-
- Konu Sahibi panic_attack
https://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm bak bu sayfayi incele anlatiyor orda, malesef ingilizce ama programdan tercüme etirebilirsinArkadaşlar peki bişey soracağım
5. gün 2bb ne olmuş oluyor bu durumda
ikinci transferim olacak b onu öncesinde de 6 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var
biri bana 2bb yi anlatabilir mi
İnş olumlu olur cnm hepimizin...transfer zor mu oluyor ?idrara sıkışık nasıl duruluyor. ?aşılama gibi mi
Ya nasıl dayancam ya farklı bişey olursaEvet idtara sikisik olacaksin en can alici noktasi orasii deliye dondum bildigin 3 dklik bir operasyon cok bisey olmuyor sıkma
Kadma kendini yeter
Canım hiç korkma zaten eğer aşırı sıkışıksan biraz boşaltmana izin veriyolar yarım bardak yap vs falan dyeYa nasıl dayancam ya farklı bişey olursaheyecandan. Korkuyorum. ...sıkışık olmak beni tedirgin ediyor
Evet col haklisin bende atmaya calisiyorim dun yazdiltan sonra daha iyidim masallah umutlarim yeserdi innsallah bole devam eder uzanoyorum beya geziyirum oturiyorum ates basmasi gibi nisey oluyir hatta dun arkadas geldi atsinmi varvdedi birsde progestan vajinadan fitil kyllaniyorum onceden akardi beyaz beyaz yine arada akiyor ama daha sok su saf su akiyor oldumu sizede dışarı da çıkmadım bir kere igneye gittm bugun cikimmi acaba bahcede dolasim
Su gibi akıntı bende de olmuştu. Çık, gez, dolaş artık. :)
Evin icinde cok dolasiyirum iki kere disari ciktim bugun kan tahlili yaptiracam dua edin benim icin insallah guzel bir deger gorurumde oylede devam eder Rabbim yardimcimiz olsun
https://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm bak bu sayfayi incele anlatiyor orda, malesef ingilizce ama programdan tercüme etirebilirsin
Peki transferden sonrami direk lavaboyw gidiyosun yoksa kendilerimi bosaltiyoBen saat 9.30 da gittim transfere bana 10.30 alacaklarını söylediler ben de bütün suyu içtim acayip sıkıştım transferi 11 e almazlar mi Allahım ama soyle dusun transferden sonra cok rahatliyorsun
Evin icinde cok dolasiyirum iki kere disari ciktim bugun kan tahlili yaptiracam dua edin benim icin insallah guzel bir deger gorurumde oylede devam eder Rabbim yardimcimiz olsun
Canım ben sirkuye yaptım hemen kalkmadım kalkma zaten sen de hemenPeki transferden sonrami direk lavaboyw gidiyosun yoksa kendilerimi bosaltiyo
Sirku ne ? :) meni kaldiramazlar zaten bi yapisirim ordan gunlerce kalkmam herhalde biraksalar :)Canım ben sirkuye yaptım hemen kalkmadım kalkma zaten sen de hemen
Tuvaletine yatarak yapabileceğin bi aparat canım bende kullanmıştımSirku ne ? :) meni kaldiramazlar zaten bi yapisirim ordan gunlerce kalkmam herhalde biraksalar :)
Allahima sukurler olsun sonucumu pozitif aldim p.tesi tekrar kan alinacak Rabbime emanetizNoldu canim?
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Dualar seninle. Haberdar et.
Hamile kalan arkadaşlar tebrik ederim darısı bizlere inşallahtransfer günü rahim kalınlığınız kaçtı
Sukurler olsun pozitif Rabbim tamamina erdirsin insallah
Sirku ne ? :) meni kaldiramazlar zaten bi yapisirim ordan gunlerce kalkmam herhalde biraksalar :)