- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.023
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
benim en ufak bi belirtim olmadı ne mide bulantısı ne kabızlık ne adet sancısı hiç bir şey... 3 aylık hamileyim hala hiç midem bulanmadı hatta. bence belirti arama yarın bir kan baktır canım, benim transferden sonraki 10. gün dayanamayıp baktırdığımda kanda çıkmıştı. idrarda çıkmadı. hatta 6 haftalık hamileyken tekrar idrar yaptım çok çok silik çıktı. o yüzden boşa idrar testi de alma hiç güvenilir değil boşa moralini bozmaMerhaba...
Transferin 9.günündeyim tabiki herkes gibi belirti delisi olmuş durumdayım..
Transfer sonrası ilk günler adet olucakmış gibi ağrılarım oldu.. Sonra benim her adet öncesi bağırsaklarımda bir yumuşama olur o da oldu..
Transferin 7.gününde adet belirtilerim kayboldu ağrılar sızlar gitti. Bağırsak hala yumuşak
Göğüslerimde baya şiş ve hassastı ama bu sabah onlarda normale dönmüşler
Bu deneyimleri yaşatıp olumlu sonuç aldım diyen arkadaşlarım bana bişeyler söyler misiniz ya da siz neler yaşadınız?
Çok teşekkür ederimmbenim en ufak bi belirtim olmadı ne mide bulantısı ne kabızlık ne adet sancısı hiç bir şey... 3 aylık hamileyim hala hiç midem bulanmadı hatta. bence belirti arama yarın bir kan baktır canım, benim transferden sonraki 10. gün dayanamayıp baktırdığımda kanda çıkmıştı. idrarda çıkmadı. hatta 6 haftalık hamileyken tekrar idrar yaptım çok çok silik çıktı. o yüzden boşa idrar testi de alma hiç güvenilir değil boşa moralini bozma
Yarın bizede mutlaka mutlu haberi yaz lütfen Önce sevdiklerinle paylaş sonra bizimleÇok teşekkür ederimmyarın büyük gün kan vermeye gideceğim idrar testini hiç aklıma getirmiyorum aynen..
UmarımmYarın bizede mutlaka mutlu haberi yaz lütfen Önce sevdiklerinle paylaş sonra bizimle
Amin canımUmarımmAllah hepimize nasip eder yüzümüzü güldürür inşallahh
İnşallaaah canım benimm testler arttıkça acaba yanlışmı diye kuşkulanır oldum yaİnşallah sana benziyordu benim belirtilerim de
İnşallaaah canım benimm testler arttıkça acaba yanlışmı diye kuşkulanır oldum ya
İnşallaaah kuzumm daha kan vermicam doktorum daha istemedi cumartesi kese bakmaya gidicazRutin şeyler hepimizden istenicek.. Güzel oranlarda katlanarak artsın inşallah
Bemimde sol tarafıma bi ince ağırlık batma gibi değilde ince biz sızı değişik bişi oldu yada ben ruh hastası oldum öyle hissettim
4. Günüm bugün perşembe olmuştu transferim 5. Gün embiriyosuyaaa hahahaha kaçıncı günün kuzumm
Aaaay hadi güzel haberler getir bizede neşemize neşe gelsin kuzumm yakında belli olır4. Günüm bugün perşembe olmuştu transferim 5. Gün embiriyosu
merhaba ben 3.gün donmuş embryo transferi oldum 10 eylüldeDonmuş ve 3.gün embriyo transferi olan varmı aramızda?
Varmı hissettiğiniz belirti herhangi birseyy.vakit geçmiyormerhaba ben 3.gün donmuş embryo transferi oldum 10 eylülde
hiç bir belirti yok maalesef ilk günlerde adet ağrısı gibi ağrı oluyordu şimdi o da yok umutsuzum o yüzden sizin kacinci gunVarmı hissettiğiniz belirti herhangi birseyy.vakit geçmiyor
Cuma transfer oldum ben.dün belim sızladı adet olacakmışım gibi.bugün bi bıçak batması gibi kasıktan agrı oldu baska bir şey yok.benim test günüm 25 eylül çarşamba.ama pazar günü test yaparım kesinlikle..erken gebelik testinde çıkar var ise..hiç bir belirti yok maalesef ilk günlerde adet ağrısı gibi ağrı oluyordu şimdi o da yok umutsuzum o yüzden sizin kacinci gun