merhaba. yazilali epey olmus ama kan sonucun farkli cikti mi merak ettim. bende 15 haziranda 3.gun 2 tane dondurulmus transferi yapildi. dun yani 7.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim oglen saatlerinde ve negatifi gordum ve moralim bitti. ilaclarimi bile kullanmak istemiyorum bosu bosuna icmeyim diyorum. bende ankaradayim ve dedigine sonuna kadar katiliyorum. ben ozelde yaptirdim ve dr kaliteyle ilgili net konusmayip gayet iyi deyip gecistirdi bana gore. ve dedigi şu tutarsa kaliteli tutmazsa kalitesiz diyor. şaka gibi. ve bizde eşimle umut yoksa transfer olmak istemiyoruz aslina ama onlarda bizi yoluncak kaz gibi goruyorlar. benimde dr'lara inancim bitti hepsi ticarethane mantigiyla yol aliyorlar. benim yasim 36. ilk denememiz 11 nisandaydi bunlar dondurulmustu. acikcasi bir daha denermiyim pek sanmiyorum. 20 bine yakin bir para odedik ozel sagligim olmasina ragmen ve devletten rapor( ilaclar icin) cikmasina ragmen. cektigim bedensel ve ruhsal acilarda cabasi. sizin sonucu gercekten cok merak ettim yazarsaniz sevinirim.