Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Devremmm yaaa iki can daha tasiyosun sen

Arkadaşlar bende dün transferim 5. Günü yaptırdım betahcg sonuç 6.43 kafam karıştı keşke yaptirmasaydimda diyorum sizce yukselebilirmi bu değer

2 gün sonra birdaha yaptr yukselmiş olcakmı bak bakalm

Kacıncı gün embriyosu transfer edldı

Arkadaşlar bende dün transferim 5. Günü yaptırdım betahcg sonuç 6.43 kafam karıştı keşke yaptirmasaydimda diyorum sizce yukselebilirmi bu değer
Kizzz daha 5.gunun degeri bu, insaf et azcik nasi ciksin hemen :)
8Gunden once cikmaz, bence tutunmaya baslamis insallah devami da gelir canim hayirli ugurlu olsun...

olabilir mi devremmm ? bugun 16.35 randevu aldım kan tahlili de verecem yineee haber veririrm sonucu sabaha kadar rüyalarda uğraştım
Ahh devrem insallah, kizzz cok heyecanlandimm hemen haber ver bana da.. canim insallah gorursunuz ayy ne guzel.. benim de haftaya, ben de cok mu gec aldim randevuyu yaw

3 tane bebegim olucak 3 kese goruldu..
Hayırlı olsun Allah kıcaklarımıza almayi nasil etsn Sana bi sorum olcak kese tam NE zaman gozukuyor betahcg kac olmasi gerek kac haftalikken benmde muayenm haftaya cuma ozamana gozukurmu

Hayırlı olsun Allah kıcaklarımıza almayi nasil etsn Sana bi sorum olcak kese tam NE zaman gozukuyor betahcg kac olmasi gerek kac haftalikken benmde muayenm haftaya cuma ozamana gozukurmu
Valla 3 uz oldugu icin erken belli oluyomus,benim transferin 18.gunu bugun belli oldu.

Benm Muayenem haftaya yani 3 hafta oluyor transferi 5.gun embriyosuydu gttigmde 4 haftalik oluyor galiba belli olmazmi yani

3 tane bebegim olucak 3 kese goruldu..
Ooo.. 3 embriyo konulmus sana, benim 2. Idi. Degerlerimiz yakin seninle. Seninkinin hepsi tutmus, benimki de 2 den 3 e cikmis_cok garip bi durum_ allah yardimcimiz olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…