Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. GündüTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
Yapınca bekliyorum sonucunuBenim henüz 4.gün, test yapmadım
Kaç çıktı sonuç acaba erken bir tarihte olduğu için soruyorum6. Gündü
Kaset testi kan vermedimKaç çıktı sonuç acaba erken bir tarihte olduğu için soruyorum
Benımde bugun ıkıncı gunum hafıf kasık agrım var sızde olmusmuydu ıkıncı gunBenim henüz 4.gün, test yapmadım
Beta hcg sonucunuz ne çıktı pekiGününden önce test yapmadım.12. Gün kan testiyle öğrendim
Merhaba ben 7. Gün hem kan hem idrar testi clyaptordim pardon 8 oluyo galiba cmrtesi transfer ertesi cmrtesi erken idrarda negatif cikti kan testinde 6.96 çıktı. 2 gun sonra 35 2 gun sonra 83 2 gun sonra 163 cikti bu arada 3. Gün taze transfer idi ve bendede yaş 43 adenomiyazis pkos varTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayınTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum