- 6 Nisan 2009
- 958
- 22
-
- Konu Sahibi panic_attack
OleeeyyGözün aydın. Kaç çıktı hcg?
Ee kizlar nasil gidiyor varmi biseyler anlatinn
Yarın ikili test yapılacak benim. Heyecanlıyım.Sende ne var ne yok?
sen ve bebegin sagliklisiniz hersey olmasi gerektigi gibi ve öylede oldu aminYarın ikili test yapılacak benim. Heyecanlıyım.Sende ne var ne yok?
taransferin kacici gunu cikti bu arada allah tamamina erdirsin gozun aydinCanimsinn ilki 161 cikti
kiz panictooo tek transfer demisin benim iki bebe tek demeyeydin ya amaa ben yinede oyladim
kiz panictooo tek transfer demisin benim iki bebe tek demeyeydin ya amaa ben yinede oyladim
10. Gunu cikto sonuc p.tesi insallah ilk muayeneye gidecem ama cok korkuyorum eger Allah nasip ederse kesemizi birde kalp atisimizi girecez ve duyucaz insallah benimle beraberdir devam ediyordur yolculuğa Rabbom saglicakla tamamina erdirsin dua edin kizlartaransferin kacici gunu cikti bu arada allah tamamina erdirsin gozun aydin
İnşallah hersey yolundadir sağlıkla kucağına alirsin
ay kızlar nasıl umut oldunuz bana... gerçi üzerinden geçmiş ama :)
:) bundan böyle yok. Benim 2 embriyom var 5. Gün bebekleri dondurulmuş 4aa diğeri 3ab miş düşünmeden edemiyordum. Yorumları okuyunca baya umut olduUmutsuz olmak yok :)
Siz 3 ab embriyo ile mi hamike kaldınız. Bende dün 5. Gün embriyosu 3aa transferi oldum tek embriyo çok endişeliyimİlk transferim 4aa dedi 4 tam bzm klinikte dediler pozitif düşük oldu, ikinci 4ab kimyasal oldu, şimdi 2 tane 3ab konulacak. 5. Gün embriyosu hepsi doktorum bunların kalitesi diğerlerine göre daha düşük deyince baya üzüldüm. Ne olacak haber veririm kızlar
4aa en yuksek kalite bizim klinikte ilk ikisi 4aa idi dusuk oldu pek alakasi yok kalitenin embriyonun sagligi ile canim ins guzel haber alırsınSiz 3 ab embriyo ile mi hamike kaldınız. Bende dün 5. Gün embriyosu 3aa transferi oldum tek embriyo çok endişeliyim