Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Belirti aramayın 6 haftalık oldum şükür , hala belirti yok hiç çok hafif bulantı başladı gibi transfer sonrası hiç belirti yaşamadım .
Kızlar ben dayanamayıp Salı günü 6. Gün idrar tahlili yapacağım sanırım.
Buara baya yazı okudum bu günlerinde çıkmama olasılığı çok yüksek belki de kendini boşu boşuna üzüp zarar vericeksin sakince gününü beklemeye çalış dayan ve sabret bence benim yarın 9.günüm aklımdan test yapmak geçmiyor.. Belki de psikplojiktir kötü sonuç görme olasılığı dan kaçış...

Allah korusun inşallah güzel sonuç alacaksın bizede moral olacaksın belirtisi olmayıp pozitifi gören olarak

İlk denemede tutan o kadar azki çok mutlu oluyorum bunları duyunca bugece dahada umutla uyuyacağım Peki hiç ilk günler belirti yaşadınmı minikte olsa ne hissettin paylaşırmısın

Merhabalar. Bende Çarşamba günü transfer oldum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Test tarihim 23 Eylül. Dünden beri kasık ve bel ağrım var. Özellikle yattigim zaman bel ağrımı daha çok hissediyorum. Ve acayip gazım var. Bunlar inşallah bebeğimin tutunmasına işarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…