Cnm bn de çok sorguladım son adetle alakası yok. Transfer tarihine 2 hafta ekle öyle hesapla dediler tabii tazeyse dondurulmuş 5. Gün embriyosu için +5 gün daha eklemeliymisizbiz tüp bebeklilerin gebelik haftasını son adet tarihine göre hesaplamamız biraz saçma değil mi? 9 Ocak transfer günüm Adet tarihime göre beşinci haftayı tamamlıyorum ama henüz kese yok. Normalde beşinci haftada kese oluşumu altıncı haftada kalp atışları ,hatta bazen beşinci haftada kalp atışları ortaya çıkıyor
Bnm transfer de 8 Ocak bnm hesaplamama göre 4+6 haftalık oluyoruz. Snn beta kaçıncı gün ve kaç çıktı . Dr a gittin mi kese görünmedibiz tüp bebeklilerin gebelik haftasını son adet tarihine göre hesaplamamız biraz saçma değil mi? 9 Ocak transfer günüm Adet tarihime göre beşinci haftayı tamamlıyorum ama henüz kese yok. Normalde beşinci haftada kese oluşumu altıncı haftada kalp atışları ,hatta bazen beşinci haftada kalp atışları ortaya çıkıyor
Benim 28 aralık son adet tarihim. Ben taze transfer oldum. 5. Gün embriyosu 14 aralıkta transfer edildi. Şu an pozitif. Regl günüm normal şartlarda yarın. Benim kaç haftalık oluyor yani beynim yandı.Cnm bn de çok sorguladım son adetle alakası yok. Transfer tarihine 2 hafta ekle öyle hesapla dediler tabii tazeyse dondurulmuş 5. Gün embriyosu için +5 gün daha eklemeliymisiz
Cnm bu sözlere bnm de beynim yandıBenim 28 aralık son adet tarihim. Ben taze transfer oldum. 5. Gün embriyosu 14 aralıkta transfer edildi. Şu an pozitif. Regl günüm normal şartlarda yarın. Benim kaç haftalık oluyor yani beynim yandı.
Eveet.Cnm bu sözlere bnm de beynim yandınasıl yani 28 Aralık'ta adet olup 14 ocakta mi transfer oldun
Aralık yazmışım, çok pardon. Kafalar karıştı haha.Cnm bu sözlere bnm de beynim yandınasıl yani 28 Aralık'ta adet olup 14 ocakta mi transfer oldun
14 ocaktan 14 gün. Çıkar acak başından hesapla cnmEveet.
Ben 28 aralıkta tüp bebeğe başladım,
Zaten döngüm de 28 gündür.
28 Aralıkta ilk ilaçlara başlandı.
9 Ocakta Opu oldum.
14 Ocakta da transfer oldu.
Ben gerçek bir döngü yaşamışım gibi oldu.
14 günde herşey oldu bitti oldu.
Benim de 8Ocak 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. O zaman benim haftam nasıl hesaplanıyor. Kaçıncı haftadayım.?Bnm transfer de 8 Ocak bnm hesaplamama göre 4+6 haftalık oluyoruz. Snn beta kaçıncı gün ve kaç çıktı . Dr a gittin mi kese görünmedi
Aralık yazmışım, çok pardon. Kafalar karıştı haha.
Kaçıncı gün betayi kaçla öğrendinEveet.
Ben 28 aralıkta tüp bebeğe başladım,
Zaten döngüm de 28 gündür.
28 Aralıkta ilk ilaçlara başlandı.
9 Ocakta Opu oldum.
14 Ocakta da transfer oldu.
Ben gerçek bir döngü yaşamışım gibi oldu.
14 günde herşey oldu bitti oldu.
Bnm 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 3 Şubat pazartesi gitmeyi planlıyorum erken gidince yok bebek görünmedi yok kalp atışı duyulmadı deyip iyice strese sokuyolar o yüzden dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum sn kaçıncı gün kaç beta yla öğrendin cnmBenim de 8Ocak 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. O zaman benim haftam nasıl hesaplanıyor. Kaçıncı haftadayım.?
Dr. a pazartesi gideceğim. Henüz erken.
İlk cumartesi günü 166 i le öğrendim. Pazartesi 238 olduKaçıncı gün betayi kaçla öğrendin
Ben daha beta bilmiyorum. Yarın test günüm normaldeKaçıncı gün betayi kaçla öğrendin
Hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsunİlk cumartesi günü 166 i le öğrendim. Pazartesi 238 oldu
Benim 28 aralık son adet tarihim. Ben taze transfer oldum. 5. Gün embriyosu 14 aralıkta transfer edildi. Şu an pozitif. Regl günüm normal şartlarda yarın. Benim kaç haftalık oluyor yani beynim yandı.
Teşekkür ederim. Tam 4 haftalık çıktı minnoş tanem.Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk
Tüp bebek gebelik hesaplama. Tüp bebek gebelik hesaplama nedir? Tüp bebek gebelik hesaplama nasıl yapılır? Daha fazlası için tıkla, öğren!drselcukselcuk.com
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiyse onu seçin ama aşağıda da aynısının çıktığına emin olun sonra transfer tarihini girin
Amin inşallah. Hepimize inşallahHayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Merhaba benimde transfer hariç 5. Günüm negatif cıktı. Bu sabah yine test yaptınızmıMerhaba erken gebelik mi yapmıştınız. Benımde bugun 6.günümdü erken gebelikte negatif çıktı 5.gün embriyosu hala ümit varmı diye araştırıyordum yorumunuzu gördüm
Merhaba transfer dahil mi 5. Günde yapmıstınız hariçmiEvet erken yapmistim 5. Günde negatif çıktı sonra moralim çok bozuldu , yapmiycam kan testinde öğrenirim dedim. Dayanamadım 8.gun yaptım onda çok silik çizgi çıktı sanırım geç tutundu. Benimde 5.gundu
transfer dahil 5 ti , cumartesi oldum perşembe yapmıstımMerhaba transfer dahil mi 5. Günde yapmıstınız hariçmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?