- 4 Ekim 2018
- 89
- 112
- 32
Inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır..Insallah hayirli haber alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır..Insallah hayirli haber alirsin
Umudum var bir tane dondurulmuş var beni bekleyen o yüzden çok umutsuz olmadım onu da Nisa’n ayında transfer edecek doktorum inşallah o tutunur banaInsallah bidahaki sefer allah sana nasip eder üzülme sakin
Insallah allah büyükdürUmudum var bir tane dondurulmuş var beni bekleyen o yüzden çok umutsuz olmadım onu da Nisa’n ayında transfer edecek doktorum inşallah o tutunur bana
Belirti olarak neler yaşadınız pekiBenim 10’ gun degerım 284 cıktı ama ikiz degıl bence degerle bellı olmuyor ıkız olması hormon alakalı
Hayirli ugurlu olsun.Allah saglikla kucagina almasini nasip etsin insallahBenim 10’ gun degerım 284 cıktı ama ikiz degıl bence degerle bellı olmuyor ıkız olması hormon alakalı
Sadece regl olucakmış hıssı baska hıc bısey yasamadım hatta negatif dıye dusunuyordum herkesın yerlesme kanaması vardı benım hıc bıseyım yoktuBelirti olarak neler yaşadınız peki
Amin allah razı olsun cümlemizin inşHayirli ugurlu olsun.Allah saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah
Bence kesinlikle yapma tabiki demek o kadar kolay hepimiz yaşadık en azından 10 güne kadar bekle inşallah tutunmuştur Bebişin sanaAllahım hepimizin yardımcısı olsun . Bazı şeyler ne yazık ki elimizde değil . Üzülmeyin lütfen . Hayat bir sınav . Belki benim de olacak yada olmayacak hiç bilemiyorum ALLAHIM daha iyi bilir . Bekleyişimin 6.günümdeyim 5.günde erken test yaptım gereksiz yere . Doğal olarak negatif çıktı . Üzülmeyin desemde bende panik bitap haldeyim ne olacak test günü diye . Rabbim yüzümüze baksın güç versin bebişler versin hepimize hayırlısıyla . Yılmak Yok bayanlar .
Bence kesinlikle yapma tabiki demek o kadar kolay hepimiz yaşadık en azından 10 güne kadar bekle inşallah tutunmuştur Bebişin sana
Canım bana 10.gün test yaptır dediler. Senin de artık belli olmuştur :)Merhabalar herkese benim de transferimin 10.günü 5.gün embriyosu tahlil günüm cuma erken test yapmadım korkuyorum çünkü
Ben yarını bekliyorum canm senin pozitif mi belirtilerin neydiCanım bana 10.gün test yaptır dediler. Senin de artık belli olmuştur :)
Yok yok daha bugün transfer oldum ben:)Ben yarını bekliyorum canm senin pozitif mi belirtilerin neydi
Hadi hayırlısı rabbim gölünüze göre versinYok yok daha bugün transfer oldum ben:)
Kızlar bugün çok şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun . Mübarek gün hürmetine hayırla sağlıkla tamamlamak nasip olsun bu günleri . Rabbim isteyen dileyenlere de hayırla nasip etsin .
Benim ilk denememdi . Rabbim nasip etti . Transfer sonrası 9. Gün test istemişlerdi benden . İlk başlar kasık ağrım çok oluyordu . Şimdi daha iyi bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum . Aminnnn tüm dileyen dostlara hayırlısı İle aynı mutluluklar nasip olsun . Hep duamdasınız .Hayırlı olsun çok mutlu olun inşallahhhhh hep sağlıklı sıhhatli olun . Sizin kaçıncı denemeydi . Belirtiler varmıydı bu 12 gün içinde . Bende transfer sonrası heyecanla bekleyenlerdenim .
Hayırlı olsun, tebrik ederim:) hangi merkezde tedavi oldunuz?Benim ilk denememdi . Rabbim nasip etti . Transfer sonrası 9. Gün test istemişlerdi benden . İlk başlar kasık ağrım çok oluyordu . Şimdi daha iyi bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum . Aminnnn tüm dileyen dostlara hayırlısı İle aynı mutluluklar nasip olsun . Hep duamdasınız .