- 14 Mart 2008
- 6.028
- 5.145
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Vardır bir zamanı diyorum bende tabi ilk gün böyle diyemiyor insan ama azalıyor acısı günler geçtikçeÇok doğru diyosun canım . Senin içinde uzuldum demekki hala zamanı gelmemiş rabbim iyice guzellestiriyo senin bebisi :) zor zamanlar geçiriyoruz rabbim neylerse güzel eyler
Belirti aramayın 6 haftalık oldum şükür , hala belirti yok hiç çok hafif bulantı başladı gibi transfer sonrası hiç belirti yaşamadım .
Buara baya yazı okudum bu günlerinde çıkmama olasılığı çok yüksek belki de kendini boşu boşuna üzüp zarar vericeksin sakince gününü beklemeye çalış dayan ve sabret bence benim yarın 9.günüm aklımdan test yapmak geçmiyor.. Belki de psikplojiktir kötü sonuç görme olasılığı dan kaçış...Kızlar ben dayanamayıp Salı günü 6. Gün idrar tahlili yapacağım sanırım.
Allah korusun inşallah güzel sonuç alacaksın bizede moral olacaksınBuara baya yazı okudum bu günlerinde çıkmama olasılığı çok yüksek belki de kendini boşu boşuna üzüp zarar vericeksin sakince gününü beklemeye çalış dayan ve sabret bence benim yarın 9.günüm aklımdan test yapmak geçmiyor.. Belki de psikplojiktir kötü sonuç görme olasılığı dan kaçış...
Benimde 3.günüm bugün adet olacak gibi belimde sızlama var umarım belirtidirBende transferin 4. günündeyim çok heyecanliyim inanıyorum olacak insalalh. Sadece belime ağrı girdi ve uzun sürmedi öyle belli bi belirtimde yok
Benimde 3.günüm bugün adet olacak gibi belimde sızlama var umarım belirtidir
[/QUOTE kızlar transfer yapıldıktan sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyor bilginiz olsunbenim perşembe oldu yani bugün 3. Günüm diye sayılacakmış çok zor çook beklemek anlıyorum anlıyoruz birbirimizi canlarım Allah yüzümüzü güldürsün
Çok sevindim darısı bize olsun inşallah Allahın izniyleSelamm bende bugün 16. Günkü değerimm 377 çıktı çok şükür 3. Gün embiriyosu 14. Gün 176 12. Gün 83
Maşallah ne güzel ne mutlu size ilk denememiydiSelamm bende bugün 16. Günkü değerimm 377 çıktı çok şükür 3. Gün embiriyosu 14. Gün 176 12. Gün 83
Evet kuzum ilk denememdiMaşallah ne güzel ne mutlu size ilk denememiydi
Amiiinn allaahım bebek isteyen herkese bebek nasip etsinnnnnnÇok sevindim darısı bize olsun inşallah Allahın izniyle
Ay insalllaaaah o güzel haberleri hepimiz vericez inanıyorum.Benimde 3.günüm bugün adet olacak gibi belimde sızlama var umarım belirtidir
Aminnn gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbimAmiiinn allaahım bebek isteyen herkese bebek nasip etsinnnnnn
Ne güzel haber... Darısı bizim başımıza inşallah... Sen neler yaşadın 16.güne kadar belli bişeyler var mıydı hissettiğin yoksa sende de adet gibi mi oldu?Amiiinn allaahım bebek isteyen herkese bebek nasip etsinnnnnn
Amin inşallah... Salı öğrenicem inşallah hemen sizlere yazarım umarım moral olurummAllah korusun inşallah güzel sonuç alacaksın bizede moral olacaksınbelirtisi olmayıp pozitifi gören olarak
Aminn inşallahAy insalllaaaah o güzel haberleri hepimiz vericez inanıyorum.