Ben de sizinle aynı durumdayım. 6. Gün yaptım negatif. Erken yaptık bence umarım pozitife dönerTransfer hariç 5. Gün erken gebelik ve normal kaset test negatif
Pozitife döner mi acaba erken mi yaptım. 5. Gün embriyosu
İnsallah saglıklı sekılde pozitife dönsünlerBen de sizinle aynı durumdayım. 6. Gün yaptım negatif. Erken yaptık bence umarım pozitife döner
Hiç belirtiniz var mı sizin ?İnsallah saglıklı sekılde pozitife dönsünler
Sadece arada bir göğüs hassasiyeti oluyor, sizin?Hiç belirtiniz var mı sizin ?
Hiçbir belirtim yok benimSadece arada bir göğüs hassasiyeti oluyor, sizin?
Transfer dahil mi 6. Gününüz bugün hangi gün teansfer oldunuzHiçbir belirtim yok benim
18 Ocak da transfer oldum. 28 Ocak test günüm. Testimi de dün yaptım. Transfer gününü sayarsak 6. Gün oluyor.Transfer dahil mi 6. Gününüz bugün hangi gün teansfer oldunuz
Siz ne zaman transfer oldunuz ? Ve kaçıncı gün embriyosuTransfer dahil mi 6. Gününüz bugün hangi gün teansfer oldunuz
Bende 19 ocak pazar günü oldum 5.gün embriyosu. Bnimde test günüm 28 ocakSiz ne zaman transfer oldunuz ? Ve kaçıncı gün embriyosu
Umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız yaBende 19 ocak pazar günü oldum 5.gün embriyosu. Bnimde test günüm 28 ocak
Tabii haber veririm ama daha cesaret edemem heralda salı yâda pazartesi direk kan veririmUmarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız yayine test yaparsanız buraya da yazar mısınız
İnşallah güzel sonuçlar alırız ikimizdeTabii haber veririm ama daha cesaret edemem heralda salı yâda pazartesi direk kan veririm
benimde 3.gün embriyosu ve 8.günümde test yaptım negatif çıktı sizin sonuç ne oldu acaba?benim test günüm salı günü. transfer gunu hariç dün 8. gundu. dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. gun embriyosu ama illa ki silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ama 3 gündür kasiklarimda ayaklarimda bacaklarımda oyle bi kramp ve ağrı var ki anlatamam. bir de midem mi ağrıyor alt karın mı anlam veremiyorum
Biraz sabırsız davranıyoruz merakımızdan, negatif çıkınca da demoralize oluyoruz. Oysa ki bu kişiden kişiye değişen bir gelişim süreci, sabırla doktorun tavsiye ettiği tarihe kadar olumlama yaparak bekleyebilsek ne güzel olucak. İnşaAllah güzel haberlerle müjdelenirsinizBen de sizinle aynı durumdayım. 6. Gün yaptım negatif. Erken yaptık bence umarım pozitife döner
Hiç belirtim yok diye günlerce kendimi parçaladım meğerse pozitifmiş ama değerim çok düşük hala da hiçbir belirti yok lütfen belirtiye takılma rahatına bakHiçbir belirtim yok benim
Değeriniz kaçHiç belirtim yok diye günlerce kendimi parçaladım meğerse pozitifmiş ama değerim çok düşük hala da hiçbir belirti yok lütfen belirtiye takılma rahatına bak
Merhaba ben dayanamayıp yine test yaptım, tranafer hariç 6.gün normal kaset test negatifUmarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız yayine test yaparsanız buraya da yazar mısınız
Merhaba 6. Ve 9. Günde negatif mi cıkmıstı testiniz. Kacıncı gün embriyosuydu acaba12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın
15Değeriniz kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?