Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benmle aynı gidiyosun o zamn cnm bn 5. Gün embriyosuydu bugün 10. Gün senin 13. Günle eşdeger yani bnmde 95 çıktı cnm hakkımızda hayırlısı.. için rahat etsin diye iki gün sonra tekrar yaptır cnm ne olacak 🙈🙂
Yurtdışındayım ben canım. Prosedür daha farklı burada. İstediğim yerde istediğim gibi kan verip gebelik değerime baktıramıyorum. Sizin kendi kliniğiniz ne diyorsa öyledir derler. Ama yani düzenli artmıyorsa hormonum, sonuca azcık kendimi hazırlardım diyorum ben de.

Gözün aydın canim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah darısı biz bekleyenlere olsun inşallah 🤗

Aminnnn. Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah kimseye evlat hasreti, acısı yaşatmasın, onlarla sınamasın bizleri. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnsallah şimdiye kadar ki kürtajı, iğnesi, serumu, fitili, ilaçları...tüm yaşadıklarımızı kucağımıza meleklerimizi alınca unutacağız. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yurtdışındayım ben canım. Prosedür daha farklı burada. İstediğim yerde istediğim gibi kan verip gebelik değerime baktıramıyorum. Sizin kendi kliniğiniz ne diyorsa öyledir derler. Ama yani düzenli artmıyorsa hormonum, sonuca azcık kendimi hazırlardım diyorum ben de.
Doktorundan rica et ben sorun cıkaracagını zannetmiyorum Allah gönlündekini versin cnm 🤲🏻👼🏻

I
Aminnnn. Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah kimseye evlat hasreti, acısı yaşatmasın, onlarla sınamasın bizleri. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnsallah şimdiye kadar ki kürtajı, iğnesi, serumu, fitili, ilaçları...tüm yaşadıklarımızı kucağımıza meleklerimizi alınca unutacağız. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allahümme aminn insallah canımm insallah🤲🏻❤️

170.5 idi 315.4 oldu en az 340 üstü olması gerekiyordu gerçi hemşire moralinizi bozmayın en az %68 lik bir yükselme bizim için yeterlidir dedi bi daha tekrarlayacağım pazartesi
Olur dahada artar Pazartesi ye kadar canm degerin gayet güzel moralini bozma💕

170.5 idi 315.4 oldu en az 340 üstü olması gerekiyordu gerçi hemşire moralinizi bozmayın en az %68 lik bir yükselme bizim için yeterlidir dedi bi daha tekrarlayacağım pazartesi
Canım doktorlar %60 lık katlanma değerinin yeterli olduğunu söylüyorlar kalbini ferah tur % 60 tan fazla artmış senin için rahat olsun herşey yolunda Allahın izni ile

Kızlar üstteki dünkü testim alttaki ise bugünkü hala kan vermedim günümü bekliyorum ilk defa bu kdar koyu renkli testim oldu dondurulmuş 3. Gün çift embriyo bugün 7. Günüm

Eklentiler

• A87AEEA2-B67C-4495-B435-4AB4342CC28C.jpeg
    A87AEEA2-B67C-4495-B435-4AB4342CC28C.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 59
Hiç bilmiyorum ki canım kan vermeyi düşündüm ama şimdi yükseldi mi arttı mı artmadı mı b düşüncelere girmeyeyim diye direk günümde vereyim dedim😊
Bence de kan ver.2-3 defa kan verdiğinde yine artışı görürsün o da yeter canım :) gözünaydın.

Merhaba kızlar. Benim de bugün transferim oldu. 20 sinde kanda test yapacağız dediler. Ama o güne kadar dayanabilir miyim bilmem 🙈

X