Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sizlerden gördüm 11. Günü idrar testi yaptım. Negatif maalesef. Yurt dışında olduğum için heryer pazar günü kapalı.kan için ise, Fazladan birgün daha beklemeliyim.

Çok şükür ben de pozitifi gördüm kızlar. Size yazmayı unutmuşum mutluluktan eşimle kaynanamlar var yanımda.
Allahım insallah tamamına erdirsin, kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 T trykglsrn
Tebrikler canımmm 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Kaç çıktı sonuç peki bnmki biraz gec tutundu galiba biraz geriden geliyorum millet 200 lerde ben 95 😂

Merhaba... 28 şubat günü 2. Denememde pozitif aldık :)

2. gün embriyosuydu 13. gün değer 101 çıktı. Doktor bir daha betahgc hormonuna bakmadı o biraz düşündürttü beni. Progesteron hormonum düşükmüş 2. Kan testinde sadece ona bakmışlar. iğne takviyesi verdi. 20 martta ultrasona gidicez . Ama bu arada testin tekrar edilmesi iyi olmaz mıydı? Biraz endişelerim var ama doktor daha iyi bilir diye olumlu düşünmeye çalılıyorum. Testi tekrar etmeye neden gerek duymadı acaba?

Sizce değerim nasıl?

Merhaba... 28 şubat günü 2. Denememde pozitif aldık :)

2. gün embriyosuydu 13. gün değer 101 çıktı. Doktor bir daha betahgc hormonuna bakmadı o biraz düşündürttü beni. Progesteron hormonum düşükmüş 2. Kan testinde sadece ona bakmışlar. iğne takviyesi verdi. 20 martta ultrasona gidicez . Ama bu arada testin tekrar edilmesi iyi olmaz mıydı? Biraz endişelerim var ama doktor daha iyi bilir diye olumlu düşünmeye çalılıyorum. Testi tekrar etmeye neden gerek duymadı acaba?

Sizce değerim nasıl?
Benmle aynı gidiyosun o zamn cnm bn 5. Gün embriyosuydu bugün 10. Gün senin 13. Günle eşdeger yani bnmde 95 çıktı cnm hakkımızda hayırlısı.. için rahat etsin diye iki gün sonra tekrar yaptır cnm ne olacak 🙈🙂

Çok şükür ben de pozitifi gördüm kızlar. Size yazmayı unutmuşum mutluluktan eşimle kaynanamlar var yanımda.
Allahım insallah tamamına erdirsin, kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 T trykglsrn
Gözün aydın canim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah darısı biz bekleyenlere olsun inşallah 🤗

X