- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
-
- Konu Sahibi panic_attack
Tatlım topiğin hayırlı olsun benim bir arkadaşım 5. Gün 2bb embriyo ile hamile kaldı ve kucağına aldı bileMerhaba,
Forumda hangi kalitede blastokist (5. veya 6. gün embriyosu) ile hangi sonuç alındığına dair derli toplu net bir başlık olmadığı için bu anketi açmak istedim.
Dondurulmuş veya taze tek blastokist transferi ile pozitif sonuç alan arkadaşlar, blastokist kalite skorunuz neydi?
İki veya daha fazla blastokist transferi ile pozitif sonuç alan arkadaşlarımız ise yazarak cevaplarsa daha ayrıntılı bilgi edinmiş oluruz.
Negatif sonuç alıp deneyimlerini paylaşmak isteyenlerin de yorumlarını bekliyoruz elbette.
Şimdiden çok teşekkürler. :)
Tatlım topiğin hayırlı olsun benim bir arkadaşım 5. Gün 2bb embriyo ile hamile kaldı ve kucağına aldı bile
Yürüyüş yapın. Hareketsiz kalmayın. Yatmayın sürekli. Günlük hayatınız devam etsin ve düşünmemeye çalışın.minar
Elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum evin içinde bu sefer de çok yürüdüğüm diye gidiyorum yatıyorum hemen uzanıyorum yememe dikkatvediyirum şahsımda 5. Günüm bugün aman aman bir belirtibaramiyirum açıkçası ama sanki bagirsaklarim bozmuşum gibi bir wc durumu başladı zorlanmadan amabirde bisey soracam yerleşme kanaması oldumu sizlerde olduysa ne zaman
Hayır kanama veya lekelenme olmadı hiç. Kabız olmadım ben de :) Uzun yürüyüşlerde hafif kasık ağrısı olmuştu 3.günden sonra. Dinlenip devam ediyodum. İstanbulu epey gezmiştim. Bi de göbek deliğimin altında tuhaf bi karın ağrısı oldu. Ve 7.gün kopkoyu pozitifti :)
Canım yaşın kaç kaçıncı tüp bebek deneyişin. Bakıyorum herkese iki ya da üç embriyo transferi edilmiş. Benim de 3. Gün 3 kaliteli embriyo donduruldu. Eylülde transferim var. Acaba doktor iki tane mi transfer eder. 28 yaşındayım ilk tüp bebek denenemMerhabalar ben 3. Gün üç embriyo transfer oldum Salı günü yani bugün 6. Gün bir embriyo kaliteli diğeri orta kalite üçüncü durumu iyi sayılmazdı koyalım dedi idrar da bugün öğlen bişey çıkmadı biliyorum erken ama içim kıpır kıpır yarın kan testi yaparım herhalde sabredemiyorum karnım şiş olması dışında pek belirttim de yk duaya ihtiyacım var rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin Allah razı olsun insallah dün den itibaren bu sabah ta aralıklı sanki her an adet olacakmışım gibi bir kasiklarim ağrıyor anlatamam çok sıkıştırdı ter attım resmen ev ye çok rahat çıkıyorum ama gazda olabilirmibenimde cok sukur 3bc ile suan 6+2 deyim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahhh
Canım yaşın kaç kaçıncı tüp bebek deneyişin. Bakıyorum herkese iki ya da üç embriyo transferi edilmiş. Benim de 3. Gün 3 kaliteli embriyo donduruldu. Eylülde transferim var. Acaba doktor iki tane mi transfer eder. 28 yaşındayım ilk tüp bebek denenem
benimde cok sukur 3bc ile suan 6+2 deyim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahhh
Allah gönlünüze göre versin bende 6. Günümdeyim bekliyorumKızlar bende yarın yani çarşamba opu olucam. 10 yumurta var suan ama inş kaliteli çıkarlar ve guzel sonuçlar alırım. ..inş olur artık bir bebegimiz.