Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Valla 3 uz oldugu icin erken belli oluyomus,benim transferin 18.gunu bugun belli oldu.

Canim 1 nisan cift blast transferimi olmustumya, bugun 17.gunuydu.. senin son yazdiklarin aklima geldi sabah. Ikiz mi üçüz mü, dış gebelik mi dusundum durdum. Sonra icime kurt dustu ,hemen kalktim dogru en yakin hastaneye.. ultrasona girdim. Seninle kan degerlerimiz ayniydi hemen hemen biliyorsun. Neyse bakti iki kese gordu. Biri belirgin. oburu daha silik , karartili, minik dedi.. arkada kalmis dedi. ısrarla 3 olma durumu yokmu dedim? Bakti ama iki kese gordu sadece, ikiz bunlar dedi. Ama yumurtalardan biri cift yumurta ikiziyse bilemem, suan bunu soylemek icin cok erken dedi. 10 gune belli olur hersey dedi. Haftaya kendi dr umdan randv. Aldim. 1 mayista da kalp atislari duyulur sanirim..
Allah yardimcimiz olsun, bize bagislasin onlari.,

5 Nisan 2 tane Blast transferi 12. Gün beta hcg 273 nasıl sizce ikiz olabilir mi ve ne zaman belli olur ki?
Hayirli olsun canim, Allah kucagina almayi nasip etsin, b hcg degeri herkeste cok degisken oluyor, bir arkadasimin senin gibi 2 blast embriyo 10. Gun degeri 450 cikmisti, gebeligi tek devam ediyor. Ama burda cok gordum,degeri 100 lerde cikio iki embriyosu tutan.

Tşk ederim bakalım artık pzt tekrar test yaptırıcam hiç kanamam ve kahverengi yada pembe akıntım olmadı çok şükür eğer biri tutunmuşsa diğeri kanamayla mı gider acaba bilginiz var mı?

Tşk ederim bakalım artık pzt tekrar test yaptırıcam hiç kanamam ve kahverengi yada pembe akıntım olmadı çok şükür eğer biri tutunmuşsa diğeri kanamayla mı gider acaba bilginiz var mı?
Basta embriyo tutmadiysa kanama olmuyir sanirim, tutup duserse kanama olur.

Kızlar yeni hamileyim. 3 haftalık dun gece pembe leke geldi 1 damla sabah ise oya onun kalıntısı yada ayrı olarak gelen kahverengi leke peçete geldi normal mi tutunma lekesi olabilir mi bu haftaya kadar hiç bişey olmamıştı

5 Nisan 2 tane Blast transferi 12. Gün beta hcg 273 nasıl sizce ikiz olabilir mi ve ne zaman belli olur ki?

Benim de cift blast ti,
7.gun 118, 11.Gun 731 , 13.gun 2560 cikti.
Tek gebeliklerde hcg degeri 2 ye, cogul gebelikler de 3 e 4 e katlaniyor diye okumustum.
Mesela dun 17.gunumdu ultrasona girdim ikizlerin var dedi dr. Senin sonucun da 14.gundeki hcg ile az cok belli olur.
2 ye katlarsa tek, 3_4 kat olursa ikizdir
Kan degerin 1000 i gecince alttan ultrasonda gorunur buyuk ihtimalle.
15 gun sonra tek mi cift mi belli olur sonuc. Hcg yaniltici olabiliyor.
Bol sans dilerim..

Son düzenleme:
Amin cnm benim mide bulantilarim kusma cok fena sende durum nasil?

Amin cnm benim mide bulantilarim kusma cok fena sende durum nasil?
Ben de yok canim, beni ates basio, kasıklarım agri yapiyo ayakta dolaninca, duygusal gelgitlerim var, kokulara hassasiyetim var. Bir de ufacik bisey yapinca yoruluyorum,nefesim daraliyor bazen. Yemekte Cok cabuk karnim sisiyo hemen de acikiyorum..
Bitek mide_bulantilarim yok cok sukur..
Senin nasil gidiyor?

6 nisanda transferim oldu dün Test sonucum. 21 çıktı hemşire hamilesiniz değer biraz düşük ama tutunma geç olmuş olabilir kişiden kişiye değişiyor 2 gün sonra tekrar test istedi yükselirse hamilelik devam ediyor demektir dedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Cogu kisi yasiyor canim, 2gun sonraki sonuc onemli. Insallah katlanir degerin..

Fenayim evde hersey kokuyo surekli ogur ogur afedersin kusuyorum hic bisiy yiyemiyorum cok halsizim hep yatiyorum.

Selam arkadaşlar,
Nihayet dün benim de transferim gerçekleşti. Rabbim hayırlısını verir inşallah bana ve isteyen herkese. 30 nisan da test yapıcam acaba ne zaman belli olmaya başlarki tuttuysa?

Selam arkadaşlar,
Nihayet dün benim de transferim gerçekleşti. Rabbim hayırlısını verir inşallah bana ve isteyen herkese. 30 nisan da test yapıcam acaba ne zaman belli olmaya başlarki tuttuysa?
5.Gun embriyosu 7.gun belli olur

Hadi ya ciddi misin tatlım ay iyice heyecanlandım. Beklesem mi yaptırsam mı kan tahlili 7. Gün. Ne dersiniz?

Canim dusuk cikar belki falan filan.. 12.gunu bekle. 12 dediklerine gore vardir bildikleri, kimi 10.gunde falan tutunuyormus bosuna moral bozuklugu olmasin..
Ben olmadiysa da allahtan napiyim artik diyerek gittim, cok sukur olmustu
Sabredebiliosan bekle derim.,

Tamam canım çok haklısın bekliycem tam günümü

Kizlar 9.gun degerim 336 11.gun 547 doktor yaptirma artik dedi ama bikere daha yaptirsami bazen korkuyorum
547 den dusmez bence de, genelde duşuk olan degerleri tekrar yaptiriyorlar.. tek embriyo sanirim, hayirli ugurlu olsun canim., 15 gun sonra keseyi de gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…