Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

herkese merhaba
11. gün 9.73
12. gün 11.74
14. gün( yani bugün) 21.81
bende sabırla bekliyorum yükselmesini benim okuduklarımın bi çoğu düşükle sonuçlanmış ama ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum çünkü benim gibi olupda sağlıklı bebeklerine kavuşanlar da olmuş hatta değeri 9 la başlayıp ikiz bebek sahibi olanda var her şey Allah tan o yüzden ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor

Merhaba blast embriyo ile 7. Gün 26.83 1o. Gün 11o 12.gün 277 iki embriyo konulmuştu acaba ikisinde tutumu cevaplarsaniz sewinirimmm:KK66:

Merhaba blast embriyo ile 7. Gün 26.83 1o. Gün 11o 12.gün 277 iki embriyo konulmuştu acaba ikisinde tutumu cevaplarsaniz sewinirimmm:KK66:
Hayırlısı olsun cnm. Hcg ile cok belli olmuyor. Bnm 9. Gun 396 ydı. İkiz bekliorum. Ama hcg si 50 cıkan bile arkadaslar var ikiz bekleyen.

Hayırlısı canım benim 7.gün 103 10.gün 388 ama pazartesi keselerle belli olacak, ki daha düşük değerlerle ikiz gebelik olanda var. Rabbimm hayırlısını sağlıklısını vermiş olsun

Nasıl gidiyor ikiz gebelik doktorlar hep zor diyor ya canım :)
Cnm bende mide bulantısı ve kusma olmadı. Normalde şkizde cok olurmuş. Onun için çok sıkıntım şu an. Tabı çok erken daha:)) birde 6. Hafta kanamam olmuştu ama grçti şükür.

Cnm bende mide bulantısı ve kusma olmadı. Normalde şkizde cok olurmuş. Onun için çok sıkıntım şu an. Tabı çok erken daha:)) birde 6. Hafta kanamam olmuştu ama grçti şükür.
Ay maşallah süpanallah canım. İnşallah benimde böyle geçer :) kaçıncı haftadasınki sen

Arkadaslar dun kontrle Dr a gttgmde Dr un kapısında düşük. Yaptım niye böyle oldu aglamaktan helak oldum hcbsym yoktu kafayı yicem allahim

Allah hic kimseye dusmanima bile yaşatmasını bu durumu o kadar kotuyumki biri adımı cagirsa hüngür hüngür aglayasim var arkadaşlar nolur yataktan çıkmayın ben çıktım gezdim Dr n dedgine bktim normal hayatına geri don demesine bakmayın inşaallah bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz

Allah hic kimseye dusmanima bile yaşatmasını bu durumu o kadar kotuyumki biri adımı cagirsa hüngür hüngür aglayasim var arkadaşlar nolur yataktan çıkmayın ben çıktım gezdim Dr n dedgine bktim normal hayatına geri don demesine bakmayın inşaallah bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz
ne desem bilemiyorum nedenir böyle bi durumda. ama gezme konusuna gelince bende yatmadım hatta dun işe başladım ama kendimi de yormuyorum kişiden kişiye değişiyo demekki inşallah anneliği tadarsın canım sabret imtihan dünyasındayız bizimde imtihanımız bu yaradan ne verirse hayırlısını versin

Cnm çok geçmiş olsun. Allahım sana en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin.

12.gün 6.1
14.gün 11.9
Yarın tekrar yaptıracağım ama çok mutsuzumumarım yüzün üzerine çıkar
Kimsenin bu kadar düşük Değeri olmamış sayfaların çoğunu okumaya çalıştım
Varsa bana yazın lütfen[/QUOTE]
Guzelim sonuc noldu?benim degerler de dusuk merak ettim?

X