Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

Benimde perşembe günü transferim oldu hiç belirti yok ama ben varmış gibi dinliyorum kendimi normalde kronik kabızımdır maşallah transferden beri hiç sıkıntı yaşamıyorum rahimde iğne batması gibi belirti yaşayan olmuş onu bekliyorım bende saçma biliyorum ama insan bu dönemde. Doğru düşünemiyo bi umut işte

Ben ikinci gün kalkmaya başladım yatmak daha çok sıkıntı verdi bana is yapmadım ama kalkıp dolaştım. Birde hiç belirti olmayınca sanki yokmuş gibi geldi hep

Ben şimdi duş aldım 80 saat geçti üzerinden çok kısa ılık suyla alıp çıktım benim iştahım çok açık çiğ badem ceviz ananas onun dışında ekmek karbonhidratı kestim geri herşeye devam

Siz ler nerde yaptınız tüp bebeğinizi
Şişli memorial
Benimde perşembe günü transferim oldu hiç belirti yok ama ben varmış gibi dinliyorum kendimi normalde kronik kabızımdır maşallah transferden beri hiç sıkıntı yaşamıyorum rahimde iğne batması gibi belirti yaşayan olmuş onu bekliyorım bende saçma biliyorum ama insan bu dönemde. Doğru düşünemiyo bi umut işte
Zaten ancak birbirimizi anlayabiliriz şu dönemde aslında o kadar normal ki yaptıklarımız.. İnan ben de kabızlık bekledim ama daha yumuşadı😊artık test gününden önce kurda kur ama pozitif olmakta yarar var olmadıysa zaten üzülücem şu günleri mutlu geçirelim bari en azından olumlu katkısı olur.. Ne de güzel yazıyorum ben de uygulamam keşke..

Bence test yapmayın gününüzü bekleyin derim 7. Günden sonra kana karışıyormuş idrara geçmesi daha da uzun sürer moralinizi bozmayın arkadaşlar. Rabbim bir yazı yazdı onu göreceğiz. Ben 2 Eylül’de transfer oldum 14 eylül test günümdü beklemedim yaptım test çıkmadı iyice yıkıldım. Belirtilere gelince hep kendimi dinledim bana göre vardı belirti ama olmadı onun için belirti aramayın herkesin bünyesi bir değil ki

Bence test yapmayın gününüzü bekleyin derim 7. Günden sonra kana karışıyormuş idrara geçmesi daha da uzun sürer moralinizi bozmayın arkadaşlar. Rabbim bir yazı yazdı onu göreceğiz. Ben 2 Eylül’de transfer oldum 14 eylül test günümdü beklemedim yaptım test çıkmadı iyice yıkıldım. Belirtilere gelince hep kendimi dinledim bana göre vardı belirti ama olmadı onun için belirti aramayın herkesin bünyesi bir değil ki
Çok doğru diyosun canım . Senin içinde uzuldum demekki hala zamanı gelmemiş rabbim iyice guzellestiriyo senin bebisi :) zor zamanlar geçiriyoruz rabbim neylerse güzel eyler

X