Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

547 den dusmez bence de, genelde duşuk olan degerleri tekrar yaptiriyorlar.. tek embriyo sanirim, hayirli ugurlu olsun canim., 15 gun sonra keseyi de gorursunuz
Saol insallah bu benim 5. Denemem diger denemelerimde kimyasal oldu tutup dustu bundan onceki denemem araliktaydi 7.gunum 27 cikmisti 9. Gun 165 cikmisti doktor yine istememisti bende kendiligimden gidip test yaptirmistim 11. Gun 77 dusmustu elim ayagim nasil bosalmisti o yuzden tedirgin oluyorum bu denememde 3 embriyo transfer etti doktor 5. Gun ama bunda bagisikliligi baskiladi serum takiyor kortizon kullaniyorum insallah tamamina erer bu defa dua edin bana haftaya persenbe cagirdi 30 nisan oluyor kese icin

Saol insallah bu benim 5. Denemem diger denemelerimde kimyasal oldu tutup dustu bundan onceki denemem araliktaydi 7.gunum 27 cikmisti 9. Gun 165 cikmisti doktor yine istememisti bende kendiligimden gidip test yaptirmistim 11. Gun 77 dusmustu elim ayagim nasil bosalmisti o yuzden tedirgin oluyorum bu denememde 3 embriyo transfer etti doktor 5. Gun ama bunda bagisikliligi baskiladi serum takiyor kortizon kullaniyorum insallah tamamina erer bu defa dua edin bana haftaya persembe cagirdi 30 nisan oluyor kese icin
Insallah canim, bence tutmus senin. Istiyosan 2 gun sonra bidaha yaptir artisi gör. Ama icin rahat etsin,Bagisiklik icin gerekli igneleri de aliyormussun bak.
12.Gun icin 165 ler riskli, ama simdi 550 cikmis allahin izniyle birsey olmaz.
Benim 7.gun 118, 11.Gun 731, 13.gun 2560 cikmisti. Simdi ikizlere hamileyim, keseyi de gorduk cok sukur. Ilaclarini ihmal etme, dinlenmene_beslenmene dikkat et canim. Allah im sevincini daim etsin..

Kızlar birşey sorucam. Ctesi transfer oldu o gün ve dün dr yatmamı bugünde normal hayatıma dönmemi söyledi. Nelere dikkat etmem lazım işe servisle gidip geliyorum biraz yollar bozuk çok sarsarmı beni ya korkuyorum. Gerçi korkmak daha kötü yapıyor.

Insallah canim, bence tutmus senin. Istiyosan 2 gun sonra bidaha yaptir artisi gör. Ama icin rahat etsin,Bagisiklik icin gerekli igneleri de aliyormussun bak.
Benim 7.gun 118, 11.Gun 731, 13.gun 2560 cikmisti. Simdi ikizlere hamileyim, keseyi de gorduk cok sukur. Ilaclarini ihmal etme, dinlenmene_beslenmene dikkat et canim. Allah im sevincini daim etsin..
Ammmin canim amin bu mubarek gunlerin hurmetine rabbim kucagimiza almayida nasip etsin insallah bende gorerim keseyi kalp atisini sende pit pitlari gostersin rabbim sanada banada dua edin rabbim tamamina erdirsin cumlemizi yatiyorum hala dinleniyorum ama arada kasiklarda hafif sancilar olup kayboluyor baskada belirti yok kusma bulanti gibi sende basladimi belirti

Ammmin canim amin bu mubarek gunlerin hurmetine rabbim kucagimiza almayida nasip etsin insallah bende gorerim keseyi kalp atisini sende pit pitlari gostersin rabbim sanada banada dua edin rabbim tamamina erdirsin cumlemizi yatiyorum hala dinleniyorum ama arada kasiklarda hafif sancilar olup kayboluyor baskada belirti yok kusma bulanti gibi sende basladimi belirti
Kasık agrisi bende de vardi canim, hatta dış gebelik mi ki diyodum :KK66:)
Belirtilerin cok normal..

Kızlar benim beta hcg 5. Gün:6.43
10.Gün:143.57
Bu arada keseyi kaç gün sonra görebiliyoruz testten sonra?

Canim ya ben bu aksam kan testi yaptirdim hastane cihaz 1500 gecince sayi vermiyormus yani 1500 gecik demisler 547 den birden bu kadar artarmi doktor aradim hersey guzel gidiyor dedi erken bakicak keseye bu cumartesi gel dedi sence nasil durum

Bugün tekrar test yaptırdım 12. Gün 273 15. Gün 1950 değerim baya baya katlanmış keseyi de gördük ama bitane ikincisi belki sonra çıkarmış :)

Canim ya ben bu aksam kan testi yaptirdim hastane cihaz 1500 gecince sayi vermiyormus yani 1500 gecik demisler 547 den birden bu kadar artarmi doktor aradim hersey guzel gidiyor dedi erken bakicak keseye bu cumartesi gel dedi sence nasil durum
Bence de iyisin canim. 12.Gun 547, 14.gun 1500 ise cok iyi(3kat artmis) ikiz mi acaba?
Degerlerin artmasi,embriyo kalitesiyle ilgiliymis. Bence de gayet iyisin,masallah :KK66:

Evet iki adet 5. Gün embiryosu. Değerlerim normalden yüksek gibi geldi bana 2 gün sonra tekrar test yapacaklar
Degerin ikiz degeri gibi arkadasim, saglikli olsun da tek cift farketmez, bende ctesi transferin 13. Gunu oluyor. Test yapacagim, benimde cogul olabilir dedi dr,

Degerin ikiz degeri gibi arkadasim, saglikli olsun da tek cift farketmez, bende ctesi transferin 13. Gunu oluyor. Test yapacagim, benimde cogul olabilir dedi dr,
Teşekkür ederim. Tek çift farketmez sağlıklı olsunlarda :) okuduğum değerler genelde 300 400 civarı olunca benim değerim anormalmis gibi geldi.

X