Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Cuma transfer oldum ben.dün belim sızladı adet olacakmışım gibi.bugün bi bıçak batması gibi kasıktan agrı oldu baska bir şey yok.benim test günüm 25 eylül çarşamba.ama pazar günü test yaparım kesinlikle..erken gebelik testinde çıkar var ise..
benim de pazar gunu test gunum ama erken gebelik testinde ne zmn gozukur acaba 3.gun embryolari

Kızlar hepinize iyi akşamlar 😊 benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı lütfen cevap bekliyorum

benim de pazar gunu test gunum ama erken gebelik testinde ne zmn gozukur acaba 3.gun embryolari
Bilmiyorum daha önceki transferlerim 5.gün dü ve 7.ve 8. Günlerde yaptıgımda teste çıkıyordu ama bu sefer 3.gün transferi ona göre daha geç yapmış olacagım zaten.bakalım sonuç pozitif osunda gerisi önemli değil

Bilmiyorum daha önceki transferlerim 5.gün dü ve 7.ve 8. Günlerde yaptıgımda teste çıkıyordu ama bu sefer 3.gün transferi ona göre daha geç yapmış olacagım zaten.bakalım sonuç pozitif osunda gerisi önemli değil
3.gun heralde 9.gunden once cikmaz gibi gelio

Kızlar hepinize iyi akşamlar 😊 benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı lütfen cevap bekliyorum
Daha o kısma geçemedik biz 🤭 hayırlı olsun Gözünüz aydın sizde belirti falan olmuşmuydu bari siz paylaşın hissettiklerinizi

Selam bugün 5. Günümüz 😊 sende azda olsa belirti var mi.?
Selam canım ben belki kafamda kurduğum içinmi bilmiyorum odak noktam orasımı diye ama bi sertleşme var rahmimde sanki minicik sol tarafta bi batma hissettim ama minicik acaba akşam gidip kanmı versem diyorum dayanamıyorum 5 bile olsa kafam rahatlar diyorum offfc yine geldiler bana kimse ikna edemiyo beni 😳😫

Sorma yaa bende dayanamıyorum. yarin yada Perşembe günü idrar testi yapayım diye düşünüyorum. Sonra kan veririm diyorum ama yinede korkuyorum. Birde mantar oldum ben akıntı yüzünden 🙁 kaşınti var iyice gerildim yani.

Sorma yaa bende dayanamıyorum. yarin yada Perşembe günü idrar testi yapayım diye düşünüyorum. Sonra kan veririm diyorum ama yinede korkuyorum. Birde mantar oldum ben akıntı yüzünden 🙁 kaşınti var iyice gerildim yani.
Bence idrar testi yapmayalım kanda beta 5^ üstü çoktımı bize yeter zaten en azından kafa rahatlamış olacak. Katlanması önemli evet ama tutması benim için en önemlisi çok su iç mantar içşn ilaçlar kel falan mantar yaptı seni demekki

Beklemedeyimm ne yaptı acaba bugün kan testi günüydü onun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Onda da belirti yoktu.

Sakın üzme kendini nolur🤲 Rabbim öyle uygun gördü demek bu ay değilmiş devam edicez tevekkül edicez beta kaç çıktı net olarak düşükte olsa bi rakam çıkmadımı
Bu ayrıntıyı ben merak etmedim merkezden negatif dediler kapattım.. 0 1 2 ne fark eder negatif negatif.. Bu kadar ayrıntılarla boğulma.bu ikinci tüp bebeğimdi ilkinde her belirtim vardı olmadı bu sefer hiçbir belirtim yoktu gene olmadı.. Adet yaklaşmasına rağmen hala yok ki normalde karnım kesin ağrırdı ama gene olmadı.. Bu kadar dinlememek lazımmış anladım.. Sana da tavsiye ederim çok doğru demişsin tevekkül edicez.. Size tavsiyem tevekkül edip sakince beklemeye ve hiçbişey okumamaya çalışın..

Bu ayrıntıyı ben merak etmedim merkezden negatif dediler kapattım.. 0 1 2 ne fark eder negatif negatif.. Bu kadar ayrıntılarla boğulma.bu ikinci tüp bebeğimdi ilkinde her belirtim vardı olmadı bu sefer hiçbir belirtim yoktu gene olmadı.. Adet yaklaşmasına rağmen hala yok ki normalde karnım kesin ağrırdı ama gene olmadı.. Bu kadar dinlememek lazımmış anladım.. Sana da tavsiye ederim çok doğru demişsin tevekkül edicez.. Size tavsiyem tevekkül edip sakince beklemeye ve hiçbişey okumamaya çalışın..
Özürdilerim amacım seni zorlamak değildi bazen en düşük en taban beta değerinden başlayabiliyo sonradan değerin yükselebiliyor bende hastanede çalışıyorum oyüzden sordum kendi çalıştığım hastaneye gidemiyorum test için yapmıyor arkadaşlarım başka yere gitmeyi o yüzden istemiştim bu psikolojiyle doğru düşünemiyo insan tekrar sana sabır diliyorum Allah herşeyin hayırlısını versin dikkat et kendine

X