Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Merhabalar. Bende Çarşamba günü transfer oldum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Test tarihim 23 Eylül. Dünden beri kasık ve bel ağrım var. Özellikle yattigim zaman bel ağrımı daha çok hissediyorum. Ve acayip gazım var. Bunlar inşallah bebeğimin tutunmasına işarettir. :dua:
Hayırlı olsun canım inşallah belirtilerin oyöndedir bende dün asla yapmam dikkat ederim ama nohut yedim gazdan uyuyamadım iştahım o kadar açıkkı tutamadım kendimi benim hiç belirtim yok bugün 4. Gün bakalım neler hissedicem perşembe transfer olmuştum

Merhabalar. Bende Çarşamba günü transfer oldum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Test tarihim 23 Eylül. Dünden beri kasık ve bel ağrım var. Özellikle yattigim zaman bel ağrımı daha çok hissediyorum. Ve acayip gazım var. Bunlar inşallah bebeğimin tutunmasına işarettir. :dua:
Hayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah belirtilerin oyöndedir bende dün asla yapmam dikkat ederim ama nohut yedim gazdan uyuyamadım iştahım o kadar açıkkı tutamadım kendimi benim hiç belirtim yok bugün 4. Gün bakalım neler hissedicem perşembe transfer olmuştum
İnşallah hepimizin yüzü güler. Ben ilk birkaç gün hiçbir şey hissetmedim hatta transfer olmamışım sanki dedim. Ama dünden beri bel ağrısi kasık ağrısı gaz derken acaba mi dedim . Bı de tutunma 4,5,6. günlerde oluyormuş diye duymuştum yine başka bir forumda. Tutunma olabilir mi diye meraktayım.

İnşallah hepimizin yüzü güler. Ben ilk birkaç gün hiçbir şey hissetmedim hatta transfer olmamışım sanki dedim. Ama dünden beri bel ağrısi kasık ağrısı gaz derken acaba mi dedim . Bı de tutunma 4,5,6. günlerde oluyormuş diye duymuştum yine başka bir forumda. Tutunma olabilir mi diye meraktayım.
5. Gün embiriyo dimi eğer öyleyse ilk 3 gün tutunmsı sonrası yerleşmeye devam demekmiş ben normalde adet olurkende belirtim pek olmaz o yüzden anlamıyorm çatlıcam meraktan

5. Gün embiriyo dimi eğer öyleyse ilk 3 gün tutunmsı sonrası yerleşmeye devam demekmiş ben normalde adet olurkende belirtim pek olmaz o yüzden anlamıyorm çatlıcam meraktan
Evet 5.gun embriyosu. Benim adet olacağım zaman bacağım ve karnimda daha farklı bir ağrı olur. Henüz öyle bir ağrı gelmedi. Bir de ilk tüp bebek denememiz fazla bir bilgiye de sahip degilim. Ama umutlanmakta istemiyorum. Sonuçta bir sürü ilaç kullandık ve onlarn etkisi de olabilir . Heyecanla bekliyorum.
Bir de siz şuan progynex iğne kullanıyor musunuz ?

Evet 5.gun embriyosu. Benim adet olacağım zaman bacağım ve karnimda daha farklı bir ağrı olur. Henüz öyle bir ağrı gelmedi. Bir de ilk tüp bebek denememiz fazla bir bilgiye de sahip degilim. Ama umutlanmakta istemiyorum. Sonuçta bir sürü ilaç kullandık ve onlarn etkisi de olabilir . Heyecanla bekliyorum.
Bir de siz şuan progynex iğne kullanıyor musunuz ?
Evet ben salahları crınone jel progestron hap estrofem akşamları prognex 50 mg tek ampul kullanıyorum

Daha once yazdim tekrar yaziyorum sirf rahat olun diye... benim hic belirtim olmamisti. Pozitiften sonrada ne mide bulantisi ne baska bisey sadece arada kasik agrisi o hala oluyor zaten

}
Bende sadece coraspin ve progynex iğne kullanıyorum bir de kalçaya yapışan bant var. İğneler çok ağır geliyor artık son 10 tane kaldı. Acaba herkese veriyorlar mı diye ondan sordum
Herkese vermiyorlar sanırım ben sadece crinone kullanıyorum coraspin ya da iğnem yok.. Herkese uygulanan prosedürler farklılık gösteriyor..

Pihtilasma probleminiz yada daha once tekrar eden dusukleriniz yoksa kan sulandiricari kullanmaniza gerek yok ki.. corasprin ecoprin cleksan oksapar bunlar kan sulandirci

Şİmdi çok eski forumları okudum 6. Gün kan testi yaptıranlar 4,9 7,5. falan değerler çıkmış asla yaptırmıcam beklicem ama sizce olabilirmi

Benimde perşembe günü transferim oldu hiç belirti yok ama ben varmış gibi dinliyorum kendimi normalde kronik kabızımdır maşallah transferden beri hiç sıkıntı yaşamıyorum rahimde iğne batması gibi belirti yaşayan olmuş onu bekliyorım bende saçma biliyorum ama insan bu dönemde. Doğru düşünemiyo bi umut işte
Aaaa dün akşam saat 10 gibi benim de oldu.

Şİmdi çok eski forumları okudum 6. Gün kan testi yaptıranlar 4,9 7,5. falan değerler çıkmış asla yaptırmıcam beklicem ama sizce olabilirmi
Bence doktorunun dediği tarihi bekle tam net bir sonuç alınacağını bilseler onlarda 6.gün derlerdi.. Amaç mümkün olduğunca net sonuç almak.. Düşük çıkan değerleri görüp morla bozmaktansa beklemeni tavsiye ederim. Ne kadar zor olsa da bizim için :KK43:

Kızlar 24 eylül test günüm önceki tedavimde hemen test yapmıştım bu sefer inatla 25 eylül ü bekleyip testi o zaman yapacağım eşim ve kızımla birlikte ne acelesi var tamam insan merak ediyor ama sonucun kesin olması gerek bir de bir sürü hormon alıyoruz vücuda Dr bile gününden önceki testlere kesin demiyor.

X