- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Ya canım o zaman ben agliyayim hiç belirtim yok çünkü neden bu kadar olumsuz düşünüyosun şuan senin pozitif olmanlazimBen çok olumsuzum arkadaşlar. Hiç bir belirti yok göğüs agrim bile bitti
Istanbul fulyada özelSiz ler nerde yaptınız tüp bebeğinizi
Evet inşallah Allah hepimize nasip eder ve bizimde yüzümüz güler..dualarım anne olmak isteyen herkesle..Benimde 23unde belli olacak yakın tarihler hepimizin inşallah hepimizi o güzel haberi veririz kimse olumsuz düşünmesin :)
Şişli memorialSiz ler nerde yaptınız tüp bebeğinizi
Zaten ancak birbirimizi anlayabiliriz şu dönemde aslında o kadar normal ki yaptıklarımız.. İnan ben de kabızlık bekledim ama daha yumuşadıBenimde perşembe günü transferim oldu hiç belirti yok ama ben varmış gibi dinliyorum kendimi normalde kronik kabızımdır maşallah transferden beri hiç sıkıntı yaşamıyorum rahimde iğne batması gibi belirti yaşayan olmuş onu bekliyorım bende saçma biliyorum ama insan bu dönemde. Doğru düşünemiyo bi umut işte
Canım bence bekle erken daha iyice uzceksin kendiniKızlar ben dayanamayıp Salı günü 6. Gün idrar tahlili yapacağım sanırım.
Çok doğru diyosun canım . Senin içinde uzuldum demekki hala zamanı gelmemiş rabbim iyice guzellestiriyo senin bebisi :) zor zamanlar geçiriyoruz rabbim neylerse güzel eylerBence test yapmayın gününüzü bekleyin derim 7. Günden sonra kana karışıyormuş idrara geçmesi daha da uzun sürer moralinizi bozmayın arkadaşlar. Rabbim bir yazı yazdı onu göreceğiz. Ben 2 Eylül’de transfer oldum 14 eylül test günümdü beklemedim yaptım test çıkmadı iyice yıkıldım. Belirtilere gelince hep kendimi dinledim bana göre vardı belirti ama olmadı onun için belirti aramayın herkesin bünyesi bir değil ki
Bencede yapma dayan lütfen ben cumartesi sabahı yapıcam kendimi ona göre ayarladımBir yerde okumuştum 5. Gün embriyoları 6 günden sonra çıkıyormuş. Yapmayayım mi sizce.?