- 20 Şubat 2017
- 49
- 22
- 38
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Bu süreç insanı takıntılı yapıyormuş maalesef.. Umarım sizinle aynı sonucu alırımmmBenim hic belirtim olmadi sonuc olumlu 25. Haftamdayim.. belirtilere takilmayin gelip giderler
İnşallah.. Ya ben belirtiler var olupta sonra kaybolmasına endişelendim biraz hani sanki vücuttaki hormonlar geriledi ve adet dönemine mi geçti gibi bilmiyorum bilimsel hiçbi mantığı yok belki ama bu dönem insanı böyle yapıyor sanırım..Bende transferin 4. günündeyim çok heyecanliyim inanıyorum olacak insalalh. Sadece belime ağrı girdi ve uzun sürmedi öyle belli bi belirtimde yok
Bence kendimizi çok dinliyoruz. Bu hiç iyi bisey değil aklım tamam benimde bu konuda oldu mu tutuncak mi hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bugün bazı şeylere uzuldum ay yoksa olmayacak mi diyorum çok karışık çok zor zamanlar rabbim sen isteyen kullarına hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde naisp et. Meryem süresi dinleyip rahatlıyorumİnşallah.. Ya ben belirtiler var olupta sonra kaybolmasına endişelendim biraz hani sanki vücuttaki hormonlar geriledi ve adet dönemine mi geçti gibi bilmiyorum bilimsel hiçbi mantığı yok belki ama bu dönem insanı böyle yapıyor sanırım..
Canım Bende de Bi belirti yok bende 4. Gundeyim ağlayıp üzme etkileme sonuçlarını herkes aynı şeyleri yasiycakdiye bisey yokArkadaşlar merhaba, Perşembe günü 5. Gün embriyo transfer edildi. transferin 4. Günündeyim göğüs ağrım vardı. Bu sabahtan itibaren ağrı geçti başka belirtide yok. Olumsuz olacak diye sabahtan beri ağlıyorumgöğüs ağrısı bitip başka belirtisi olmadan pozitif sonuç alan var mi.? Yardım edin lütfen
Evet maalesef en ufak şeye bile takılıyoruz.. Ben de meryem suresi ile huzur bulanlardanım buarada Bi yerde okumuştum sağ elimizi karnımıza koyup 99 kez 'ya mübdi' adını okumakta iyiymiş.. Aklında olsunBence kendimizi çok dinliyoruz. Bu hiç iyi bisey değil aklım tamam benimde bu konuda oldu mu tutuncak mi hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bugün bazı şeylere uzuldum ay yoksa olmayacak mi diyorum çok karışık çok zor zamanlar rabbim sen isteyen kullarına hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde naisp et. Meryem süresi dinleyip rahatlıyorum
Ay evet canım onuda okuyorum ya halik ya safi bunlarida okuyorum benEvet maalesef en ufak şeye bile takılıyoruz.. Ben de meryem suresi ile huzur bulanlardanım buarada Bi yerde okumuştum sağ elimizi karnımıza koyup 99 kez 'ya mübdi' adını okumakta iyiymiş.. Aklında olsun
Ben de aynı durumdayım göğüs ağrısı kayboldu diğer karın ağrıları da kayboldu ben biraz daha öndeyim sanırım sonucu salı günü alıcam..sizinle de paylaşırım...Arkadaşlar merhaba, Perşembe günü 5. Gün embriyo transfer edildi. transferin 4. Günündeyim göğüs ağrım vardı. Bu sabahtan itibaren ağrı geçti başka belirtide yok. Olumsuz olacak diye sabahtan beri ağlıyorumgöğüs ağrısı bitip başka belirtisi olmadan pozitif sonuç alan var mi.? Yardım edin lütfen
Kendine yapıcak en kötü şeyi yapıyorsun ama yolun daha çok başı herkesin belirtisi farklı bunu adımız gibi bilmemize rağmen aynı döngüye giriyoruz ama ağlamak için çok erken.. Moral de çok önemli süreçte biraz sakin olmak eminim sürece olumlu katkısı vardır..Canım Bende de Bi belirti yok bende 4. Gundeyim ağlayıp üzme etkileme sonuçlarını herkes aynı şeyleri yasiycakdiye bisey yok
Çok iyi anlıyorum sizinle aynı durumdayım bendeki belirtiler de gitti ama ağlamak için henüz erken.Haklısınız ama tek belirti olan göğüs ağrısıda bir anda durunca ümitsizlik kapladı beni. Kendime engel olamıyorum işte