluluklar nasip olsun . Hep duamdasınız .
İnşallah güzel sonuç alırsınız yarın benim de ara ara olan ağrı biraz süreklilik kazandı tedirgin ediyor. Cumartesi 3. kez betahcg bakacaklar durumum biraz olsun netlik kazanır inşallah. Sizin ağrılarınız ne yoğunlukta ? Ben de yanısıra gaz da çok olmaya başladı.Benimde karnim agriyo yumurtaliklaeimda baskı var adet agrisi gibi ağrılar canımı skiyor bu ağrılar ınsallah hayırlı bi ağrıdır sabah gideceğiz hastaneye bakalm
Hayırlı olsun canım değerin baya yükselmiş güzel çıkmış ikinci çizgi kan baktır derimBenim 7. Gün 5 liralık teste cıkan sonucum ama 5. Gün embriyosuydu benim ve dün akşam yaptımntesti sabah idrarı bile degilken
Ben başından anlatım transfer 1.gunu uzandım sürekli ikinci günü sabah kustum bi sıcak bi ter bastı bi soğuk çok kotuydum korktum kustum diye ya tutmadıysa diye 4.günden karnim kasiklarim agridi 5.günden bu yana adet agrisi karin ağrısı karışık gaz problemi şişkinlik göğüs hassasiyeti hepsini yaşıyorum ara ara geçiyor ara ara başlıyor ağrılarİnşallah güzel sonuç alırsınız yarın benim de ara ara olan ağrı biraz süreklilik kazandı tedirgin ediyor. Cumartesi 3. kez betahcg bakacaklar durumum biraz olsun netlik kazanır inşallah. Sizin ağrılarınız ne yoğunlukta ? Ben de yanısıra gaz da çok olmaya başladı.
Bence ara ara oluyorsa önemseme canım sonuçta tutunma esnasında vücudumuzda değişimler yaşanıyor bir de ilaç kullanıyorsan (progestan-estrofem vs) onların etkisi de olabilir. Aslında boşuna kendimizi endişelerle yoruyoruz. Yarın hayırlı ve güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım sen de inan güzel bir uyku uyu. Güzel şeyler düşün iyi olsunBen başından anlatım transfer 1.gunu uzandım sürekli ikinci günü sabah kustum bi sıcak bi ter bastı bi soğuk çok kotuydum korktum kustum diye ya tutmadıysa diye 4.günden karnim kasiklarim agridi 5.günden bu yana adet agrisi karin ağrısı karışık gaz problemi şişkinlik göğüs hassasiyeti hepsini yaşıyorum ara ara geçiyor ara ara başlıyor ağrılar
Çok teşekkür ederim ınsallah hayırlı bi haberdirBence ara ara oluyorsa önemseme canım sonuçta tutunma esnasında vücudumuzda değişimler yaşanıyor bir de ilaç kullanıyorsan (progestan-estrofem vs) onların etkisi de olabilir. Aslında boşuna kendimizi endişelerle yoruyoruz. Yarın hayırlı ve güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım sen de inan güzel bir uyku uyu. Güzel şeyler düşün iyi olsun
Cnm bugün tahlil yaptırdım iki günde 17 den 48 e cıkmış inşallah sağlıkla devam eder yaaHayırlı olsun canım değerin baya yükselmiş güzel çıkmış ikinci çizgi kan baktır derim
8. gün oluyor sanırım sizin 48 çok güzel bence ve artış bu hızla devam ederse 10. Gün kesinleşir inşallahCnm bugün tahlil yaptırdım iki günde 17 den 48 e cıkmış inşallah sağlıkla devam eder yaa