- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
Valla canım bilmiyorum ki çok erken çıktı bin şükür belkide ikizdir hiç bilmiyorum sağlıkla alalım kucaklarımızaTebrikler ben senden daha gec yapmıştım yine de bu kadar net görünmüyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım bilmiyorum ki çok erken çıktı bin şükür belkide ikizdir hiç bilmiyorum sağlıkla alalım kucaklarımızaTebrikler ben senden daha gec yapmıştım yine de bu kadar net görünmüyordu
Gözün aydın canm darısı bize insallahHanımlar merhaba transferimin 6. Günü 3.gün çift donmuş embriyo transferi yapıldı bugün idrar testinde pozştifi gördüm henüz kan vermedim gününü bekliyorum hem çok mutlu hem çok korkuyorum
Amin inşallah canımValla canım bilmiyorum ki çok erken çıktı bin şükür belkide ikizdir hiç bilmiyorum sağlıkla alalım kucaklarımıza
Aminnn canım inşallah:)Gözün aydın canm darısı bize insallah
Hadi hayırlısı insallah bebisin sana tutunmuştur canm10.gun geldi nihayet.
Kan verdik bakalım sonucu bekliyoruz. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla evlatlarımızı bize nasip etsin.
Kaç saate çıkıyormuş sonuçlar bana 2 saat dediler bende verdm bekliyorum10.gun geldi nihayet.
Kan verdik bakalım sonucu bekliyoruz. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla evlatlarımızı bize nasip etsin.
Senin içinde hayırlısı olsun canm insallah pozitif sonuçlar verirsiniz bizeKaç saate çıkıyormuş sonuçlar bana 2 saat dediler bende verdm bekliyorum
Şimdi cıktı sonucum 95,67 cıktıSenin içinde hayırlısı olsun canm insallah pozitif sonuçlar verirsiniz bize☺
Ayyy ne güzel Rabbim sag saglim kucağına da almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlere olsun insallahŞimdi cıktı sonucum 95,67 cıktı
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsinŞimdi cıktı sonucum 95,67 cıktı
Amin inşallah Allah herkesin gönlündekini versin inşallah.. hayırlısıyla kucagıma almak ta nasip olur inşallahAyyy ne güzel Rabbim sag saglim kucağına da almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlere olsun insallah❤
Amin inşallah cnmGözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canımmm Kaç çıktı sonuç peki bnmki biraz gec tutundu galiba biraz geriden geliyorum millet 200 lerde ben 95
Benmle aynı gidiyosun o zamn cnm bn 5. Gün embriyosuydu bugün 10. Gün senin 13. Günle eşdeger yani bnmde 95 çıktı cnm hakkımızda hayırlısı.. için rahat etsin diye iki gün sonra tekrar yaptır cnm ne olacakMerhaba... 28 şubat günü 2. Denememde pozitif aldık :)
2. gün embriyosuydu 13. gün değer 101 çıktı. Doktor bir daha betahgc hormonuna bakmadı o biraz düşündürttü beni. Progesteron hormonum düşükmüş 2. Kan testinde sadece ona bakmışlar. iğne takviyesi verdi. 20 martta ultrasona gidicez . Ama bu arada testin tekrar edilmesi iyi olmaz mıydı? Biraz endişelerim var ama doktor daha iyi bilir diye olumlu düşünmeye çalılıyorum. Testi tekrar etmeye neden gerek duymadı acaba?
Sizce değerim nasıl?
Tebrikler canımmm Kaç çıktı sonuç peki bnmki biraz gec tutundu galiba biraz geriden geliyorum millet 200 lerde ben 95
Gözün aydın canim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah darısı biz bekleyenlere olsun inşallah ❤