- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
-
- Konu Sahibi panic_attack
Allah gönlünüze göre versin bende 6. Günümdeyim bekliyorum
Evet 5.gun ama cok korkuyorum anlatilmaz icimde bir sey var ya olmazsa diye bugunnsardi bu korku dr 10.gun kan yaptir dedi ama.yaptirmaayacam galiba bole ilaclari kyllanim ben ne olur kendi kendime kafayi yiyecem aslinda ic8mde umudum var ama o gelen korku yiyor beni icimi kemiriyor resmen dualara dayadom kendimi herzamanki gibi insallah Allah yar ve yardımcımız olsun siki siki tutunmustur insallah5.gün embriyosu ise yarın idrarda belli olabilir bence.
Aklimda idrar testi var yarin yapim diye korkuyorum yapamiyotum c.tesi kan yaptirim.diyorum birde p.tesi yaparim 2 katlamasi lazim ya onu da yapamiyorum heycanliyim ne etcem bilmiyorum hic bir belirti yok kasiklarim 4 ve 5. Gunler cok ianilmaz agrido durdu cok erken buliyorum aslinda belirti olmaz gebe kalanlar bbol dua ne olur ve sizin o sure nasil gevti
size doktor orta kalite sansin cok yüksek degil dedimi hic ?benimde cok sukur 3bc ile suan 6+2 deyim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahhh
Dayanamadın degilmi masallah 2 gun sonra bir daha yap masallah bence iyi bir sonuc Allah tamamina erdirsin darisi basima insallah hayirlisiyla dua edinn bende mi yaptirsammmİki tane 3bb kalitede 5.gün embriyosu transferi ile 7. günde kan sonucum 68 :)
36 yasindayim 3.denemem 2 tane aa koydular bu dr umada cok guveniyorum once Rabbim tabiki umutluyum en bastan beri hic sikintim yok ama nedense bu aralar olmadimi oldumu duruyirlarmi veya duruyirmu ne bilim aptal aptal sorular kendine bu kotulugu yapma diyorum ama yinede dusunuyirummm sierde susundunuzmu nasil kafayi dagitriniz bugun tekim belkide indan kendini dinliyirum veya baska biseyBenim de kasık ağrılarım olmuştu 4. Ve 5.günlerde ama ben yürümekten diye düşünmüştüm. Belki de tutunma belirtisiydi hiç bilmiyorum.
Korkacak bi şey yok. Dünyanın sonu değil. Hayırlısıysa olsun zaten.
Nasılsa öğreneceksin. Yap kurtul bence varsa belli olur erken gebelik testinde. Yoksa da 11.gün her türlü kan testi yaptıracaksın zaten ama sen bilirsin. Negatifse erkenden üzülmek istemiyorum da diyebilirsin tabi.
Senin yaş kaç, sebep ne ve kaçıncı denemen?
İki tane 3bb kalitede 5.gün embriyosu transferi ile 7. günde kan sonucum 68 :)
hayir tam aksine umut vaadediyor dedi... benim diger transferlerime gore en kaliteli olan buydu... ve doktorumda cok umitlendirdi sagolsun bende sayesinde hep inandim...size doktor orta kalite sansin cok yüksek degil dedimi hic ?
23 Temmuz transfer tarihim,dün yani 7.gün öğlen yemek yedikten sonra yaptırdımAc karnina mi yaptirdin yoksa normal mi tok da olabilirmiydi senin transferin ne zaman olmustu gun olarak
Amin inşallah sen de pozitif sonucu görürsünDayanamadın degilmi masallah 2 gun sonra bir daha yap masallah bence iyi bir sonuc Allah tamamina erdirsin darisi basima insallah hayirlisiyla dua edinn bende mi yaptirsammm
36 yasindayim 3.denemem 2 tane aa koydular bu dr umada cok guveniyorum once Rabbim tabiki umutluyum en bastan beri hic sikintim yok ama nedense bu aralar olmadimi oldumu duruyirlarmi veya duruyirmu ne bilim aptal aptal sorular kendine bu kotulugu yapma diyorum ama yinede dusunuyirummm sierde susundunuzmu nasil kafayi dagitriniz bugun tekim belkide indan kendini dinliyirum veya baska bisey
size doktor orta kalite sansin cok yüksek degil dedimi hic ?
Benim ilk denememdi. 38 yaşındayım, tek ve orta kalite embriyo transfer edildiği için de şansımın yüzde 20 civarı olduğunu düşünüyordum. Doktorum hep çok umutluydu ama ben fazla temkinli bi insanım. Çok umut bağlamadım, hatta ikinci tedavi ne zaman uygun olur dedim doktoruma. O da ısrarla "bu tutacak zaten" diyordu. Dediği gibi de oldu. Yani benim test yaptığım güne kadar fazla bi umudum yoktu, unuttuğum ve düşünmediğim çok an oldu. Sürekli gezdim dolaştım, kafam dağıldı. Hazırlıklıydım da negatife. Hatta 7.gün çıkmaz herhalde ama hadi yapayım testi dedim eşim ısrarla pozitif olacak diyodu çünkü. Ona nasıl haklı çıktığımı ispatlayacaktım sözde ama tam tersine anında çift çizgi çıktı. O kadar çok tertemiz test veya sonradan hafif silik çıkan testim oldu ki şok geçirdim hemen koyulaşan bi çift çizgi görünce. Vay be dedim demek ki olması gereken buymuş :) Sen de o anı yaşarsın inşallah.
Çok zor biliyorum ama ne kadar düşünmemeye çalışırsan o kadar iyi. Haklısın da, 3.denemem olsa ben de kendimi dinliyor olurdum. Aklından çıkaramasan bile bedenine çaktırma. Günlük hayatından taviz verme, evde durma, gez dolaş, sinemaya git, alışveriş yap ama kendini eve kapatma sakın. Stres en büyük düşman.
İnş olumlu olur cnm hepimizin...transfer zor mu oluyor ?idrara sıkışık nasıl duruluyor. ?aşılama gibi miAllah gönlünüze göre versin bende 6. Günümdeyim bekliyorum